- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Én most kisebb szinten mozgok az oroszokkal, mint Kv1, T-34 1941, SU122. Ezek egyáltalán nem OP-ok és szinte az első találat amit bekapnak tornyot/ágyút/töltőt visz mindegyiknél... Régen ez nem ilyen volt ahogy emlékszem, szóval lehet, hogy tényleg bele van nyúlva. Mondjuk árkádban toltam velük. Realistic módban a KV-2-vel mentem, annak is tornyot lőttek, de az legalább bírta egy darabig amit kapott, igaz egy Shermant alvázon nem túl messziről nem lőtt át szemből, ami nem tudom mennyire hihető azzal a böhöm ágyúval, de lehet...
-
-
Malibutomi
nagyúr
USA-val most pont szar szinten vagyok (6.3-7.0)
Van ugye M26-M46-T32. Na ami ellenfeleket kapok azok ellen csak az APCR-el van eselyem (de ugy sem sok) az ugyanez mint az angoloknal, lyukasztgatom a Tiger II, meg Jagdtigereket, amig ram nem finganak egyet aztan annyi.
Neha neha bejon hogy pukkanjanak. De tobbnyire critekkel meg assistokkal kell beernem.
Nemet agon megvan amugy mindket Tiger II, meg Jagdpanther azokkal konnyebb, de valahogy nem szeretem oket annyira.
Oroszoknal is Mar az IS4M megvan, csk annal is ki kell grindolni a jobb loszert, addig bolhafing. -
CHaooSS
őstag
t34-ek jók, 34-85 is jó, de inkább tigris/párduc, 5.7-6.7 németek viszont 6.7-7.3 ig szovjet vasak mert unfair az mm.. de a britekeket is oda rakhatom mert röhejes milyen BRje van 1-2 gépnek
7.7-8.0 meg változó, T10 nem rossz mert mindent ki lehet vele lőni, de le vannak maradva már itt az oroszok
-
BoB
veterán
Megnéztem a profilod.
A két panther-el 57 és 49 százalékos győzelmed, minden csatában legalább 1 másik harckocsit kilősz. Mi a probléma?
"Amikor köztudott tény, hogy a szövetségesek többnyire csak sok lúd disznót győz elve miatt tudtak győzni, nincs miről beszélni."
Ha isten módot akarsz, ajánlom steel armor blaze of war-t, biztos van valami cheat hozzá.
-
fi:zi'k
nagyúr
Nekem a nézettel semmi bajom, sőt végre nagyjából ott van a lövész nézet, ahol lennie kell. Egyedül a célzás ami zavaró számomra, ahogy azt a kört mozgatom. Szerintem nagyon idétlen és nem hiszem, hogy ez a valós körülményeket tükrözi.
Semmi gond, próbálkoztam, nem jött össze.
Ma este vki?
-
maximilian4
addikt
Akkor a T-72 vagy bármilyen tank nyer. Ha elég ügyes a legénység és mindezek a hátrányok ellenére (ami nagyon nehéz) hamarabb céloz és lő, akkor simán kilövi. De mondjuk ez tényleg nem könnyű dolog. Szóval simán ki lehet lőni, az előnye miatt viszont az a nehéz h ne ő lőjjön ki hamarabb.
-
maximilian4
addikt
Mint műszakis voltam kint. Egyáltalán nem kilőhetetlenek és javítani is kell őket néha. Azért nem lőtték ki Irakban pl. őket, mert sokkal fejlettebb berendezései vannak mint amilyen tankkokkal ilyen körülmények között találkozik.
Mondjuk egy elavult t-72nek esélye nincs. Sokkal hamarabb észreveszik a műszerek az ellenséget mint ők minket, meg mire mechanikusan becéloz, addigra rég kilövöm. A t-72 hőkamerán olyan mint egy kályha és hangos is, lassú és a célzás is primitív, kilométerekről lehet már tudni h jön. Szóval ezer lépés előnyben van. -
CHaooSS
őstag
Megnézzük apcr-t akkor 500m-en 245 1000m-en már csak 217 az átütése.. nem ér valami sokat sajnos..
De hál Isten II tier-ben van a HEAT és hamarabb megvan , mondjuk így is kell 2x33e +22e mert a tűzoltás fontos és akkor utána fejlesztheted 22 ezerért.. na meg adjustment of fire sem ártana előtte mert különben semmit sem találsz el -
maximilian4
addikt
Nekem a patchel annyi bajom van, h. előtte medium grafon el tudtam játszani 30 fps átlaggal. Most low grafikán tudja ugyanezt, valamint az új német pályán olyan fps droppok vannak, h nagyban magam alá csinálok ízibe. 40fps-ről leesik 5-10 fps-re, utána a textúrák is pillanatig össze-vissza vannak.
Chaooss
Grat., gyorsan haladsz.
Is2-ről jobban pattannak a lövedékek. Lehet vissza is rakom. Egyedül ezzel a tankkal van negatív statom. Szégyen. Általában mindegyik tankkal megvan az 1 halál 2 kill stat...legalább. -
CHaooSS
őstag
Jaa teljesen hülye vagyok, korán van még
Amúgy lesz ám 1 tank aminek jó az álcája, jgpz 4-5 csak 90%-os lesz, igaz, hogy páncél 0, de legalább ennek van álcája
De annyira nem izgat már.. most, hogy megvettem a 34-100at elkezdtem húzni a szovjet tankokat, már ott tartok, hogy megvan az első t4-es tank, most hanyagolom a németeket -
t.imi
addikt
Biztos igazad van, sokkal izgalmasabb lehet
Kicsit még gyúrom magamat, bár, ez a nagy frissítés" ami várható, ....kicsit fel@ta az agyamat.
Nem tudom, hogy a konkurenciát akarják majmolni, vagy kevesen nyomják az orosz ágat?
Anomália az, ha nem látható ellen szed ki kb 50 méterről, lövés után meg láthatóvá válik? -
CHaooSS
őstag
Röhej.. Leonak a 163% röhejes.. nagyon
De Tiger2 is ugyan úgy 200% mint a Maus azért durva..De a Leon kiakadtam nagyon... pont, hogy az álcázásában reménykedtem itt.. erre nesze... nem elég, hogy jóval gyengébb a páncélzat és az átütés is a németeknél erre ilyen álcákat raknak még rájuk.. persze most már úgy fognak kilőni az oroszok, hogy előtte rájuk se tudunk lőni.. hagyjuk már
Egy kis remény azoknak akik realisztikus játékot akarnak
-
CHaooSS
őstag
"A cikkben elég részletesen el van magyarázva de még azért vannak ködös részek.
Szimulátor csata:
Ha jól értelmezem a nagy távolságon (500-750 méter fölött) bokorban megbújó tankokat le sem fogja renderelni, tehát láthatatlanok amíg nem mozognak, vagy lőnek. Emellett itt semilyen jelölés nincs, tehát szabad szemmel kell észrevenni őket.Realisztikus:
Hasonló a helyzet mint szimben, de itt a térképen is megjelenik elvileg a jelölése, hogy hol és milyen tank áll. Továbbá a csapattársaknak is megjelenhet ha bizonyos távolságon belül vannak (ezt a távolságot Rádió Kommunikáció legénységi képzettség befolyásolja), de nem tudom, hogy hozzád vagy a célpont tankhoz méri a távolságot.Árkád:
Szintén a fenti helyzet, de itt a térkép jelölés mellett magán a pályán is megjelöli a tankot a szokott módon (jelölő keret a tank köré, név, titulus, távolság). Itt azért kevésbé lesz észrevehető a változás, mivel a pályák fele árkádban sokkal kisebb (pl Mozdok)." -
CHaooSS
őstag
Ez igaz, de így meg miről szól a játék ?
De sok esélyét nem látom.. E100-ra is ugyan az a 12,8-as kerül mint Maus-ra mert nem készítették el a 15cm-est.. ebből kiindulva nem hinném, hogy papír tankokat beraknak.. bár reménykedem
Az lenne a legjobb, ha "megszüntetnék" ezt a szintet a németeknél.
Leo-t meghagyni itt a többit pedig lerakni, aztán a JT meg Maus egyedi csatába kerülne csak ahol több szovjet meg amcsi tank lenne
-
PAWI
tag
Nagyon köszönöm!
Most tudtam elolvasni, sajnos a munkám miatt (Kamionsofőr) nem mindig tudok netközelben lenni. Szerintem, az mindent elmond, hogy volt a hétvégén 3 nap prémiumom a t95e2-t húzo accon Wotban, mégis inkább ezzel játszottam.
Esetleg vélemény az elérhető prémium járművekről, csomagokról? Érdemes valamelyiket megvenni?
-
edari
őstag
Csak RB-t megyek. Alapból az arcade-et ki se próbáltam, legelső menet is RB volt.
Repcsiktől amúgy eléggé megtud ugrani a vérnyomásom, néha idegesítőbbek mint wot-ban az artyk.
Egyébként azt is vedd hozzá hogy a wot-ot nagyrészt fiatalok (
és azok agyhalottak) játszanak. Talán ezért se annyira bonyolult.Én személy szerint azért hagytam abba a wotot mert komolytalan. 60-al száguldozó tankok, kövi patch-ben pedig már kézifékkel való farolás is lesz. Már az ugratást is nehezen vette be a gyomrom. Wt nagyobb élményt nyújt most már számomra. (Főleg amikor AA-vel lövik a tankot és kb semmit nem látni..
)
-
v!ct0y
veterán
Azt tudom épp azért mondom, hogy valakinél nincs semmi késleltetés. Most nagyon össze van keverve a szezon a fazonnal. GF ről beszélek ahol max fél perced van egy repcsivel és eleve 1,3km ről indulsz egy vadásszal a bombázó után. Gyakorlatilag nulla az esélyed, hogy leszedd.Ő meg simán ledobja a szarjait. Lehetne már valami olyan mód is ahol csak tank vs tank.
-
-
D.Orion
veterán
Lassan ott járok, hogy abbahagyom a tankos részt, mert ennél még a WoT is jobb balance-ban. Sírok, hogy ezt kell mondanom, de sajnos ez az igazság. 1.45-nem toltam még az amcsikat, mint a disznó, de a németekkel már akkor is nagyon nehéz volt. Most ezzel az 1.49 vagy minek nevezték el, csak még kilátástalanabb lett. Már csak a squad társak miatt vagyok hajlandó beülni a tankba, mert undorodom tőle. És én bazi nagy HC SB event mániákus voltam az első időkben mikor bejött. Most meg egy sima RB-t sincs gyomrom elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest