- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
válasz
janos666 #7908 üzenetére
"Ami még zavaró, hogy a Winkey+R futtatásba írt CMD csak user jogosultságú parancssort ad. Win7-ben ilyenkor még admin joggal indult a parancssor."
Win7-ben is userként indul az ilyen módon elindított parancssor. Max akkor indulhat adminként, ha az UAC ki van kapcsolva
-
robotjatek
tag
Az első hozzászólásban lévő kulcsokkal nem tudtam aktiválni a Windows-t. Ez kell az aktiváláshoz: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF
Szerk.: megelőztek...
-
robotjatek
tag
Félre értesz. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy te milyen alkalmazást írsz. A Microsoft-nak meg az a köze hozzá, hogy övé a platform. Ez ilyen egyszerű.
Azt fejlesztesz amit akarsz, csak nem kerül fel a Store-ba. Ha fizetsz, vagy diák vagy, akkor meg senki nem szól, hogy mit raksz fel.
Mellesleg a klasszikus alkalmazásokat ugyanúgy megírhatod, meg tovább adhatod mint eddig. -
robotjatek
tag
Ha kolihálón vagyok és proxy mögül kapcsolódok az internetre, és a "desktopos" control panel-ben a windows update-re kattintok, akkor 5-10-20 percre befagy az ablak, sem mozdítani, sem bármire rákattintani nem lehet. (minden más használható tovább, tehát az explorer.exe folyamat rendesen fut tovább) Aztán életre kel és telepíthetem a frissítéseket ha vannak. Otthoni nettel működik rendesen.
Szerk.: eddig legalábbis így volt. Most 5 perc után kiírta hogy az explorer.exe hibába ütközött, akarok-e hibajelentést küldeni. Nyomtam egy Yes-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest