- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Most már eljött az idő, hogy a laptopomra windows 7-et telepítsek. Annyi verzió van már ebből az oprendszerből is, hogy már nem is tudom hol áll a fejem. Elolvastam az első hozzászólást, amiben van egy link a verziókról.
A következő lenne a kérdésem:A 64 bites vagy 32 bites verziót tegyem fel? Érdemes a 64 bitest feltenni?
Átlagos felhasználásra melyik rendszert ajánljátok Starter.....Ultimate?A gépem adatai:
Acer TravelMate 5520G
Proci: TK-55 Athlon 64 X2 dual core 1,8 ghz 2X256 L2 cache
VGA: ATI Mobility Radeon HD 2400XT
Mem: 2X1gbVolt már fent valamilyen 64 bitesverzió, de azon nem nagyon futottak a programjaim, most már látom, hogy van XP mode, szóval megpróbálkoznék a telepítéssel. Olyan probléma is előfordult, hogy nem tudtam telepíteni arra a meghajtóra amin a win 7 volt, mert azt írta, hogy rendszergazdai jog kell, hozzá, pedig én rendszergazdaként léptem be!!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: Ronyman
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest