- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom azt se, hogy kb. mi okozza, de amióta pár napja feltettem XP helyére a 7-est, nagyon bántja a szemem a kép. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy mintha minden szín túl erősen világítana, ami a legtöbbnél még okés, de egy fehér hátterű oldal vagy hasonló az kb. azonnal is rossz, de jó néhány perc után már nagyon rossz a szememnek. Szerintem ez szoftveres probléma kell legyen, de hogy azon belül...
Windows 7 Ultimate x64 van fenn, Geforce 9800 GTX+ a videókártya, és próbáltam az utóbbi pár driverrel, nem számított. Igaz, az XP-n kicsit régebbi driver volt, de már nem emlékszem, melyik és nem tudom, azt próbáltam-e, de nem akarom kipróbálni az elmúlt egy év összesét csak úgy.
Természetesen a monitoron és az NVidia vezérlőpulton próbáltam állítani a fényerőt, kontrasztot, gammát, színhőmérsékletet, meg ami még van, de még ha szürke is lesz a fehér, az is kellemetlen. Kicsit olyan érzés, mintha CRT-t néznék alacsony frekvencián.
Nem tudom, ennyiből van-e sejtése valakinek, de ha esetleg más találkozott ezzel a gonddal, akkor örülnék a tapasztalatainak!
Ja és bármit nézek, ilyen a kép, bár egy játéknál nem nagyon van sok fehér, szóval nehéz megmondani biztosra, de érzésre még ott is igaz ez.
Még valami: előtte nem natív felbontáson volt a monitor, most igen, de felnagyítottam a dpi-t, és mindig volt olyan érzésem, hogy a nagy felbontások hathatnak rosszul, de talán nem ez van itt, csak azért inkább megemlítettem.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest