- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
sgery
őstag
üdv!
Windows 7 64bit-et használok. Nemrég lett cserélve alaplap Gigabyte -ról Gigabyte-ra. A gondom az, hogy az új alaplapnál alvó állapotból felébred a gép, ha lehúzom az usb-ről a telefonomat. A réginél nem volt ilyen gond. Hol lehetne ezt kikapcsolni a windows-ban? Energia beállításoknál nem találtam semmi ilyesmit :/És ha már alvó mód. 1hónap múlva remélem jön vissza a régi lap. Annál az volt a gond, hogy 2-3 alvó módba kapcsolás után eltorzult a hang, de csak időszakosan. 1percig jó 1percig rossz pl. Audigy 2 zs hangkártyával használtam. Továbbá az alaplapi ethernet kártyát se szerette az alvó mód, sokszor volt pl. hogy azt írta nincs net kapcsolat és csak az segített, hogy eltávolítottam és újratettem az ethernet karit. Ez mitől lehet?
Kössz előre is a választ

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest