- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Nem az. Viszont egész sok mindent megtaláltam már a windowsban. Ha lehúzom jobb alulra az egeret és ott tartom, akkor megjelenik az asztal.

Kezd alakulni a kicsike. Megtaláltam a felügyeleti eszközöket is (services.msc itt nem működött), a szolgáltatásokat, msconfig-ot...de:
- A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása-menüben nekem semmi nem jelenik meg. IE-t szeretném kikapcsolni, valami olyasmit olvastam hogy itt lehetne megtenni.
- Clear Type szöveget már sikerrel kikapcsoltam, a képernyőn lévő betűtípusok simításának kikapcsolását is meglehet oldani valahogy?
- Állítólag nem is olyan rossz a win7 beépített tűzfala, ha tényleg ilyen jó akkor maradhat is, viszont nekem úgy át enged mindent mint a huzat, nem sipákol semmiért. Belehet állítani valahogy full manuálisra?
(Toshibákon nincsen osd képernyő kalibráció mint asztali tft társain? Végeznék egy szín kalibrációt de jobb örülnék ha "hadware"-ből menne és nem a win/ati softwarével.)
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest