Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
Aktív témák
-
polarx
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ahogy írtam a postomban 3," GHz nem volt gond, 3,4 GHz volt gond, DE előzőekben is meg volt ez a probléma amikor minden gyári beállításon volt. Ezért nem értem ha csak a proci húzáskor jelntekezett volna a hiba nem vagyok hülye értem a célzást persze h nem tuningolom, de egyszer van ez a hiba egyszer nincs? Mint írtam az eseménynaplóban előjövő problémákat amik lényegesek megpróbáltam kiszűrni javítani, de a 11 nappal ezelőtt megoldott kernel event tracing error is megint előjöt magától még tuning előtt, amit nem értek h miért és hozzáteszem közben jött egy figyelmeztető bejegyzés is mint user profile service error code:1530 amire nem találtam megoldást win 7 esetében. Szóval a gondok nem kicsik , jó lenne tudni h mi lehet a baja, azért kérdem itt ezeket a dolgokat mert nem nagyon tudok győrben olyan számtech boltot ahol ezekhez érdemben hozzá tudnak szólni vagy akár tudnák javítani a hibát , megoldani a problémát, remélem itt vannak nagyon jól képzett emberek és megmondja nekem vki h mi a tosz van.
Aktív témák
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mini PC
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest