Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
polarx
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ahogy írtam a postomban 3," GHz nem volt gond, 3,4 GHz volt gond, DE előzőekben is meg volt ez a probléma amikor minden gyári beállításon volt. Ezért nem értem ha csak a proci húzáskor jelntekezett volna a hiba nem vagyok hülye értem a célzást persze h nem tuningolom, de egyszer van ez a hiba egyszer nincs? Mint írtam az eseménynaplóban előjövő problémákat amik lényegesek megpróbáltam kiszűrni javítani, de a 11 nappal ezelőtt megoldott kernel event tracing error is megint előjöt magától még tuning előtt, amit nem értek h miért és hozzáteszem közben jött egy figyelmeztető bejegyzés is mint user profile service error code:1530 amire nem találtam megoldást win 7 esetében. Szóval a gondok nem kicsik , jó lenne tudni h mi lehet a baja, azért kérdem itt ezeket a dolgokat mert nem nagyon tudok győrben olyan számtech boltot ahol ezekhez érdemben hozzá tudnak szólni vagy akár tudnák javítani a hibát , megoldani a problémát, remélem itt vannak nagyon jól képzett emberek és megmondja nekem vki h mi a tosz van.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest