- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy igen nehéz problémával állok szemben. Bár kb két kattintás volt csinálni, de hát néha csinál sajnos hülyeségeket az ember (még ha ért is hozzá). Tehát lemezkezelőben piszkálgattam (a win7-es beépítettben) és véletlenül átállítottam hogy melyik legyen az elsődleges partíció. Furának találtam hogy az egyik szerviz partíció volt az elsődleges, én meg szépen átállítottam a C:-re (amin a win7 van). Hát ez nagy hiba volt, ugyanis újraindítás után a BOOTMGR missing felirat várt. Azóta próbáltam Paragon Partition Manager boot recovery-jének segítségével megjavítani, de ez se segített, sőt hazavágta a pen-drive-om is. Itt hagytam abba tegnap.
Próbáltam mindenféle vérmes remény nélkül a Win7 telepítő DVD-jével. Aminél a javítás alatt mókás módon azt írta hogy ez a windowssal nem kompatibilis
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.
Ha tudtok valami hasznos tanáccsal szolgálni légyszíves ne tartsátok magatokban. Semmiképpen nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet, sok időt öltem ebbe a rendszerbe, hogy rendesen bekonfiguráljam, belőjjem.
Elsőre is köszi.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tőzsde és gazdaság
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Akciókamerák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Xbox Series X|S
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.