Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
DeathAdder #65223 üzenetére
Nem tudom, de az én alaplapomhoz kettő járt. Egy piros sima és egy fekete, amin azt írta sata3.
-
King Unique
titán
válasz
DeathAdder #65219 üzenetére
Chipset drivert és társait azért ajánlott feltenni, mert a WU nem mindig a legfrissebbet, legmegfelelőbbet húzza le alapból, volt rá példa. USB 3 driver meg nem kell, mert a 8.x alapból tartalmazza.
-
Syl
nagyúr
válasz
DeathAdder #65221 üzenetére
250 GB 850 EVO, Sata-3 porton, 500 MB/sec olvasás, 462 írás.
Sata kábel csere? -
Syl
nagyúr
válasz
DeathAdder #65219 üzenetére
Én semmit nem telepítettem (B75M-ITX, i3, Samsung 850 SSD) - hibátlan.
-
worxland
addikt
válasz
DeathAdder #63515 üzenetére
chkdsk-et futtass, az még segíthet.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #54765 üzenetére
Futtasd már le ezt rendszergazdaként beírva a parancssorba sfc /scannow Vagy a telepítő lemez volt sérült vagy valamelyik driver okozza a hibát. [link] Az itt található frissítési segédet is lefuttathatnád. Még az lenne a kérdésem, hogy arra a sárga háromszögre kattintva milyen információkat ír ki ?
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #54760 üzenetére
Látható a képen is,hogy 2014 09 03.-án történt változás okozza ezt.Megnézése, hogy azon a napon mi is történt? Lehet hardveres, vagy szoftveres a probléma. Bocs de telórol vagyok.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #54754 üzenetére
Megnéznéd esetleg, hogy mit ír a számítógép megbízhatósági és problémaelőzményeknél ezekre?
vezérlőpult, rendszer és biztonság, műveletközpont, karbantartás ott megbízhatósági előzmények megtekintése, majd katt a piros x-re az adott napon majd technikai információ. -
törölt tag
válasz
DeathAdder #54557 üzenetére
a tanusítványokat a böngészők maguk kezelik illetve a tanusítványok érvényességi időtartamhoz is vannak kötve. tippre vagy minden böngésző megkukult, vagy az óra / dátum nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DeathAdder #37227 üzenetére
Állítsd fix méretre pl 1024MB-ra, így nem nyavalyognak a progik. 12GB RAM mellett -hacsak nem használsz tényleg erőforrás-igényes szoftvereket- akkor nem lesz gond. Hibernálást meg ha amúgy sem használod, akkor letilthatod. (Kikapcsolt hibernálás mellett az alvás még műxik)
-
vlevi
nagyúr
válasz
DeathAdder #37222 üzenetére
Hibernáció, lapozófájl, system restore, satöbbi. Ezek olyan rejtett és rendszer állományok, amit nem látsz, de rengeteg helyet foglalnak.
-
válasz
DeathAdder #37222 üzenetére
Fizikai RAM-od durván kétszeresét is add hozzá és máris megvan a 21GB... Tiltsd le a virtuális memóriát meg a hibernálást és gép restart, akkor meg lesz ez a 21GB.
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz
DeathAdder #37055 üzenetére
A W7 gadgetjei nem véletlenül lettek nyugdíjazva, már ha 8GadgetPackról van szó.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
DeathAdder #19396 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond mint írtam nálam működi már egy jó ideje. Sajnos már többen panaszkodtak itt, hogy egyszer csak elromlanak a "dolgok" a nyolcason. Próbálj visszaállni egy korábbi állapotra vagy ha nem tudsz akkor a legközelebbi Win telepítés után mentsd le a rendszert a telepített alkalmazásokkal (pl.: Acronis) így pár perc alatt újra működőképesek a programok.
stewe780: teljesen egyetértek veled. A Win8 egy jó példa, hogy nem lehet egyenruhát húzni teljesen különböző eszközökre amiknek a felhasználási módjai is különböznek. De ha már erőltetik az "újítást" legalább lenne átjárhatóság a két rendszer között. Vagy simán ki lehessen kapcsolni (segédprogram nélkül) azt amire a felhasználónak nincs szüksége. De már többször írtam, hogy szerintem ez egy próba ami a visszajelzések hatására változni fog nem is olyan sokára.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz
DeathAdder #19393 üzenetére
A bemásolós módszernek is működnie kellene, de próbáld meg ezt: 8GadgetPack . Hetek óta megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)