- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy igen nehéz problémával állok szemben. Bár kb két kattintás volt csinálni, de hát néha csinál sajnos hülyeségeket az ember (még ha ért is hozzá). Tehát lemezkezelőben piszkálgattam (a win7-es beépítettben) és véletlenül átállítottam hogy melyik legyen az elsődleges partíció. Furának találtam hogy az egyik szerviz partíció volt az elsődleges, én meg szépen átállítottam a C:-re (amin a win7 van). Hát ez nagy hiba volt, ugyanis újraindítás után a BOOTMGR missing felirat várt. Azóta próbáltam Paragon Partition Manager boot recovery-jének segítségével megjavítani, de ez se segített, sőt hazavágta a pen-drive-om is. Itt hagytam abba tegnap.
Próbáltam mindenféle vérmes remény nélkül a Win7 telepítő DVD-jével. Aminél a javítás alatt mókás módon azt írta hogy ez a windowssal nem kompatibilis
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.
Ha tudtok valami hasznos tanáccsal szolgálni légyszíves ne tartsátok magatokban. Semmiképpen nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet, sok időt öltem ebbe a rendszerbe, hogy rendesen bekonfiguráljam, belőjjem.
Elsőre is köszi.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 11 Pro 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.