Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Előző bekapcsolásnál még semmi gond nem volt a Windowszal, de ma amikor elindítottam volna, kékhalál (0x0000007b 0xFFFFF880009A9928 0xffffffffc0000034 stb.). Újraindítottam, bejön az indítási menü, de nem látszik belőle semmi. Azaz ha billentyűvel lejjebb megyek és Enter, akkor más módot indít el, de mindezt vakon csináltam. Csökkentett módban ugyanaz a kékhalál volt. Ha a rendszerhelyreállító módot választom, akkor az betöltődik, de semmire nem reagál, se egér, se billenyűzet (pedig az PS/2-es), sőt, még ha nyomogatom a Caps Lockot, nem is villog a lámpája, szóval teljesen használhatatlan minden. Ha telepítő CD-ről indítom, akkor szintén ez a fagyás jelenség van.
Nem tudom, ez a három dolog összefügg-e, de elég reménytelen így a helyzetem. Lehet, hogy valami hardveres hiba? Elvileg volt áramszünet, amíg nem volt bekapcsolva a gép, de van áramingadozás védő elosztó bekötve. Lehúztam a vinyót is és úgy se megy a telepítő CD. CMOS reset is volt. Teljesen tanácstalan vagyok, remélem, valaki tud segíteni. (Emlékeim szerint nem állítottam semmi különöset a legutóbbi használatkor, de most sokáig nem voltam itthon és már nem emlékszem pontosan.)Nightquest
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Próba
- AMD FX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest