- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
siofok
őstag
sziasztok!Először is bocsi ha nemjó helyre irtam,de nem is tudom melyik topik lenne a legmegfelelőbb.
szóval a gondom az hogy van 1 pda-m,és az a tünet,ha rádugom a pc-re,látok rajt minden fájlt,amit csak lehet.Utána szabályosan leválasztom a gépről,és akár csinálok vele 1db fotót,vagy a netről letöltök rá 1 fájlt,és ismételten visszadugom a pc-re,mér nemlátja az uj fájlt.Pda ujraindítás után látszik.A pda-s topikban azt az ötletet kaptam,hogy a pc-men,nem-e csak a pc gyorsítótárát látom.Ezt hogy tudnám leellenőrizni?esetleg megpróbálni?
Ja mert még mondjuk van a camera mappa,amibe menti a pda a fotókat.Ebből ha pc-n kitöröltem a bent levő 2db fotót,gépről le,vissza,utána ha megint rámentem a camera mappára,a mappa kinézeténél ugyanugy látszott a kis ikonjába a már törölt fotók.Ami ugy alapból ha üres a mappa,nemlátszik az ikonon sem semmi. Windows 7 a rendszerem.
bocsi a hosszú kommentért!
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest