Hirdetés

Aktív témák

• Alwares

aktív tag

Sziasztok!
    Jelenleg egy igen nehéz problémával állok szemben. Bár kb két kattintás volt csinálni, de hát néha csinál sajnos hülyeségeket az ember (még ha ért is hozzá). Tehát lemezkezelőben piszkálgattam (a win7-es beépítettben) és véletlenül átállítottam hogy melyik legyen az elsődleges partíció. Furának találtam hogy az egyik szerviz partíció volt az elsődleges, én meg szépen átállítottam a C:-re (amin a win7 van). Hát ez nagy hiba volt, ugyanis újraindítás után a BOOTMGR missing felirat várt. Azóta próbáltam Paragon Partition Manager boot recovery-jének segítségével megjavítani, de ez se segített, sőt hazavágta a pen-drive-om is. Itt hagytam abba tegnap.
    Próbáltam mindenféle vérmes remény nélkül a Win7 telepítő DVD-jével. Aminél a javítás alatt mókás módon azt írta hogy ez a windowssal nem kompatibilis :Y De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.
    Ha tudtok valami hasznos tanáccsal szolgálni légyszíves ne tartsátok magatokban. Semmiképpen nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet, sok időt öltem ebbe a rendszerbe, hogy rendesen bekonfiguráljam, belőjjem.
    Elsőre is köszi.

Aktív témák