Hirdetés

Aktív témák

• polarx

tag

válasz sfdrakex #3113 üzenetére

Ahogy írtam a postomban 3," GHz nem volt gond, 3,4 GHz volt gond, DE előzőekben is meg volt ez a probléma amikor minden gyári beállításon volt. Ezért nem értem ha csak a proci húzáskor jelntekezett volna a hiba nem vagyok hülye értem a célzást persze h nem tuningolom, de egyszer van ez a hiba egyszer nincs? Mint írtam az eseménynaplóban előjövő problémákat amik lényegesek megpróbáltam kiszűrni javítani, de a 11 nappal ezelőtt megoldott kernel event tracing error is megint előjöt magától még tuning előtt, amit nem értek h miért és hozzáteszem közben jött egy figyelmeztető bejegyzés is mint user profile service error code:1530 amire nem találtam megoldást win 7 esetében. Szóval a gondok nem kicsik , jó lenne tudni h mi lehet a baja, azért kérdem itt ezeket a dolgokat mert nem nagyon tudok győrben olyan számtech boltot ahol ezekhez érdemben hozzá tudnak szólni vagy akár tudnák javítani a hibát , megoldani a problémát, remélem itt vannak nagyon jól képzett emberek és megmondja nekem vki h mi a tosz van.

Aktív témák