- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Mivel lassan lejár a Win 7 RC licencem ezért tervezem egy Windows 7 Home Premium OEM beszerzését. Két dolog érdekel ezzel kapcsolatban. Azt olvastam ez a verzió nem támogatja "MUI nyelvváltást". Ez nem tudom pontosan mit akar jelenti. Telepítés után már nem tudom a windows nyelvét megváltoztatni vagy nem tudok más karakterkészletet használni? Japánul tanulok és szükségem lenne arra hogy tudjak pc-n japánul is írni. Az nem érdekel hogyha csak magyar nyelven tudom használni a windowst. Másik kérdésem az lenne, ha jól tudom az OEM verzió hozzárendeli magát az alaplaphoz és ha hardwaret cserélek benne nem tudom telepíteni. Tudom hogy fel lehet hívni valami windowsos "segélyvonalat" ahol orvosolják ezt a problémát de hol találom ezt a telefonszámot és ez magyar segélyvonal vagy külföldi?
Előre is köszi a válaszokat és bocs a láma kérdésekért, de ha már több mint 20eFt-t szándékozok kiadni egy szoftverért szeretnék tisztában lenni az előnyeivel-hátrányaival.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest