Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
bmwk1200s
üzenetére
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
2. Ha nem AHCI-ben telepítetted és a win7 telepítéskor nem adtad be a rendszernek a gyár AHCI drivert, akkor win alatt nem fogod tudni leválasztani a rack-et. Így csak kikapcsoláskor tudod biztonságosan eltávolítani a rendszerből.
3. Ha ezek után sem jó, akkor a vinyót kell megnézni, ami benne van.
4. Ha jó a vinyó, de a rack gáz, akkor a rack az udvarra ki kell rakni, majd benzin rá és felgyújt.
(nekem egy rack most kb 1 hete égett szénné a gépben 1 400-as vinyóval..A vinyó volt a hunyó, nem a táp...csak vitte magával a rack-et
)Amúgy igen, még XP alatt nincs AHCI driver. De a lapod telepítőjében nincs AHCI driver véletlenül? Mert ha felrakod és rácsatlakoztatod akkor fel kell hogy ismerje a SATA vinyót, mert nekem a régebbi gépem mind felismerte ha SATA2-est kötök rá. (votl leválasztásom)
Hoppá!! SATA2-es vinyód van? Mert csak azt tudod leválasztani menetközben!
Ja!! hogy nincs driver 7 alá. Az más. Akkor nem lesz ilyen menetközben hurcolós.. Akkor marad a kikapcs és úgy...creed30:Annak nem sazabd hogy köze legyen. Én mindenemet indexeltem. persze van olyan, mikor más is használja az adot fájlt, akkor írhat ki hülységet. (pl torrentnél kiírta hogy nem tudja írni, mert valaki használja, és az indexelés volt az... ) Azért mindent nem kell indexelni. De videónál még nem találkoztam ilyennel, hogy ezt írta volna ki, mert épp indexelte, bár kitudja, akkor lehet mégis.

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC játékok egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
)