- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
A duplakoppos lezárás meg az ébresztés nem függenek össze, teljesen más elven működnek (mármint sw/hw oldalról). A lezáráshoz csak annyi kell, hogy virtuálisak legyenek a gombok, az ébresztéshez viszont működnie kell a közelségérzékelőnek lezárt kijelzőnél, ami ezek szerint nem megy valamilyen oknál fogva (talán az új SoC-okban máshogy kell implementálni az ilyen háttérfolyamatokat alacsony akkufogyasztás mellett, nem tudom, de tényleg megoldhatták volna a megjelenésre...).
Érdekességképp a Glance screen peek mode (=jedi) is ezen az elven működik, és a Wincentral szerint azt sem tudja jelen állapotban a 950. Vagyis ahogy megoldják a közelségérzékelő működését lezárt kijelzőnél, mindkettő azonnal visszakerülhet.
-
Воланд
titán
-
Zsoleszhun
addikt
-
-
ZavaBalazs
őstag
ezt most a maradék tárhely szűkössége miatt mondod (tehát azért, mert az 5 giga pityputy betelik), vagy konkrétan kiszedik a funkciót?
csak azért kérdezem, mert szerintem sokunknak van ilyen-olyan extrája (bing rewards +100 giga, valami hűségakció +100 giga, stb...), de o365-je nem.
-
HaZse
őstag
Ugyan mivel oktattalak ki?
Azzal, hogy pl. a Mozgásadatok nevű alkalmazást is például az áruházon keresztül frissítesz? Amit ugye külön nem tudz csak úgy kikeresni az áruházból.
Mi volt ebben a kioktatás? Az egész abból indult ki, hogy - ha jól tudom - nálad nem jelent meg a Drive+ a telefonon és ezt nem találtad az Áruházban sem. Erre én is írtam, hogy az a rendszer része, tehát a HR után már eleve a telefonon rajta van. De ezt te nem fogadtad el.
Ha más volt, akinek ez probléma volt, akkor elnézést.
-
HaZse
őstag
Sajnos ez így van.
A biztonsági mentéseim meg nincsenek meg.
Egy van csak Windows Phone néven. A bizt. mentés alapján az okt. 21-ei mentés, de volt menne okt. 23-i híváslista és SMS is.
De még mindig nem értem, hogy az outlook-ban is csak miért ezt az egy "Windows Phone" nevű mentést látom és nem találom a többit.
Úgy tudtam, hogy a webes felületen min degyik kellene látnom.
-
-
Kár, hogy a feedbackek nagy százaléka annyit is ér. Minden nyelvnél az első oldal az, hogy Cortana legyen azon a nyelven. És ez tízszer, mert keresni se tudnak az insiderek, csak nyomják az újat.
Másrészt itt nem arról van szó, hogy feedbackeled, hogy a buborékos ppl tile nem tetszik, hanem a bugok jelentéséről. A ppl nekem se tetszik, de ez az új dizájnnyelvük.
-
-
-
Clemi
veterán
Lehet hogy én vagyok a béna, de nekem egyrészt a Lumia Camera indul alapértelmezettként, (ami nem változtatható) másrészt azon belül a beállításoknál az alkalmazások menüben semmi nincs, az áruházat akarja indítani, de ugyanez a helyzet a Lumia Camera leváltására készülő "Kamera" alkalmazással is.
Vagy másnál ott van a QR kód olvasó?
(#4716) consono Nekem simán a Fájlok könyvtárban van a OneDrive-on és komolyan lövésem nincs hogyan és miért, de letöltődik az egész mappa a zenék könyvtárba.
-
-
Dave™
nagyúr
Igen, Meizu m2 note.. Nézegettem és olvasgattam elég sok véleményt meg tesztet róla, nem ez jött le belőle. Sajnos WP alatt sokkal gyengébb hardvert kapok ugyanannyiért, és már a rendszerről sem mondhatom el, hogy nagyon kompenzálna érte. Majd használattal kiderül, de én nem aggódom, youtube tesztek alapján gyors és pillanatok alatt lehet váltani alkalmazások között, nincs folyton betöltés... felirat, mint WP-n.
-
tomboy0013
veterán
Már meg ne haragudj, de nem szoktam Twittert meg Facebook-ot bújni, hogy mikor írogatnak ki info-t az új buildek-ről. Általában itt szokták belinkelgetni, és mivel van aki ezeket nézegeti, gondoltam hátha tud info-t csepegtetni mivel utoljára egy hete volt hasonló. De ha te olyan okosnak gondolod magad akkor talán nem kellene olyan dologba beleütni az orrod amiről nincs információd, pláne nem ilyen hülyének néző stílusban.
Ezzel lehet is zárni az OFF-ot. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest