Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simon7012
üzenetére
Újra rakni? 2 évig simán elvagyok 1 Os el nem lassul be. Nem pakolok fel naponta más és más programokat, ami kell fent van, néha rakok fel valami ujat kiprobálni ha beválik és kell is marad ha nem törlöm. Szemete alatt értem azt ha hagy valamit pl a user/app datában azt kitörlöm kézzel és kész. Általában pár száz kilobájt ami fent marad ami manapság nem mennyiség, és azon kívül hoyg helyet foglal a vinyon kárt nem tesz, ellenben az ilyen okos programok beletudnak nyulni ugy a rendszerbe hogy sürübben rakod te újra a windowst a gépeden mint én.
Registrybe ha muszáj bele tudok nyúlni de sose szoktam, hamarabb van baja azoknak akik "értenek hozzá" jó prgikat hazsnálnak és 3 havonta rakják ujra az OS-t mert szar genya a microsoft.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest