Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
A 2-es kérdésemre a válasz, hogy leteszi az ablakot az óraikon mellé

Egyébként leállítottam majd újraindítottam a gépet, és nem kicsit rám jött a frász. A gép elindult ugyan, de 12 perc várakozás után sem töltődött be a rendszer teljes mértékben. Például az oldalsáv bizonyos elemei, vagy az óraikon melletti dolgoknak is csak egy része töltődött be. A start menü meg sem volt nyitható, ezért csak a reset gomb jöhetett számításba. Ezek után pedig a Windows indítása résznél kékhalál következett, csökkentett módban is.
Szerencsére valahogyan egy BIOS reset segített. Egyszer már jártam hasonlóképpen, szóval nagyon nem szerencsés nyomkodni a reset gombot, míg tart az indulás.
Bár gondolom ennek az esetnek semmi köze nincs ahhoz, hogy titkosítás közben lett újraindítva a gép.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 256Gb
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest