- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
Aktív témák
-
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Előző bekapcsolásnál még semmi gond nem volt a Windowszal, de ma amikor elindítottam volna, kékhalál (0x0000007b 0xFFFFF880009A9928 0xffffffffc0000034 stb.). Újraindítottam, bejön az indítási menü, de nem látszik belőle semmi. Azaz ha billentyűvel lejjebb megyek és Enter, akkor más módot indít el, de mindezt vakon csináltam. Csökkentett módban ugyanaz a kékhalál volt. Ha a rendszerhelyreállító módot választom, akkor az betöltődik, de semmire nem reagál, se egér, se billenyűzet (pedig az PS/2-es), sőt, még ha nyomogatom a Caps Lockot, nem is villog a lámpája, szóval teljesen használhatatlan minden. Ha telepítő CD-ről indítom, akkor szintén ez a fagyás jelenség van.
Nem tudom, ez a három dolog összefügg-e, de elég reménytelen így a helyzetem. Lehet, hogy valami hardveres hiba? Elvileg volt áramszünet, amíg nem volt bekapcsolva a gép, de van áramingadozás védő elosztó bekötve. Lehúztam a vinyót is és úgy se megy a telepítő CD. CMOS reset is volt. Teljesen tanácstalan vagyok, remélem, valaki tud segíteni. (Emlékeim szerint nem állítottam semmi különöset a legutóbbi használatkor, de most sokáig nem voltam itthon és már nem emlékszem pontosan.)Nightquest
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest