Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
rengeteg programot nem lehet feltelepíteni rá, amit lehet azt is 6x bonyolultabb mint XP-n
Ezt kifejthetnéd.
Extramód régi szarokon kívül nem hinném, hogy sok gond lenne vele. Én január óta Win7-en vagyok, de 5 ujjamon meg tudom számolni, hogy hány alkalmazás nem akart települni, és azoknak a fele már azóta kompatibilis.Hogy bonyolultabb? Miért, átalakították a next-next-finish rendszert?

Inkább írj konkrétumokat, akkor lehet, hogy tudunk segíteni - előfordulhat, hogy valami tök triviális apróság nehezíti csak az életedet.
Vagy ha nem érdekel a dolog, akkor menj vissza XP-re, de ettől még nem a Win7 a szar, ezt tudom garantálni

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest