Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #54799 üzenetére
Akkor jó... csak gondoltam hátha valamivel jobb, mivel van a Dell laposom és a 8.1 U1-es MSDN lemezről ha felrakom akkor a driverek telepítésénél hibázik a rendszer. Ha 8.1 van without U1 akkor simán megy a driver is, aztán felfrissül U1-re, csak ez plusz egy óra így. Asztali gépre simán felmegy a 8.1 U1.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #54798 üzenetére
W 8.1 képfájlnak nincs értelme, az ugyanolyan retail is felmegy rá, és nem kér kulcsot (Dell E7240, E7440, 6430U-n próbáltam).
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #54797 üzenetére
Ahaaa értem. Csak mert a leírásából nekem az jött le, hogy nem gyári tartozéka volt a gépeknek a Win8.1 pro és úgy akar downgradelni.
Így nem szóltam akkor.Amúgy nincs neked egy Dell Win7 meg Win8/8.1 OEM telepítőlemezed, vagy képfájlod? Kellene egy de neten ilyen nem nagyon van.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #54796 üzenetére
Mivel windows 8.x-ről akar windows 7-re menni, matricás nem lehet.
Volt kb. 50 darab Dell Latitude-om, gyárilag windows 7-tel, mindegyiknek az alján, vagy az akku alatt volt MS W7 Prof matricája, de egy sem kérte a kulcsot soha, akár a hozzáadott, ~5.5 GB-os, 53 nyelvet tartalmazó dvd-ről tettem fel, akár a valahonnan letöltött W7 Ultimate Dell OEM pendriveról (az se kisebb: DELL_Win7_ULTIMATE_64bit_SP1.iso 5 620 013 056 ) -
premete
veterán
válasz
#19617792 #54794 üzenetére
Ezt komolyan is gondolják egyesek.
-
premete
veterán
válasz
Franky2Ster #54789 üzenetére
Értem, szóval "szar a windows", ha nem kér kulcsot, és 53 nyelv közül választhatsz telepítéskor.
Szerintetek az igazi, ha "magyar kiadás", csak magyar nyelv van hozzá, és az OEM kulccsal az összes, Enterprise, VL, retail változat aktiválható korlátlanul. -
-
Lacces
őstag
Hello.
Windows 8.1-hez van olyan beépített eszköz, vagy CMD script, esetleg Powershell, amivel be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljón ki? (Időzített kikapcsolás)
Ezért külön progit nem nagyon akarok feltelepíteni. -
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Asus t100 topicba írtam de itt bizonyára többet tudnának segíteni ezért ide is "kirakom" Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnátok olyan progit ajánlani ami tökéletesen kezelhető érintéssel(sőt inkább ugye erre "kitalált" változat kellene) és pdf illetve epub ot lehetne rajta olvasni, úgy, mintha egy könyv lenne szóval nem folyamatos hanem lapozósan. Illetve pár kedvenc játékot tudnátok mondani, amit jól lehet rajta játszani. Illetve olyan programot ami egy virtuális gamepadet tenne rá a képre (sima játékok miatt ha nincs épp a billentyűzetben). Próbáltam rákeresni itt android win 8.1 dual boot rendszerre de ha jól láttam itt még nem sokan próbálták(én is találtam egy projektet ami azóta áll, szóval gondolom ez annyira nem népszerű ennél a modellnél
) Bluestackel pedig nálam hay day kicsit szaggat. De mindegy végülis nem ezért lett véve elsősorban netezésre illetve olvasásra. Bocsi, ha így az elején sokat kérdezek, és a válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
Franky2Ster #54785 üzenetére
Sőt ha a Dell biosból a slic-et kitörlöd, akkor a windows 7-hez is kulcsot fog kérni.
Csak azt nem értem, hogy mi a jó nektek abban, ha nem aktiválódik automatikusan, miért akartok mindenáron venni a MS-tól új kulcsot, miért nem jó az eredeti, Delles gyári? -
törölt tag
válasz
DeathAdder #54765 üzenetére
Futtasd már le ezt rendszergazdaként beírva a parancssorba sfc /scannow Vagy a telepítő lemez volt sérült vagy valamelyik driver okozza a hibát. [link] Az itt található frissítési segédet is lefuttathatnád. Még az lenne a kérdésem, hogy arra a sárga háromszögre kattintva milyen információkat ír ki ?
-
Franky2Ster
senior tag
Olyan problémám lenne,hogy újratelepítettem a rendszert és azóta a hálózatok résznél nem látja a műholdvevő merevlemezét! A Tv-t és a routert látja.Mi lehet a probléma? Köazönöm a segítséget!
-
Eternitys
aktív tag
Több video fájlt szeretnék összefűzni cmd-ben eggyé, de nem sikerül. Légyszi nézzen már rá valaki mi lehet a gond ezzel:
-Shift+jobbklikk adott video mappára, majd "parancssor megnyitása itt" és beírom:
copy /b "1.mp4"+"2.mp4"+"3.mp4"+"4.mp4"+"5.mp4" newfile.mp4(#54768) aftercooler: : ezt próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
MasterDeeJay #54776 üzenetére
Rosszul látod megint, az OEM-ben nem driverek vannak, hanem olyan scriptek, amelyeknek köszönhetően nem kell hozzá kulcs, és automatikusan aktiválódik; de ha ennyire ragaszkodsz a kulcshoz, vegyél hozzájuk retail DVD-t, és akkor annak a kulcsait írogathatod.
-
válasz
premete #54775 üzenetére
Akkor szerzek egy oem dell féle win7-et.
Amúgy arra értettem az ökörséget hogy fogadja el a kulcsot (vagy a biost), ne kelljen már specó oem cd. Csak maximum nem fog működik pár gyári driver meg extra. És igen, kiírhatja hogy oem-el ajánlott a telepítés de ne kényszerítsen rá. Ez csak egy ötlet.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
MasterDeeJay #54771 üzenetére
Van bizony, Dell w7 oemet tegyél fel, az semmilyen kulcsot sem kér, automatikusan aktiválódik, annyi, hogy beteszi a rendszer tulajdonságaihoz a Dell logot és support telefonszámot. Egyébként te beszélsz ökörséget, gondolod, hogy a MS a generic VL-be beleteszi a Dell OEM mappát?
-
-
-
rgeorge
addikt
válasz
MasterDeeJay #54771 üzenetére
Elvben, ha BIOS-ban van a kulcs, akkor mennie kellene a Windows 7 telepítésnek. Ha nincs, akkor viszont nem olyan egyszerű, de a notebook gyártója legyen az első forrás, amihez fordulsz. A feljebb linkelt leírás is ezt javasolja, ráadásul a WIndows 7 kompatibilitás miatt is célszerű a gyártónál körülnézni, mi a helyzet. Sajnos néhány (sok?) gyártó már nem is ad Windows 7-hez drivereket azokhoz a notebookokhoz, amiket Windows 8-al forgalmaz.
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #54769 üzenetére
úgy gondolom, hogy a windows 8.1 kulcsával mennie kell! ( próbáld ki egy virtuális gépben)
de elvileg legálisan megteheted: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache
e0W0WxH7q4J:www.microsoft.com/OEM/en/licensing/sblicensing/Pages/downgrade_rights.aspx+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
[ Szerkesztve ]
-
Mi a hivatalos menete a WIN 8.1 pro downgrade-nek 7 pro-ra?
Adott egy pár notebook aminek az alján egyedi hivatalos Win8.1 pro kulcs van, de a gépeken win7-nek kell futnia pár szoftver miatt.
Tehát legális hivatalos úton win7 pro kulcsot milyen módon kapok hozzá? -
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Egy ismerősöm tett fel egy kérdést egy másik oldalon, de nem kapott választ,ezért bemásolom ide , szerintem ti tudni fogjátok, köszi!!
Win8-ason rendszergazdai jogosultságot hogyan lehet átállítani fájlok bemásolásához mappába?
Most hoztam el a szervizből a javított (és újra telepített) gépemet, tehát vírus tuti nincs rajta. Szeretnék a C: mappájába másolni egy fájt, de rendszergazdai jogosultság szükséges hozzá. Böngésztem a netet az elmúlt 1 napban, de a win7-re írt internetes megoldások nem jók win8-ra. Total Commanderem nincs a gépemen, és már nem tudom, hogy mit tudok beállítani. Azt látom, hogy írásvédett a C: meghajtó, valamint a tulajdonos nem jeleníthető meg...
Mindemellett a Felhasználók mappa nem nyitható meg nekem. Valakinek ötlete van-e erre?Köszi!!
Én még nem találkoztam ilyennel win8.1 alatt ha másolni akarok,akkor max azt írja, hogy rendszergazdai jog kell hozzá én rákattintok , hogy engedélyezem és ennyi.
Ha total commandert használok pl. akkor meg a total commandert futtatom rendszergazdai jogokkal és így enged másolni. -
baboss
őstag
válasz
quailstorm #54758 üzenetére
Köszönöm a segítséget,sikerült a problémát megoldani.
-
DeathAdder
veterán
válasz
#22743424 #54764 üzenetére
Ezen a napon telepítettem a W8.1 -et. Teljes formatálás volt, előtte W7 -et használtam.
Tehát akkor telepítettem az OS-t, a programokat, játékokat, és mindent amit ilyenkor szoktam.
Azóta áll fenn ez a jelenség.Persze ha esetleg kíváncsi vagy még valamire, akkor nem titkolok semmit amit használok, szóval tudom őket mutatni, de ezt a hibát nem nagyon értem, hogy mi okozhatja
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #54760 üzenetére
Látható a képen is,hogy 2014 09 03.-án történt változás okozza ezt.Megnézése, hogy azon a napon mi is történt? Lehet hardveres, vagy szoftveres a probléma. Bocs de telórol vagyok.
-
rita7107
aktív tag
válasz
szabonagyur #54698 üzenetére
Köszönöm a javaslatot. Sikerült telepítenem a 8-at.
Most a vga driverrel küzdök, mert nem fogad el semmit.A gépben egy msi raedon 2600xt van, de amit az amd felajánl drivert az a windows kék halálához vezet.
Nem tudom meddig kellene visszamenni, amít még elfogad és jó is. Persze így tele is szemeteli már rögtön a friss win8-at.
-
tkesy
őstag
Kérdés: ez a Posta használható is valamire?
Mert beállítottam 2 fiókót (mindkettő hotmail-es, és az egyik ua mint amivel használom a telefont) és ma reggelre a telefon mutatja, hogy érkeztek levelek mindkét fiókra, de a Posta szerint semmi sem érkezett, még akkor se amikor kézzel szinkronizáltattam a fiókokat....
5let, hogy miért csinálja ezt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #54754 üzenetére
Megnéznéd esetleg, hogy mit ír a számítógép megbízhatósági és problémaelőzményeknél ezekre?
vezérlőpult, rendszer és biztonság, műveletközpont, karbantartás ott megbízhatósági előzmények megtekintése, majd katt a piros x-re az adott napon majd technikai információ. -
törölt tag
Sziasztok!
Csináltam egy microsoft állandó hálózati virtuális adapter, hogy wi-fin tudjam osztani a netem. Erre tudok valami korlátozást csinálni, hogy mondjuk csak 300kb/s-ot engedjen?
-
baboss
őstag
-
baboss
őstag
-
DeathAdder
veterán
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54752 üzenetére
Köszi!
-
baboss
őstag
válasz
quailstorm #54732 üzenetére
Nem,törölve lett a Revo U progival,mert nem tudtam,hogy mi az.
Letöltöm és újból telepítem az appot.
Újraindítok és megnézem a végeredményt.
.........................................................................Nincs változás.Megpróbálom a leírtak alapján törölni.
[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz
MaxxDamage #54744 üzenetére
Beírod a kezdőképernyőn vagy a keresőbe,hogy "lemez" és a lemezterület felszabadítását elindítod a találatok közül.
-
kispx
addikt
válasz
MaxxDamage #54744 üzenetére
A lemezkarbantartóra gondolsz?
vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> lemezkarbantartó -
Csatlakoztam a Win 8.1 Pro 64bit rendszerrel a táborhoz ! /HP Notin volt, van gyárilag/
/korábban Win 7 Pro 64bit rendszerem volt/ és kezdem megszokni ezt a 8.1 -et is és egész jó !Itt hol lehet törölni az adatokat mint Win 7 -nél? (pontos nevet nem tudok, de Win 7 -nél az élményindexnél volt elérhető) SSD -ről szoktam törölni és több helyem lett) - lehet hülyén fogalmaztam meg kérdésem -
L
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #54742 üzenetére
A kérdéséből itélve neki nem tűnik egyértelműnek.
-
szabonagyur
félisten
Igazad van, de ez elég egyértelmű, legkésőbb a lemez behelyezésekor kiírja a gép is
De akkor azt is hozzá kell tenni, hogy alacsonyabb rangú Win7-ről magasabb vagy azonos szintű Win8-ra lehet frissítéseni, de magasabb rangú Win7-ről alacsonyabb win8-ra nem.
Tehát Win7 HP-ről lehet 8.1 Sima illetve 8.1 Pro-ra is.
Win7 Pro és Ulti csak Win8.1 Pro[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #54739 üzenetére
Kivétel 32-ről 64-bit-re vagy fordítva váltás.
-
bon
őstag
-
törölt tag
Valaki erre segítség? [link]
-
quailstorm
nagyúr
válasz
baboss #54730 üzenetére
használod is az érintett appot?
autorun, feladatütemező, msconfig ahol lehet keresni, de leginkább full uninstall
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Újraindítás után mindig felugrik ez az ablak.
Ezeket a progikat már lefuttattam,de nem hozott eredményt.
CCLEANER
REWO UNINSTALLER
REGISTRY BOOSTER
Hogy tudom megszüntetni a hibát.
Köszönöm. -
GEPESZ66
veterán
WIN 8.1-en futtatnám az Age of Empires III-at. A játék a következőt hiányolja:
Fraunhofer MPEG Layer-3 Audio Decoder
l3codex.ax
Azt írja, hogy kihagyhatom a telepítést, s majd helyettesíti valami beépítettel, de ez a hangban gondot okozhat.
Mit kell felraknom, hogy jelen legyen ez a decoder, ill. honnan?Vagy ez a AC3 filter?
http://ingyenszoftver.net/szoftverek/audio/ac3filter_szoftver_letoltes[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Valakinek van valami otlete,hogy mi lehet a baja ennek a laptopnak.
Egy baratom irta ezt:
"egyik kollegam vett laptopot es megkert hogy instalaljam fel neki a win 8at , fel is raktam mukodott most meg akartam felkapcsolni es csak sotet kepernyo jott elo e,ger mutatoval es a biosba sem lehet belemenni. A ventilatort elején hallani aztán semmi"
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #54722 üzenetére
ezt úgy hívják: hunglish.
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a mostani win 7-re fel lehet-e tenni mindenféle mókolás nélküla win 8.1-et?És ha nem tetszik akkor vissza is?
-
ScomComputer
veterán
Na most frissítettem a rendszert-így angol nyelvel-, letöltött vagy 2 gb-ot és jó lett....
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ez még semmi majd találsz még bőven
-
Воланд
titán
válasz
ilyen jok a nyelvi fajlok...
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék: "angolosítani" akartam a 8.1-et, az english-UK-t telepítettem hozzá,viszont EZ magyar maradt, mi lehet az oka?
Köszi előre is a segítséget!woland_y2k: oh, ez nagyszerű....
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Az mitől lehet, hogy a Windows Media Playerrel elindítok egy mp3-at akkor szétfagy, de miután felraktam a Winampot az is lefagy rögtön az elindulás után.
-
ignisz
senior tag
Szép napot!
Van két telefon, azegyiken 8 a másikon 8.1 van. A kérdésem: 8 alatt a telefon csempére kattintva a bejövő oldalon a könyvre koppintva bejön a kapcsolatok.8.1 - nél ugyanígy eljárva nem a kapcsolatok jön be hanem a telefonkönyv és a névre koppintva rögtön tárcsázik a telefon. Ha a kapcsolatokra vagyok kíváncsi akkor azt külön meg kell keresni. Ez így van vagy van valami beállítás amit nem vettem észre? A 8 alatti rendszer barátibb. -
Aakisan
senior tag
mi okozhat app hanget?
-
konyi79
addikt
Hali!
Van egy kis képszerkesztőm (perfect effects), ami a világ minden memóriáját felzabálja. Addig eszi, míg a rendszer is összeomlik mert elfogy a memória. Lehet valahol korlátozni, egy alkalmazás mennyit kapjon, vagy ne bírja elszedni a rendszer folyamatok elől? Fura, mert mióta kijött a 8.1 nem volt még fagyásom se, de ez rendszeresen kifekteti, úgy fél óra alatt. Lehet tenni valamit, vagy a szarul írt program miatt ennyi?
Köszi(win8.1 64bit; 8Gb)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ukrajnai háború
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Milyen routert?
- További aktív témák...