Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Előző bekapcsolásnál még semmi gond nem volt a Windowszal, de ma amikor elindítottam volna, kékhalál (0x0000007b 0xFFFFF880009A9928 0xffffffffc0000034 stb.). Újraindítottam, bejön az indítási menü, de nem látszik belőle semmi. Azaz ha billentyűvel lejjebb megyek és Enter, akkor más módot indít el, de mindezt vakon csináltam. Csökkentett módban ugyanaz a kékhalál volt. Ha a rendszerhelyreállító módot választom, akkor az betöltődik, de semmire nem reagál, se egér, se billenyűzet (pedig az PS/2-es), sőt, még ha nyomogatom a Caps Lockot, nem is villog a lámpája, szóval teljesen használhatatlan minden. Ha telepítő CD-ről indítom, akkor szintén ez a fagyás jelenség van.
Nem tudom, ez a három dolog összefügg-e, de elég reménytelen így a helyzetem. Lehet, hogy valami hardveres hiba? Elvileg volt áramszünet, amíg nem volt bekapcsolva a gép, de van áramingadozás védő elosztó bekötve. Lehúztam a vinyót is és úgy se megy a telepítő CD. CMOS reset is volt. Teljesen tanácstalan vagyok, remélem, valaki tud segíteni. (Emlékeim szerint nem állítottam semmi különöset a legutóbbi használatkor, de most sokáig nem voltam itthon és már nem emlékszem pontosan.)Nightquest
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dell Precision munkaállomások
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest