- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
iceman1024
csendes tag
Sziasztok!
Xp mellé felraktam a W7-et, de az a gondom, hogyha normálisan leállítom a rendszert, akkor az újbóli bekapcsolásnál csak a starting windows logóig jut el a gép, látszólag megáll ezen a ponton. Ha megnyomom az újraindítást, akkor felajánlja, hogy megpróbálhatom az indítási hibát kijavítani, vagy csak simán "normálisan" elindítom a windowst. Ha a javítást választom nem javítja ki, ha a normál indítást, akkor pedig túljut a logón és be tudok jelentkezni.

Tehát a gyakorlatban úgy tudom használni a gépem, hogy bekapcsolom, megvárom, amíg látszólag megáll a bootolásnál, újraindítom és megy?!
Csináltam a bootnál memória diagnosztikát, de nem jelzett hibát.
Tanácstalan vagyok, kérem, akinek van ötlete, segítsen!
Köszi előre is!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest