- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok, sikerült telepíteni végül, de lenne pár kérdésem.
1. Van egy két progi, amit megbízhatatlannak minősít (tesz egy pajzsot az ikonjára). Hogy lehetne megcsinálni, hogy ne kukorékoljon állandóan miattuk minden indításnál?
2. A hangerőszabályzót szeretném feltuningolni. XPnél, közvetlenül tudtam állítani a mély-magas hangokat stb-t az equalizerbőé, itt viszont kóvályogni kell hozzá a menüben elég sokat, ami zavaró mert viszonylag gyakran állítgatom. Hogy lehetne ezeket kitenni a hangerőszabályzó panelre?
3. Nah ez elég hülye probléma, de ez zavar a leginkább.
Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.
De nekem úgy kéne, ahogy az elején volt, tehát 4 külön oszlopban.
A zenéknél, képeknél stb is 2-2 mappát adtam meg, de ott nem keveri össze, hanem külön oszlopokban van, mappánként. Hmm, ez így érthető?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.