Hirdetés

Aktív témák

• Nightquest

csendes tag

Sziasztok!

Előző bekapcsolásnál még semmi gond nem volt a Windowszal, de ma amikor elindítottam volna, kékhalál (0x0000007b 0xFFFFF880009A9928 0xffffffffc0000034 stb.). Újraindítottam, bejön az indítási menü, de nem látszik belőle semmi. Azaz ha billentyűvel lejjebb megyek és Enter, akkor más módot indít el, de mindezt vakon csináltam. Csökkentett módban ugyanaz a kékhalál volt. Ha a rendszerhelyreállító módot választom, akkor az betöltődik, de semmire nem reagál, se egér, se billenyűzet (pedig az PS/2-es), sőt, még ha nyomogatom a Caps Lockot, nem is villog a lámpája, szóval teljesen használhatatlan minden. Ha telepítő CD-ről indítom, akkor szintén ez a fagyás jelenség van.
    Nem tudom, ez a három dolog összefügg-e, de elég reménytelen így a helyzetem. Lehet, hogy valami hardveres hiba? Elvileg volt áramszünet, amíg nem volt bekapcsolva a gép, de van áramingadozás védő elosztó bekötve. Lehúztam a vinyót is és úgy se megy a telepítő CD. CMOS reset is volt. Teljesen tanácstalan vagyok, remélem, valaki tud segíteni. (Emlékeim szerint nem állítottam semmi különöset a legutóbbi használatkor, de most sokáig nem voltam itthon és már nem emlékszem pontosan.)

Nightquest

Aktív témák