Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Jobb oldali gomba "tálcán" -> feladatkezelő itt a folyamatoknál meg tudod nézni mi mennyire használja a procidat (fejlécre kattintva sorba is állítja). Pontosabb infókat pedig a teljesítmény fülön, azon belül pedig az erőforrás figyelő gomb.
Bejön egy ablak Ott tudod követni, mi használja a procidat...mod:
Lehet a víruskergető keresgél a letöltött fájlban kártevők után...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, nem tom... (Mondjuk én megjegyzem nem vennék semmi pénzért MSI lapot, ha ingyen adnák eladnám...Sajna ami a környezetemben volt mind megdöglött, v vmi nyűg volt vele, 3 haverom kivételével, ők istenítik...Nha meg a notijaik, nah mindegy.. Bár aláírom vannak jó termékeik...)
Én max javasolnék egy olyat, hogy írj a magyar supportnak, ha van, hogy mondjanak neked valami okosat, mert ez így kicsit gáz. Mondjuk ez más lap, mert neo-s de ezt találtam.. [link] Ez szerint nem lehet kikapcsolni...Szal ez sikeresen az MSI sara, nem az MS-é...
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
"Ennek az opnak még mindig csak a füstje nagyobb mint a lángja."
Akkor téged szívat a hetes.
Nálam kb. másfél éve van fent és pöcre indul, mindent felismer és gyorsabb mint az xp (bár azzal sem volt gond) főleg játékokban és fájlkezeléssel kapcsolatos dolgokban. Ismerősöknél sincs gond legyen hordozható gép vagy asztali. -
hackeeeee
Jómunkásember
Haver is szop a 80ezer Ft-os EVGA alaplappal... és jé, xp alatt is szar, nem csak 7 alatt... Akkor ez most minek a hibája? Kb. minden ki lett már cserélve a gépben.. Alaplap kivételével, és ha olyan kedve van, kékhalálozik...
Nekem semmi bajom nincs a rendszerrel.... Pedig van tuning is, és nekem sem olcsóvasamvan...
Memory remap-ot már megnézted bios-ban? Ha nincs benne akkor meg szívás, ennyit a drága konfigról... Nekem 4GB-ből 4GB-t lát, használ a 64bites rendszer...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...
Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
[ Szerkesztve ]
-
Berzso
tag
-
Memory remap funkció biosban : Enable
Amúgy az xp gyors. De sajnos észrevttem, hogy a mostani gépemmel máér sajnos nem sok mindent tudott kezdeni az xp, míg a 7, sokkal többet. Több program használata, több szálon. Hiába volt az xp-ben is észre vettem, hoyg a gépemet a rendszer fogja vissza. És ez komolyan mondom. Éreztem hogy hiába van több a gépben, a rendszer nem hajlandó gyorsulni...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
a win 7 egy ugyanakkora bukott project mint a Vista.
Ennek valaha is utánanéztél legalább minimális szinten?
Mert akkora baromságokat mondasz, hogy az már fáj. Vista mindenféle urban legend ellenére sem volt bukás, csak a sok nagyokos (akik általában egyszer nem próbálták ki) agyba-főbe fikázták.
Meg amúgy már 90 millió példányszám felett jár most a Win7, szóval az már most nyereséges. De persze biztos jobban tudod -
Zolás
addikt
Jujj ilyen hozáállással nem mész itt messzire.
Pontosan mi bajod van a win7el? Nem megy a krekkelt sz@rod és ezért sz@r a program? Vagy csak nem birja a géped? Vagy csak simán annyira értesz hozzá hogy már meg se tudod fogalmazni mibajod van csak rányögöd hogy sz@r és ez egy kész tény amit mindenkinek el kell fogadni? -
Laccoss
addikt
Miért muszáj? Xp még egy kis ideig, Vista pedig még mindig nincs leírva, tehát vannak alternatívák. A win7 még új, sp1 sincs még kint hozzá. Semmi sem muszáj, én momentán kiváncsiságból raktam fel, és megszerettem. És tökéletesen megy, a 6 éves p4esemen ami azért elég nagy szó.
-
Snowy_owl
őstag
A lényeg az, hogy bekapcsolom a gépet belépek a fiókomba és nincs internet. Hálózatnál két hálózatot ismer fel. Van egy nyilvános amire azt írja nincs internetelérés, és van egy otthoni amin azt írja van. Mikor 2 hálózatot ismer fel akkor NINCS internet. Egy hálókártyám van.(kábelen csatlakozok a routerhez) Már volt fent minden fajta driver de semmi nem oldotta meg. Újra is raktam a gépet, de az sem. Ha leszedem a routert a hálózatról, akkor van net normálisan.
-
virkir
veterán
XFX alaplapom van ami nem a bowli széria, ugyanakkor ő hozta magával ahogy betettem ezeket a fagyásokat.
Találgass...
Na mi lehet a hibás?
Az nem jelent semmit, hogy egyszer jó ha utána ötször meg nem illetve azt, hogy hibás az alaplap.
Az én szintén nem bovli kategóriás lapom meg nem volt hajlandó elindulni 4x1Gb rammal csak 2x2-vel de azzal is random instabil volt.
A megoldás ha még garanciális a lapod, hogy megoldod a se kép se hang hibaleírást és kicserélteted mert az ilyen rejtélyes hibákkal általában visszadobják a szervizek, hogy jó a lap. -
nfsu17
veterán
Ebbe a konfigba mi annyira új, hogy ne ismerné fel a 7?
Nekem mindent bámulatosan jól felismert update nélkül, azaz nem netről lett telepítve, hanem a dvd-n lévő dolgokat használta fel (gondolom), és a VGA-n kívül (na azt nagyon nem ismerte fel, de ez tök logikus) minden működött.-----
A HDTune nekem is xarakodott, 2 hdd-re is ugyan úgy ugrált a függvény. De nem érdekelt, mert ezenkívül meg jó a hdd.
5.9 nekem is, de nem foglalkoztat a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
szia!
más jellegű problémám van az AHCI-vel:
nekem majdhogynem dettó ugyanaz a konfigom lelke....
samu F1 320 gigás vinyó, ami nálam dohog.
namármost:
a WIN7 alapból felteszi az ő kis AHCI driver-ét telepítés után.
eddig okés (vagyis nem), hiba nincs vele, csakhát olyan lassú szegényke, mint a tetű (másolás 100M/s cirka 3 mp-ig, utánna visszaesik 19-25M/s-ra!!!!).
az eszközkezelőben ATA vinyónak látja a rendszer.
rátolom az AMD-s driver-t a telepítőről és láss csodát:
az eszközkezelő most már jól látja, hogy SATA vinyó, de nem hajlandó leállni a kikapcskor!!!!!
csak kattog és fagyi van......
ilyet nem tapasztaltál? -