- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Előzmény: a W8 / W8.1 megjelenésekor csináltam magamnak egy extra outlook-os címet, amivel "használtam" az oprendszereket,- külön egy winchestert alkalmaztam, ami csak arra a pár napra volt a gépben míg próbálgattam,-, de végül úgy döntöttem, hogy marad a W7 a hdd meg a polcon pihen és az outlook-os e-mail címet is pihentettem.
Viszont a héten megjött a húgom laptopja előretelepített angol W8 Pro-val, és használatba is vette egy gmail-os címmel, de most, amikor be akartam állítani az automatikus beléptetést, meglepődve tapasztaltam, hogy ott virit a nem használatos outlook-os címem is...
Kérdés: hogy a ****** került oda? És hogy lehet kiszedni? Egyáltalán miért is van ott?
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz Zotya84 #44957 üzenetére
Azon a panelon ami a képen volt, nem enged semmit sem kiválasztani, csak a pipát tudom fent kiszedni, hogy kérjen-e jelszót bejelentkezéskor vagy sem... de akkor még nézelődőm tovább...
bwooster a teszt winchesteren használt w8-hoz volt az outlook-os cím, de azt a hdd-t ki is szedtem a gépből, és továbbra is W7 fut csak... A laptopon meg előretelepítve jött a W8 és kért felhasználót, ahová kapásból a húgom gmail-os címét adtam meg... És ezért nem értem, miért került oda a outlook-os címhez tartozó felhasználó...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz FіkuszKukіsz #44960 üzenetére
Csak az outlook-os volt használva... Most meg a laptopon csak a gmail-es...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz Zotya84 #44962 üzenetére
Ennél a beálljtásnál nálam inaktív az összes gomb, és nem tudok váltani sem a felhasználok között...
bwooster: köszi a segjtséget, most már csak azt szeretném megkérdezni, hogy merre van az lista, amiről beraktál képet? Én csak a Skydrive alatti Sync settings-et találtam meg, de az másképp néz ki...
Zotya84 által belinkelt képen gondoltad ugye az Advancet fület? és ott Advanced user management-re? Mert azt megnéztem, viszont ott meg nincs benne az outlook-os cím...[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Kérnék egy kis segítséget.
Felraktam ma a W8.1-et egy hp nx7400-re, és az az egy problémám van vele, hogy annak ellenére, hogy telepítette a wifi driver-ét, egyszerűen nem lehet működésre bírni...
XP alatt tudom, hogy ment, meg most leteszteltem egy Ubuntu-s live cd-vel, ott is működik ahogy kell... Ha lenne valakinek valami 5lete, hogy merre induljak el a hibakeresésben, azt megköszönném...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz ricsi99 #49822 üzenetére
zoltan6 & ricsi99
Köszi az 5leteket
Lan kábel ki/be tologatását próbáltam, a dedikált gombot is megnyomtam vagy 50x de se változás nem volt, mígnem el nem indítottam az Ubuntu live-ot, ahol meg kapásból működött is... Utána pihentettem egy kicsit a gépet, majd a legelső W8.1 indításnál egyszer csak életre kelt a wifi...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Esetleg arra van valakinek 5lete, hogy miért csak Legacy rom + IDE kombóban ismeri fel a W8.1 telepítő
(westlake edition)a H67M-es lapra kötött teljesen üres 840 evo-t? Bármi más esetben kétszer nagyobbnak látja mint a tényleges mérete, nomeg persze nem tud vele semmit sem kezdeni...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Kérdés: ez a Posta használható is valamire?
Mert beállítottam 2 fiókót (mindkettő hotmail-es, és az egyik ua mint amivel használom a telefont) és ma reggelre a telefon mutatja, hogy érkeztek levelek mindkét fiókra, de a Posta szerint semmi sem érkezett, még akkor se amikor kézzel szinkronizáltattam a fiókokat....
5let, hogy miért csinálja ezt
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
zoltan6 & bon
Köszi a válaszokat...
Az volt a probléma, hogy a mappák-nál kikapcsoltam a "Hirlevelek" és a "Közösségi levelek" megjelenítését, ellenben pont olyan levelek érkeztek, amiket a rendszer automatikusan odapakolt...
Más: Használ valaki TuneIn-t? Olyan problémám van vele, hogy az Áruházból letöltött alkalmazással nem tudok rádiót hallgatni, mert még a magyar adók is megszakadnak pár perc után (külföldihez meg nem is tudok csatlakozni) ellenben ha simán IE-t használva a webes felületen használom, akkor még ausztrál adókat is gond nélkül mennek szakadás nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
amnt látom közben megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Ilyen jellegű IE11-es hibával találkozott már valaki? (nem csak ezen az oldalon csinálja, de itt a leglátványosabb valamint Chrome alatt semmi gond sincs) Esetleg vmi 5let, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert nagyon zavaró tud lenni... Thx...
(fentvan minden frissítés és a vga driver is ez elérhető legújabb)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz szabonagyur #55588 üzenetére
nem igazán... a hiba az lenne, hogy betölt az oldal, de nem jelenit minden képet, viszont ahogy elkezdem lefelé görgetni megjelennek, majd ha visszafelé görgetem, ismét eltünteti... itt még kibirom a képek hiányát, csak van ahol a bejelentkezéshez való szövegdobozzal / vagy az oldal menüjével játsza el ugyanezt...
szerk: semmi ilyesmit nem szoktam használni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest