- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
atesss
addikt
No az Office-os hibát sikerült elhárítani.
De maradt még egy: Az IE8-ban valami át kell állítani ahhoz, hogy a vállalati rendszerbe (kb. távoli asztallal megy) be tudjon jelentkezni nővérem, korábban a beállítással elég sokat szarakodott, mire sikerült; csak most már nem nagyon emlékszik rá.
De a régi Win7-e megmaradt nálam itthon is átmásolva - a teljes vinyó tartalmát átmásoltam, a néhány fájl kivételével amit nem lehetett.
(Jó, tudom, nem egy Ghost-olás, de elvileg működhet)Már korábban észrevettem, hogy a Win7 telepítésének elején van olyan javítási lehetőség, ahol felismeri a vinyón lévő Win7 telepítéseket - így hozzá is adattam ezt a "laptopos" Win7-et az indítási listához.
Csak nem akar elindulni sehogy, se csökkentett mód, se semmelyik másik.
Mondjuk egy teljesen más hardverrel végülis várható is volt, csak eddig nekem az volt a tapasztalatom, hogy az XP-nél sokkal jobban tűri ezt, sajnos most nem jött be.
Kb. 2 másodpercre jelenik meg a Win7 bootolási csíkja, aztán kékhalál.
Ugyan elsőre semmi gyakorlati infórmációt nem látok belőle, de azért lefotózom majd a kékhal infóit.
Hogyan lehetne elindítani ez a Win7-et ?
Gondolom a driverek betöltését kellene valahogy leállítani, hogy mindent alapról ismerjen fel.Vagy hogyan tudnám az IE8 beállításait kimásolni, melyik fájlban lehet ez, és hogyan eltárolva ?
Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titan Quest II
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest