Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok segíteni? Media Player problémám van. VLC-t használok akármit nézek, mert minden buhera és sallang nélkül azonnal játszik mindent. Viszont van, hogy 2 videót kell párhuzamosan játszanom, ezt egy alkalmazással(VLC-vel legalábbis) nem tudom megtenni. Ezért nyúlnék a MP-hez. Vele viszont sokszor baj van. Adott például a PH! tesztcsomagja. VLC mindent lejátszik, gyönyörűen. Media Player viszont az mkv-khoz hozzá se nyúl, illetve például az 1080p mov-ot is elszemeteli - a VLC nem. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi a teendő? Valami kodek pakk, vagy ilyesmi létezik?
Illetve még egy kérdés. Adott a tesztcsomagban az a bizonyos killa sample. Na azt még én se tudtam lejátszani, pedig 5870 van bent és core2duo 1,86ghz. Mivel lehet lejátszani azt a videót?
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?
Aktív témák
- Óra topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét elérhető Steamen a Counter-Strike: Global Offensive
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?