- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mika1227
üzenetére
Nyilván érdemes mindenből a legújabbat használni. TC esetében mondjuk nem nagy szám, csak le kell tölteni.
Nero-kból a régebbiekkel van/volt gond (szerintem az egész termékkel csak gond van, de persze te tudod, mit használsz) - ezt én nem használom, szóval passz.A játékok túlnyomó többsége jól fut, gond nélkül (esetleg kompatibilitási módot kell váltani, vannak, amikhez kijött patch stb.).
A 32 és 64 bit között röviden annyi a különbség, hogy 1. tud kezelni 4Gb memóriánál többet is (ez ugye minden memória összeadva, fizikai, vga, cache-ek stb.), tud egy alkalmazásnak 2Gb-nél több memóriát is osztani, valamint természetesen az, hogy futtathatsz 64-es programokat.
Ha semmiképpen nem akarsz memóriát bővíteni ill. 64-es appokat futtatni, akkor nem kell, de ha valamelyik kérdésedre igen a válasz, akkor természetesen érdemes a 64-est választani.
És igen, jó a Win7, a többség elégedett vele. Jobb, mint a Vista, bár nekem 2 évig azzal sem volt bajom.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest