- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Amúgy oda van írva a leírásba, hogy melyikkel mi történik.
A felújítással maradnak képek, zenék hangok. Frissítéseket mindenképp újra kell raknod. Ha nem akarsz szívni vele akkor a felfrissített rendszerről készítesz lemezképet, majd azt állítod vissza de ugye ebben sem lesz minden.
-
vlevi
nagyúr
"de boot időben valami hihetetlen a 8-as még sima hdd-vel is,"
Mondjuk már ideje volt. Van benne egy opció, a gyors bootolás. Ez nem kezdi el újra megvizsgálni és betölteni a drivereket, mert az esetek 99.9%-ban nincs rá szükség. Csak akkor csinál ilyet, ha shutdown&restart-ot nyomsz.De én most végleg leszedtem a próba vinyómról. Nagy nehezen, Vista kompatibilitási módban sikerült felrakni a logitech kormány driverét (win8x64), de a játékokban nem működik. Semmi force feedback nem jön át, ez így nem nyerő. Persze tudom, egyszer majd lesz rá jó driver, de most nincs, és nekem most kell... Szóval Win7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged