Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
troll91
üzenetére
+sfdrakex
Elhihetitek, hogy ezeket már végigpróbáltam.
Nem jelenik meg sem a desktop mappában sem a def ikonoknál, nem lehet kukábahúzni sem és akkor sem tűnik el ha kihúzom az adaptert.
A kölök nyavalyás corby-ja miatt raktam fel mert természetesen 3 samsung program közül eggyel sem hajlandó működni.
Ha más nincs a uninstall és mehet virtuálisról mert úgy sem kell sűrűn használni.
Egyébként érdekes ez a program mert először a 6.2.227.11-et raktam fel és nem ment, nem látta az adaptert, viszont egy ugyan olyan 7232-es RC-n virtuális gépen meg csont nélkül be tudtam üzemelni.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest