- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
Hali!
Jogosultságokat van aki vágja?
Mert van félig meddig működő hálozatom otthon,de nem tökéletes.
2 gép van.Win7 mindkettő és mindegyiken több felhasználó.
Na a jogosultságok megvannak,hogy mindenki a csak a saját dokumentumait lássa és a közös meghajtót meg olvasni/írni tudjon.
De a saját felhasználóm dokumentumát nem tudom megnyitni a másik gépről,azonos felhasználói nevem van,mert kiírja hogy nem vagyok á jogosult.
HA meg hozzá akarok adni a dokumentumhoz jogosult felhasználót akkor csak a gazda gép felhasználóit adhatom hozzá a hálozat egyik felhasználóját már nem.Távoli asztal működik.
Most azt szerettem volna csinálni,hogy az egyik gépről átmásolom a másik gépre a dokumentumokat,de az egyik gépen nincs engedélyem olvasni,másikon meg nem engedélyezi az írást,de látom a fájlokat.
Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert van félig meddig működő hálozatom otthon,de nem tökéletes.