- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
izomhod
üzenetére
Szia!
elmondása szerint a srác, amikor leformázta azt ntfs-re win alatt, utána már nem akart bebootolni a gép.
Kicsit ellenmondasos ez a resz csupan arra tudok gondolni hogy az 500 Gb-os rendszervincsit vagy kivette a gepbol es egy masik gepben formazta le NTFS-re, vagy valamilyen kulso CD/DVD-rol, esetleg USB-rol inditott kulso programmal vegezte el a formazast, amit lehet elrontott. Mukodo W7 alol nem tudta leformazni az 500 Gb-os rendszervicsit mert hasznalatban volt foleg hogy egy particiot tartalmazott.
Ezert ajanlottam Fire/SOUL/CD hsz.-at, mert ha beteszed a telepitolemezt es parancssorbol ujbol formazod akkor szerintem rendbeteszi a FAT tablat nameg a particiot is.Ui: Amikor bekapcsolod a gepet mit ir ki, vagy nem is ir ki semmit a kijelzore?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest