Aktív témák

• atesss

addikt

No az Office-os hibát sikerült elhárítani.
    De maradt még egy: Az IE8-ban valami át kell állítani ahhoz, hogy a vállalati rendszerbe (kb. távoli asztallal megy) be tudjon jelentkezni nővérem, korábban a beállítással elég sokat szarakodott, mire sikerült; csak most már nem nagyon emlékszik rá.
    De a régi Win7-e megmaradt nálam itthon is átmásolva - a teljes vinyó tartalmát átmásoltam, a néhány fájl kivételével amit nem lehetett.
    (Jó, tudom, nem egy Ghost-olás, de elvileg működhet)

Már korábban észrevettem, hogy a Win7 telepítésének elején van olyan javítási lehetőség, ahol felismeri a vinyón lévő Win7 telepítéseket - így hozzá is adattam ezt a "laptopos" Win7-et az indítási listához.
    Csak nem akar elindulni sehogy, se csökkentett mód, se semmelyik másik. :F
    Mondjuk egy teljesen más hardverrel végülis várható is volt, csak eddig nekem az volt a tapasztalatom, hogy az XP-nél sokkal jobban tűri ezt, sajnos most nem jött be.
    Kb. 2 másodpercre jelenik meg a Win7 bootolási csíkja, aztán kékhalál.
    Ugyan elsőre semmi gyakorlati infórmációt nem látok belőle, de azért lefotózom majd a kékhal infóit.
    Hogyan lehetne elindítani ez a Win7-et ?
    Gondolom a driverek betöltését kellene valahogy leállítani, hogy mindent alapról ismerjen fel.

Vagy hogyan tudnám az IE8 beállításait kimásolni, melyik fájlban lehet ez, és hogyan eltárolva ?

Aktív témák