Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ABnormal
őstag
kellemes meglepetést okozott a win7 számomra,eladtam az am2-es AMD 780G chipset-es gépemet és összeraktam a régebbi nvidia nF3 250 GB-s gépemet,gondoltam egy próbát megér,hogy kipróbálja,hogy mit lép a win7 a megváltozott alaplapra,procira,memóriára,vga és hangkátyára...első indulásnál szépen felismerte a cuccokat és feltelepítette a hozzá való meghajtókat és megy tovább gond nélkül...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest