Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Apple iPhone 11 - népalma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok, sikerült telepíteni végül, de lenne pár kérdésem.
1. Van egy két progi, amit megbízhatatlannak minősít (tesz egy pajzsot az ikonjára). Hogy lehetne megcsinálni, hogy ne kukorékoljon állandóan miattuk minden indításnál?
2. A hangerőszabályzót szeretném feltuningolni. XPnél, közvetlenül tudtam állítani a mély-magas hangokat stb-t az equalizerbőé, itt viszont kóvályogni kell hozzá a menüben elég sokat, ami zavaró mert viszonylag gyakran állítgatom. Hogy lehetne ezeket kitenni a hangerőszabályzó panelre?
3. Nah ez elég hülye probléma, de ez zavar a leginkább.
Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.
De nekem úgy kéne, ahogy az elején volt, tehát 4 külön oszlopban.
A zenéknél, képeknél stb is 2-2 mappát adtam meg, de ott nem keveri össze, hanem külön oszlopokban van, mappánként. Hmm, ez így érthető?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.