- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
sgery
őstag
üdv!
Windows 7 64bit-et használok. Nemrég lett cserélve alaplap Gigabyte -ról Gigabyte-ra. A gondom az, hogy az új alaplapnál alvó állapotból felébred a gép, ha lehúzom az usb-ről a telefonomat. A réginél nem volt ilyen gond. Hol lehetne ezt kikapcsolni a windows-ban? Energia beállításoknál nem találtam semmi ilyesmit :/És ha már alvó mód. 1hónap múlva remélem jön vissza a régi lap. Annál az volt a gond, hogy 2-3 alvó módba kapcsolás után eltorzult a hang, de csak időszakosan. 1percig jó 1percig rossz pl. Audigy 2 zs hangkártyával használtam. Továbbá az alaplapi ethernet kártyát se szerette az alvó mód, sokszor volt pl. hogy azt írta nincs net kapcsolat és csak az segített, hogy eltávolítottam és újratettem az ethernet karit. Ez mitől lehet?
Kössz előre is a választ

Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Wuthering Waves
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest