- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Gigabyte MA-770-UD3 (rev. 1.0) -as alaplapom van. Kb. egy hónapja Vistáról áttértem Win7 (x64) -re. Egy jó darabig minden okés volt. Durván 1-1,5 hete a Win betöltése után az értesítési területen található hálózati ikonon sárga háromszög (benne felkiáltójellel) jelent meg Nincs hálózat hibával. Gép újraindít, elsőre semmi, másodjára okés lett. Másnap újra ez azzal a különbséggel, hogy hiába indítottam újra a gépet semmi sem történt, nem talált hálózatot. Kábelt ellenőriztem, még ki is cseréltem egy vadonat újra, nem ez volt a hiba. Utána jött a modem/router, nem az volt a hibaforrás. Lan driver telepítőjét elindítottam, javítás opció kiválaszt, utána jó lett. Azóta ezt csinálja,minden bekapcsolás, újraindítás után ezt kell csinálnom, hogy legyen internet.
Másnál is előfordult már ilyen probléma ?
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest