- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz
Aakisan #54143 üzenetére
Szia!
Ha van USB-s WIFI csatlakoztatva a gépedhez, húzd ki, ne használd.
Ha így megszűnik a hiba jelenség, akkor driver frissítés vagy eszköz csere (más típusra) esetleg segíthet.
Ui:
Én nem használom WIFI-t, ez lett a megoldás nálam. (nagyon régi nem javított Windows hiba)
-
moonguru
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz
Aakisan #44481 üzenetére
Böngészőben lépj be az emailcímedbe, kattints a nevedre, fiók beállítások, áttekintés alatt biztonsági információ, ott tudod kikapcsolni a kétlépcsős azonosítást. De nem vagyok benne biztos, hogy így soha nem fog kódot kérni..
Mindenesetre nálam be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, és csak egyszer kér kódot a windows, amikor hozzáadom a fiókot, és a böngészőben első bejelentkezéskor kér még, ott ki lehet pipálni, hogy erről a gépről gyakran bejelentkezek, és akkor nem kér többet kódot arról a gépről.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Aakisan #44471 üzenetére
Érdekes. Nem hiszem, hogy köze van ahhoz hogy virágbolti-e vagy sem. Átmeneti kavarodás elképzelhető az MS oldaláról. Viszont ha több napig ilyen gond van, akkor más lesz a probléma forrása.
Én egyébként Androidos Google Authenticator-t használok, vagy ha az épp nem üzemel, akkor SMSt a telóra. 1-2 napja még müködött nekem az SMS.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest