- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
válasz
bmwk1200s
üzenetére
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
2. Ha nem AHCI-ben telepítetted és a win7 telepítéskor nem adtad be a rendszernek a gyár AHCI drivert, akkor win alatt nem fogod tudni leválasztani a rack-et. Így csak kikapcsoláskor tudod biztonságosan eltávolítani a rendszerből.
3. Ha ezek után sem jó, akkor a vinyót kell megnézni, ami benne van.
4. Ha jó a vinyó, de a rack gáz, akkor a rack az udvarra ki kell rakni, majd benzin rá és felgyújt.
(nekem egy rack most kb 1 hete égett szénné a gépben 1 400-as vinyóval..A vinyó volt a hunyó, nem a táp...csak vitte magával a rack-et
)Amúgy igen, még XP alatt nincs AHCI driver. De a lapod telepítőjében nincs AHCI driver véletlenül? Mert ha felrakod és rácsatlakoztatod akkor fel kell hogy ismerje a SATA vinyót, mert nekem a régebbi gépem mind felismerte ha SATA2-est kötök rá. (votl leválasztásom)
Hoppá!! SATA2-es vinyód van? Mert csak azt tudod leválasztani menetközben!
Ja!! hogy nincs driver 7 alá. Az más. Akkor nem lesz ilyen menetközben hurcolós.. Akkor marad a kikapcs és úgy...creed30:Annak nem sazabd hogy köze legyen. Én mindenemet indexeltem. persze van olyan, mikor más is használja az adot fájlt, akkor írhat ki hülységet. (pl torrentnél kiírta hogy nem tudja írni, mert valaki használja, és az indexelés volt az... ) Azért mindent nem kell indexelni. De videónál még nem találkoztam ilyennel, hogy ezt írta volna ki, mert épp indexelte, bár kitudja, akkor lehet mégis.

Aktív témák
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bundle topik
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
)