Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
válasz
Ronyman
üzenetére
Hali!
"Valószínűleg a Prof. verzió mellett fogok dönteni az xp mode miatt."
Csak ez miatt nem érdemes. Használj VmWare-t, nagyságrendekkel jobb, mint az xp mode. Én is xp mode-ot használtam sokáig, de aztán kíváncsiságból felpakoltam a VmWare-t, azóta az XP mode repült is.VmWare Player - teljesen ingyenes
Ilyen dolgokra is alkalmas
A fizetős változathoz képest(Workstation) alapvetően ennyi a különbségSzóval szerintem tegyél vele egy próbát...
Fire.
-
negyedes
addikt
válasz
Ronyman
üzenetére
Ha csak annyira kell az xp mode akkor nem lesz semmi gond.
Szerintem be fog valni. Nekem msdnaa-as programbol van legalis win 7em, de ugyis masik orszag fia vagyok szoval esik a tisztasoftve 
#20017: ujraparticionalaskor sem engedi? Vagy azt nem szeretned mert az egyiken adatok vannak? Sima formazas utan se engedi?
-
negyedes
addikt
válasz
Ronyman
üzenetére
3 fele verzio van: Home Premium, Professional, Ultimate. A tobbit nem lehet kapni boltban, csak a 3. vilag orszagaiban. Otthoni hasznalatra eleg a Home Premium, ha kell az xp mode akkor prof, ultimate folosleges. Elore szolok xp mode nem jo jatekra! Nincs benne 3d gyorsitas.
Ha tervezel a kozeljovoben 4 gb ramig valo bovitest akkor 64bites ajanlott, gondolva a jovore. Ha nem akkor mehet siman a 32bites.
Te nem vagy rendszergazda, senki se az. Ez mar Vista ota igy van. Eleg bena program lehet. Az uacon keresztul engedelyezes, hogy elinduljon a telepito es felrakja magat.
Meg egy jotanacs: az amazon.co.uk-rol erdemes rendelni, sokkal olcsobban kijosz. Ha kell a magyar nyelv, akkor azt siman, legalisan felteheted.
petrusz82: a CPU-d tamogatja a 64bites modot?
-
Tosee
őstag
válasz
Ronyman
üzenetére
Szia!
Erre a konfigra elég a 32bites! Verziók közül pedig egy Home Basic / Premium!
Verziók összehasonlítása
Amennyiben tervezed a memória bővítését +2gb -al, akkor érdemes lehet 64bittel próbálkozni!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Le Mans Ultimate
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem be fog valni. Nekem msdnaa-as programbol van legalis win 7em, de ugyis masik orszag fia vagyok szoval esik a tisztasoftve