- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
Casoli #67438 üzenetére
Azt hogy érted, hogy a "Bing telepítője..."
Van neked Win 8.1 Bing telepítőd?
x86?
English? Hungarian?És hogy érted, hogy leszedted a magyarítást?
Vezérlőpultból?
Nekem nem engedte! Pontosabban engedte, és akkor cserébe eltűntette az angolt a felsorolásból. Gondoltam nem is baj, meg hát ettől Single Language. Viszont változást nem láttam, a Start menü is angol maradt. Gondoltam restartolom, hátha az kell. De angol maradt. -
mckay
aktív tag
válasz
Casoli #67422 üzenetére
És mennyire igazad van! Tényleg nincs Skip gomb a gyári telepítőn, csak a Win10-en. Összekevertem.
Ehh, bocs, már vagy 10-edszer húzom újra. Mondjuk nem nagy ügy, mert 4 driver, de akkor is...
Ez persze mit sem változtat azon, hogy ha a gyári DVD-n lévő install.wim-ből imidzseled, és azután bootolod be, akkor meg van Skip gomb. Volt már a Win7-en is, és van a Win8-on, Win10-en is.
És persze mindez nem érdekes ahhoz képest, hogy egy (a termék árában) megvásárolt és kifizetett Windows-t nem vagyok képes reprodukálni....Ma annyi történt, hogy neten rákerestem, hogy honnan lehet ilyen Windows 8/10 Single Language változatot letölteni. Legnagyobb meglepetésemre a kereső pont az MS oldalt hozta ki a legnagyobb számban. Hát körülnéztem, és ezt találtam:
Win8 http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/create-reset-refresh-media
Win10 http://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
Nem volt benne bizodalmom, hiszen pénteken úgy tájékoztattak, hogy ilyet csak gyártónak adnak, de rákattintottam.
És képzeljétek, ha albán vagy török vagy spanyol vagy szlovén vagy mittomén mi lennék, akkor lehetne letölteni és helló.
De ha a magyar nyelvet választom, akkor a letölthető változatok közül eltűnik a Single Language.Cseten ismét felkerestem az MS-t. Azt írták, hogy ez van, ha valami nem tetszik, lehet a véleménynyilvánító oldalon javasolnom. Ez ám a hozzáállás! (Magyarország! De én így nem szeretlek...) Semmi olyan, hogy sajnáljuk, még nem végeztünk el minden munkát blabla. Semmi.
Jól van, gondoltam megkérdezem, hogy és honnan tudnék language packot letölteni? Mert a neten van olyan, hogy (de nem próbáltam, nem tudom, hogy igaz-e) az egy nyelvű Windows-ban parancssorból fel az új nyelv, és le a régi, és akkor az az egy szem nyelv mondjuk magyar. A válasz: tulajdonképpen nem is volt válasz, csak hogy ez megkerülés.
De arról egy szó sem volt, hogy az ő lustaságuk miatt kell kerülgetnem.
Viszont a tény az tény, hogy magyar az nem letölthető:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/language-packs#lptabs=win81
Bezzeg ha bosnyák lennék!Mérgemben eljátszottam azzal, hogy felküldtem rá az angol 8.1 Single Language-t, felküldtem rá a Win10 upgrade-et, lett belőle angol Win 10 Home Single Language, majd letöröltem, feltelepítettem a magyar Win 10 Home-t, és kiváncsi voltam, hogy aktiválódik-e. És nem.
Ha tehát igaz, amit írtatok, hogy nem a kulcsot nézi, hanem az alaplap gyári azonosítóját, nos, akkor azt is hozzáteszi, hogy milyen edition-nel lehet az Win10.
Tudom, tudom, ti megmondtátok volna előre, de kiváncsi voltam a gyakorlatban.Ehh, nem lesz más, könyörögnöm kell az Asus-nak, vagy egyszerűen perkálni.
Olyan valamiért, ami mondjuk a törököknek és a cseroki indiánoknak ingyen van.
-
mckay
aktív tag
válasz
Casoli #67417 üzenetére
Egyrészt van [Skip] [Kihagyás] gomb akkor is, ha telepítő lemezről telepítek. Így is próbáltam e laptop esetében, nem segített hogy lemezt használtam.
Másrészt meg a munkám során persze hogy nem használok lemezeket. WinPE van, diskpart parancs van, imagex parancs van, *.wim fájl van. Hivatalos és javasolt Windows telepítési szcenárió. De nehogy már egy szakmai fórumon kelljen erről beszélni.
A Win10 upgrade felvilágosítást köszönöm. Ennek fényében meg akkor végképp az a cél, hogy lefusson az upgrade valahogy.
Köszi!
-
-
mckay
aktív tag
válasz
Casoli #67388 üzenetére
Szia!
Hát tényleg nem telefonáltam, az igaz.
- De nem fogadta el a kulcsot.
- És a beépített update nem tudott letölteni nyelvi pakkot sem, konkrétan kiírta, hogy ez nem lehetséges erre a verzióra.
Ebből a két tényből kiindulva nem is telefonáltam az MS-nek, mert gondoltam akkor sansztalan hogy beaktiválják.Én csak néhány napig tartottam a gépen az eredeti imidzset, próbáltam a win10 update-et, ami kevés hely miatt nem valósulhatott meg, és bizony egy fia angol szóra sem emléxem.
Hétfőn megpróbálok valaki MSDN-es előfizetőt találni, nézze már meg, hogy le lehet-e tölteni.
Ha nem, akkor tényleg megpróbálok telefonos segítséget kérni, veszíteni valóm nincs. -
mckay
aktív tag
válasz
Casoli #67386 üzenetére
Nagyon köszi, de sajnos pont hogy azt tapasztalom, hogy nem lehet magyarítani.
Konkrétan semmilyen language pack-ot nem enged magára.
Ezt írják is a linkeken, amit küldtél, hogy "Single Language" ez a kiadásforma.Mondjuk a nyelv még nem zavarna, mert hiszen csak 2 napra szeretném visszatenni, amíg befrissül Wind10-re, és ezzel az alaplapba égetett Win-kulcs is upgradelődik.
De az angol nyelvű Windows Bing-et nem engedi aktiválni az MS. Egyszerűen azt írja, hogy nem sikeres az aktiválás.
Próbáltam, ezt írtam is az első hozzászólásomban.Magyar nyelvű kéne, sajnos...
Amim van:
- Windows 8.1 Bing Hun x64
- Windows 8.1 Bing Eng x86
Az egyik az Asus hülyesége miatt nem jó, a másik pedig az MS miatt.Szép...
-
szallasi007
őstag
válasz
Casoli #66973 üzenetére
Az lesz, csak az elvet nem értem.
Nyomok egy factory reset-et recovery drive-ról, BIOS-ba agyonégetve a product key és nem tudja magát beregelni. Nem értem a logikát, akkor maradjon a matrica aztán csókolom.ui.: bár asus fórumon többen írták hogy egyik napról a másikra beregeli magát a windows......
-
Gery1987
őstag
válasz
Casoli #66585 üzenetére
Ugyanúgy teljes rendszer csak annyit hogy ehhez kódot kaptam meg egy online letöltött .ISO telepítő fáljt. Viszont egy korábban leszedett 32-es telepítőről tettem fel aminek köze nem volt a letöltött verzióhoz. Semmi baja nem volt. A 8.1 Pro volt a lényeg. Annyi hogy ugye alapvetően 64-est kaptam. De ezt nem tudja a gép.
-
Rakamaz
tag
válasz
Casoli #66577 üzenetére
Wifis kérdésre nem tudok válaszolni.
A másodikra egyszerűbb a válasz: hardver info alapján a procid videóvezérlőt is tartalmaz, tehát driver kell(het) hozzá, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, vagy nincs. Ha nem tetszik és a jövőben sem szeretnéd visszakapcsolni a GPU-t, akkor ne töltsd le ezt a frissítést.
-
válasz
Casoli #56298 üzenetére
Akkor újra. Köszönöm a kereső javaslatot, de az nem hoz semmit.
"Na most én is kérdeznék. Van nekem legális WIN8 VUP lemezem (XP is van hozzá). Eddig úgy használtam, hogy feltelepítettem a 8-as lemezt, majd felfrissítettem 8.1-re az áruházban. Valahol én azt olvastam, hogy úgy is feltelepíthető, hogy tisztán telepítek 8.1-t egy általános kulccsal (mert ugye 8.1 telepítő nem fogadja el a 8as kulcsot), majd aktiválásnál már a saját kulcsomat írom be. Megtettem, de aktiválásnál nem fogadja el a sorozatszámot. Azt írja érvénytelen a kulcs. Én csinálok valamit rosszul, vagy így nem telepíthető a VUP kulcsom?"
Nekem Windows Upgrade termékkulcsom van, kérdés, hogy az valahogy aktiválható-e tiszta telepítéssel?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Casoli #55278 üzenetére
Pontosan ezen a véleményen vagyok én is..
Ilyen elb*szott egy káoszt és fejetlenséget még nem láttam mint ennél a rendszernél, pedig mögöttem is van tizenplusz' informatikában eltöltött év..
Eddig konkrétan olyan nem nagyon volt ami kifogott rajtam, de ez..
Sacc fél napja sz*pok vele. -
szabonagyur
félisten
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Casoli #55227 üzenetére
Mostanában én is telepítettem jó pár gépet USB-ről, de nem jött elő ilyen hiba. Ott vagy a telepítővel és/vagy az USB-vel lehet a gond. Érdemes lenne egy teljes formázást végezni rajta majd újra rárakni a telepítőt (esetleg arról a lemezről, amiről próbáltad a telepítést és minden gond nélkül sikerült).
-
King Unique
titán
válasz
Casoli #54554 üzenetére
Ezt nem tudom mért írtad
, mert én is pont ezt mondtam eddig, h könnyen elintézhető 1 programmal a dolog, ha vki akarja. Csak itt arról volt szó, h nem raknak fel semmit, a nép lex@rja, h van CS és szapulja tovább, mert az tényleg nagy divat manapság....
"Pedig korszerűbb és gyorsabb mint a régi 7-es." - ezt szintén osztom. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Casoli #54189 üzenetére
Ó, pedig tonnaszámra írtam őket ide anno, az USB hub rendszeres újraindulását, a leállás utáni USB jelhibákat már javították, de bejött a nem mentés, és a (részben) nem érvényesülő OC. Aztán ott van az USB 3-ba USB 2 féligfelismerés, ami volt is, maradt is, és valószínűleg marad is, mert gondolom új BIOS-t már nem adnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest