Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Kellene egy kis help. Mivel elég nagy anime fan vagyok, így elég sok animét töltök le, sokszor fájlonként, ahogy megjelennek, de most valamilyen oknál fogva az egyik frissen letöltött sorozat pár részét egyszerűen nem tudom letörölni (Eredetileg át akartam volna helyezni őket a gyűjtőhelyre), akárhogyan is próbálom.
Állandóan azt írja ki, hogy a fájl meg van nyitva a Windows Intézőben, pedig nincs, még frissen felállt rendszernél is, csökkentett módban indítva is ez van.
Nem tudnátok ajánlani egy programot, amivel fel lehetne oldani ezt a tiltást, és letörölhetném végre ezeket innen?
Köszi előre is.
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest