Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
A Wista-t el kell mar felejteni hiszen kozismert hogy bevallottan rossz volt, a W7-nek kellet volna kijonnie a Wista helyett, es ezert kellett volna penzt kiadni nem pedig azert amire a gyartoja is azt mondta hogy felkesz. Azert a tenyeket ne ferditsuk mar el. Keress ra erre a szora Longhorn reset . Az MSE pedig egy osszeturmixolt valami ezt nemreg moonman
reszletezte eppen itt, nekem erre az jutott az eszembe hogy a vasarnapi husleveshez hozzaturmixoljak a rantotthust es feltalaljak. Sosem ertettem meg hogy miert akar az MS mindenben jobb lenni mint a profi cegek pl sajat Java annak idejen most van helyette .Net ami baromi nagy egy egesz foldresznek (Europa) kell tiltakozni hogy visszavonjak az amugy nem szabvanyos .doc formatumot, az IE8 az ACID teszten 20 % -ot er el es most buszken mondjak hogy az eppen keszulo IE9 mar 32%-nal jar stb. Nem vedem az avastot mert mar reg nem hasznalom viszont feltettem az MSE- csak eppen letiltottam az utemezeset ezert nem is frissul naponta csak ha kezileg frissitem, miert? Nehogy mar a gep uralkodjon felettem elvegre nem az talalta ki az embert hanem az a gepet. Az MSE az Autorun.inf fajlokat bekapcsolt UAC mellett siman atengedi mirol beszelunk?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest