- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
viralmind
aktív tag
válasz
mukibuci #20156 üzenetére
Hat igazabol nekem is hianyzik egy - ket ficsor a skype-bol ,hozzateszem a legtobb az pld msn +-al elert dolgok ,pld normalis naplozas ,ennek titkositasa,akar felhobe toltese,egyeni hangok,egyenileg allithao rejtett allapot , billentyukomboval valo lazaras!!! , stb. Hat remeljuk a legjobbakat hogy a skype-be is beleheggesztik ezeket,ha mas nem akkor aki kesziti a msn +-t az dolgozik mar a plus for skype-on bar kozel sem tud meg annyit mint a msn +
-
Gorneck
legenda
-
viralmind
aktív tag
válasz
mukibuci #20153 üzenetére
Sztem egyenlore az sincs megoldva hogy eleg legyen a metros skype,ha nincs telepitve az asztali akkor nem lehet fajl-t kuldeni video es hanghivni.Valamint ha asztalon dolgozol mondjuk egy office-ban akkor meg nem latod ha kerestek a metros skypeon max par masodpercig ,ha elmesz budira ,mire visszajossz nem latod.Nem tudom ezek mar javitva lettek -e?mikor en probaltam akkor meg igy mukodott es nem hiszem valtozott.Szamomra igy ez is hasznalhatatlan mint sokminden a metro feluleten.A skype-wlm integracio jo ,es orulok neki, remelem asztali kliensen is megoldjak az msn hivast es videot hamarosan ,legalabb egy kliensel kevesebb kell.
-
JasonD
aktív tag
válasz
mukibuci #18315 üzenetére
All legally licensed Microsoft products should contain an End-User License Agreement (EULA), which is your primary proof that you own a legally acquired product. However, it is also recommended that you keep the original user's manual (or at least the cover and first page of the manual), the product disks, the Certificate of Authenticity, and your purchase receipt.
Nekem ebből az jön le, hogy ajánlott megtartani, de nem kötelező.
hackeeeee: Lényegében nem arról van szó, hogy nincs meg, hanem, hogy update után fogom a win7 lemezt, meg kódot és dobok egy hárompontost.
-
Onderon
senior tag
válasz
mukibuci #18282 üzenetére
én valami olyasmire gondoltam, hogyha tovább használod a régebbi windows verziót is, akkor az frissítések letöltésénél beszól hogy nem genuine, vagy egyszercsak kitalálja hogy nem az és marad 3 napod aktiválni. de érthető lenne, ha meghagyta volna ezt a kiskaput a microsoft, hiszen így nagyon sok "kalóz" windows-os állhat át hivatalos verzióra.
-
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #7776 üzenetére
"shut up and take my money"
Ilyesmit éreztem a Full HD IPS paneles 14"-os Asus Transformer Book bejelentésének olvasása közben
MÁS: hivatalos blogposztban részletezi MS a MAil App bemutatását. 10-ből 9 komment arról szól, egyedi pop3-at miért nem lehet beállítani neki
-
válasz
mukibuci #7664 üzenetére
Nálam elindul minden. Egyedül ami hiba a weather-el van, nincs tile-om + a helyesírás ellenőrzés még kikapcsolt állapotban is működik.
A pdf is megy hibátlanul nálam.(#7667) Gorneck23:Exchange-em nincs, de a live, gmail, Hotmail is megy nálam simán. Wp-m nincs, így nem tudom összehasonlítani funkcionalitásban a kettőt.
-
válasz
mukibuci #7650 üzenetére
úgy látom, hogy a metrós messenger még mindig egy kalap kaki? Vagy csak nálam szakítja meg a kapcsolatot, ha nem az van megnyitva? Nem látom ebben így a koncepciót
pzstm: és ha bóklászol a desktopon, vagy bárhol máshol, majd visszalépsz a messengerbe, akkor online-t ír neked állapotnak?
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #7615 üzenetére
volt már olyan pletyka hogy semelyik készülék nem kapja meg, olyan is hogy mindegyik olyan is hogy cska Lumia-k, olan is, hogy a régiek csak mintegy feature-packént kapják meg de igazi WP8 élmény csak WP8-as telefonon lesz.
Jah meg hallani olyat is, hogy a Windows RT-re fog hasonlítani.
No lehet válogatni a pletykákból
-
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #7141 üzenetére
láttam már mindet szinte. Én is eléggé lázba jöttem én is.
Viszont az tuti, hogy én x86 procisat akarok venni, legoptimálisabb az lenne, ha lekaphatnám a kijelzőt (Asus) és minimum 4GB RAM legyen benne.Kivéve ezt a dual screen-t. Ez valami kegyetlen durva.
Mondjuk vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, sérülés szempontjából mondjuk. Illetve remélem kikapcsolható lesz a külső kijelző
(pontos specifikációt tudsz erről a dual csodáról?)
-
Boonen007
őstag
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #5131 üzenetére
ezt nyilván tudjuk mi is, de attól még szarul van megírva a verzióellenőrzéses modul, illetve a hibaüzenet is simán félrevezető, mert a tied újabb és nagyobb verziójú
meg megkérdezném, hogy a vagy újabb alatt ők mit értenek illetve a vagyot mint logikai kapcsolatot hogy értelmezik
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #5102 üzenetére
akkor dicséretes, hogy a CIB internetbank kiválóan és tökéletesen működik
amúgy írjál nekik, hogy a 10-es IE is újabb, nem csak a 9-es
(pikk-pakk simán javítható, én már a mi saját rendszereinket tesztelem IE10 alatt, és a hozzám tartozó "internetbank" hibátlanul megy IE10 alatt is
) bár cégek hivaalosan nem fogják támogatni csaka végleges verziót majd, szóval nem hinném, hogy addig megcsinálják
De a hibaüzenet nem jó akkor sem :-P -
kiskaktusz
addikt
válasz
mukibuci #5063 üzenetére
Ha kimentél deskre, figyeltél egy task managert? Csak mert a metroUI-s appok mind mennek éberkómába... Épp, hogy a memóriából nem dobja ki a rendszer, bár kidobja, ha fel kell szabadítani egy kis memóriát..
A mai világban úgy is a HD monitorok a "jók". Miért nem dobod ki bal-jobb oldalra a messaging appot, és a fentmaradó részen meg nyugodtan lehet internetezni..
A weblapoknak úgy sincs szüksége széles kijelzőre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest