- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
Ó
, köszi
. Akkó kapják be...kicsike kijelzőn, annak is a felét kitakarom saját magamnak ahogy ide-oda tapogatom, húzogatom rajta az ujjaimat, legyek első
, háromszor
, ahha oké, persze, semmi gond...sima liba...
, jó ha nem hajítom el mérgembe a telefont...ááá, hülék ezek vazze
Üdv: bypass
-
Urna
tag
Meta tankokkal tolja simbe nagyon valószínűleg az a mainje de rb-be se lehet szar player.
Valszeg az is benne van hogy a tanokat mindig abba a simbe viszi amikor top-dogok: pl a Tiger 2 P-nek van olyan szimója amikor nagyrészt is2 meg t34 ellen megy, meg egy amikor ő inkább a töltelék (de majdnem minden tankkal ez a helyzet hogy van egy jobb meg egy rosszabb merítés neki).
Namost ha statpadder is emellé, akkor csak az első simbe viszi be ami 4-5 naponta forog ha minden igaz. A kv-1c az impresszívebb mert a német sim playerek nagyrészt egymást előbb lövik ki, mint az enemy-t még akkor is ha nem elfoglalt tankban ülnek -
bypass|HUN
aktív tag
"amig meg nem javitja magat es oneshot vagy", na ez itt a lényeg kérem szépen
Am köszi, ezekkel úgy nagyjából tisztában vagyok, "vissza tud loni, de mar lassabb az ujratoltes es a legenyseg is szarabbul teljesit", sajnos az én tapasztalataim alapján ezek az értékek sem változnak.
Szóval a korábban leírtak alapján: "statisztikailag tankcsata, de amúgy meg egy vacak hardstyle bot game"...de ettől függetlenül tolom azért, csak hát ugye már nem azzal az eltökéltséggel, mint korábban, hanem amolyan casual light edition-ben...
Üdv: bypass
-
t.imi
addikt
WOTnál is az orosz ágat tolták állandóan. Vagy 6-8 éve léptem be utoljára.
Ha csak magadnak játszol - itt írta valaki sok éve - minél több sebzés, kell, úgy még el lehet viselni.
Ha a csapattársakat nézed....15-ből 13, 14 egy irányba, maradék, köztük én a másikba, úgy már tényleg b+ kategória.
Szerintem fix lövész nézet, nem lát semmit, engem se.
Igy a 2. partiban már kilépés gomb aktív.
Tigris 1-el és kategória társaival sem mentem vagy egy éve, pz-iv-h a max.
Orosz oldalon bt5. Ennyi.
Elvből nem. Anyjukat, azt.
Izraeli ágat el sem kezdtem.
Fejlődés, az nincs. 3-700 pontjával lassan jön össze a Waffenträger pl. de nálam nem is ez a cél. Amúgy sem bírom a 12-40mp-es újratöltéseket.
Ettől függetlenül tényleg xarrá tették, és mégis kaszálnak. -
t.imi
addikt
Ha rányomok a START gombra, csak elkezd válogatni a kis okos, nem?
0%-ban vagyok tisztában ezzel. Az M10 GMC, T34 > M2A4, CSI-HA nem egy kategória.
Talán Francia91 Írta régebben, hogy állandóan 1-2 tierrel feljebb pakolja "X" vassal.Más. Nálatok is előfordul, hogy parti végén "'A jutalom a fennmaradó része a csata befejezése után lesz jóváírva" fogad?
-
t.imi
addikt
-
t.imi
addikt
-
-
Bertiee
senior tag
Nem "főállásban", csak "szabadidősen" tolom, illetve csak játszok a játék öröméért. A kapott cuccokból összerakom a kék keretes elemeket ( alumínium, titánium stb), ezeket eladom a piactéren és sz**ok a szuper megszerezhető járművekre...
Eddig 16GJN-t szedtem így össze, majd május elején jön a Győzelem napi ákció, veszek rajta fél év prémiumot, aztán ennyi a Gaijinnak....
-
Francia91
veterán
Én nemrég visszamentem az eddigi pénzcsapomhoz, a ruszki 6.3-hoz.... hát ha amcsi-brit ellen ad be, 10-ből 10 meccsen szénné vagyunk alázva a ruszki-német csapattal az amcsi-brit által.... Pedig ez a 6.3-as ruszki preset volt a reményem Lion gyűjtésre, mindig bevált
Jelenleg a német 6.7 játszhatóbb, mint a ruszki 6.3 -
vhw
addikt
Értem én, hogy gőzgép... nyílván nem azzal van gond, hogy nem lehet kilőni (a Hellcatet - Jumbo meg...).
De mire a felsorolt típusok odafáradnak az objective területekre, addigra a Hellcat már szépen felbokrozva várja őket, akár egész szokatlan helyekre befészkelve. És nem az a baj, hogy olykor 1-2 ügyes szemtelenkedőt ki kell artyzni valahonnan, hanem, hogy kizárólag egy oldalra (eltekintve 1-1 egyéb nemzetnél előforduló copy-paste típustól) egyszerre falkában sok db kerül csatába - ami meg véletlenül nem az, az meg Jumbo vagy M6 (néhány UK tankkal keverve általában). Azok a típusok, amik ezen a szinten rendelkeznek még valamiféle effektív, megbízható páncéllal.
Bizonyára van valami oka, hogy miért jó, ha szigorúan egy oldalra kerül a kiemelkedő sebesség és a bizonyos körülmények között ez ellen effektíven használható páncél. A másik oldalra a közepes, vagy átlag alatti sebesség, párosítva a közepes, vagy ez alatti páncélzattal.Malibutomi:
Rank III fölé nem is szívesen mennék. BR 3-4 környékén tűnik kellemesnek, de most a küldetések miatt kénytelen vagyok/voltam magasabb ligába felmenni (kétlem, hogy a high tier jutalom tankhoz lesz türelmem) . -
SP4C3
veterán
-
Francia91
veterán
Jah, csak addig szar, amíg ki nem b*sznak, aztán a meccs végéig stabil 70-80-as a pingem. rohadt érdekes....
Most töltöttem fel és rögzítettem....
Érdekes, ha megnézitek, hogy amint ki lettem b*szva, egyből csökken vissza hirtelen a ping, aztán mindvégig 70 -80 között van a meccs végéig....
Tehát amíg ki nem lőnek, addig szar a netem, aztán meg 10-ből 10 meccsen hirtelen helyreáll.... Persze... Az sem érdekes, hogy egyik másik online játéknál sem megy 100 fölé a pingem (BF3, Grid 2, CS:GO) -
PAtr0n
addikt
Igen, én is inkább előveszek valami kimaradt Single játékot, kitolom, újabb élmény. Annak legalább tudom, hogy egyszer vége, mégha fáj is, mert jó volt maga a játék. Ha már multi akkor Apex mostanában, nagy ritkán CS:GO, meg néha-néha WoWS (ez utóbbi nekem szórakoztatóbb mint a WT hajói), de nem vagyok egy nagy multis, sose voltam.
Mégis, azok nem kúrnak fel annyira, mint a WT. Ez a helyzet.
Francia91:
Igen, nekem is hiányoznak, akkor nagyon jól szórakoztunk, nyomtuk is a pillanatképeket a fórumba serényen, elég sokszor lehoztuk a 1000GE-t is. -
PAtr0n
addikt
Kb detto, csak én lassan 2 éve csinálom ugyanezt, 625. napnál járok egyhuzamban. Szerintem ez idő alatt nem tettem a játékba 24 órát. Sokszor gondolkozok rajta, hogy na majd most nekikezdek újult erővel, farmolok, squad-ozok, fuhh de jó lesz, de ahogy belépek el is megy tőle a kedvem. Pedig azóta jöttek a hajók is, kipróbáltam őket, még úgy ahogy tetszik is, helik is lettek, bár azok nem mozgatnak.
2013 aug. 21. Ez volt a nap amikor regeltem a játékba, és mondhatni aktívan toltam 3 évig. Részt vettem a ground forces bétában, és minden percét élveztem. Végre volt egy játék, ami realistábban közelítette meg a földi csatákat is, nem úgy ahogyan pl. a WoT.
A repkedést is élveztem, pedig a csatáim 95%-a AB, nem vonzott az RB annyira. Nem úgy mint a tankoknál, ott szinte csak RB és SB csatákkal húztam ki a járműveket.
De valami elszakadt 2 évvel ezelőtt végleg. Nem jelenteném ki biztosan, hogy soha többé nem fogom nyomni, mert akkor naponta se járnék be pörgetni töretlenül.
Viszont kicsit olyan szagúnak tűnhet ez mintha azt mondanám valakinek "megdöglött a kutyád, de attól még megtarthatod!"
Mesterséges lélegeztetőn tartom a játékot, ami egy halálos beteg esetében valójában kínzás.
De én bízok benne, hogy még meggyógyul. Tudom, valakiknek így is megfelel, örömüket lelik benne, de én nem érzem azt, hogy a drága időmet ebbe a játékba, -aka. feneketlen kútba- toljam.
Csak a tartalomgyártás folyik, miközben az egész több sebből vérzik. Ha ezen nem változtatnak, engem nem kapnak vissza. Még mindig szeretem ezt a trágyadombot, kár lenne tagadni, de nem kínzom magam vele, ha több flusztrációt okoz mint örömet. -
Thomas09
csendes tag
Világháború a neve. Van több hadszíntér. Egyenlőre, ha jól tudom csak az egyik elérhető még. Megszabott járművekkel lehet részt venni benne. Mindenféle feladat van benne. Pl teherautókat kell kísérni A-B pontba. Azt támadja az ellenséges csapat repülővel harckocsival és meg kell védeni. Nyilván, ha a másik csapatba lépsz akkor fordított a felállás. Vagy már elfoglalt pontot kell védeni vagy támadni. Nem tűnik szörnyűnek az elképzelés. Mondjuk tegnap rakott olyan csatába ahol egyedül védtem a teherautókat és 7 ellenséges jármű volt. Nem értem ezt hogy hozta össze.
-
Tactical
tag
Nem kell megadnod a telefonszámod. Meg lehet adni másodlagos e-mail címet is (csinálsz gyorsan a instant Gmail címet, oszt' annyi.)
Nekem sikerült összehozni a Merkava-t, gyorsan el is adtam 80 GJN-ért, mert annyit nem ér (egy az egyben megy az euro / GKJN árfolyam, bármit vehetsz belőle: aranysast, prémium előfizetést, prémium tank csomagot)
Vettem helyette 60 GJN-ért egy prémium 8.7-es Type 74G-t, plusz aranysast. A maradék alkatrészt eladtam, abból is összejött 89 GJN, aminek egy részét a jövő havi akcióban egy éves előfizetésre költöm, a maradékból meg veszek még aranysast.Lényegében prémium előnyökkel, de ingyen játszik az ember. Ennyit megér szerintem egy plusz e-mail cím.
-
milkabrams
őstag
GPU használat a hangárban töltött idő 90%-ában kereken 0%, driverekkel semmi gond az, hogy hdd vagy ssd nem számít, az hogy milyen vga driver van fent nem számít, azon kívül minden játék a a hw-nak megfelelően fut, csak ez a szar nem.
Ui:. egy ideig notin fogok élni, 8. gen i5u mx150, ugyan az a hiba. -
-
Sidorovich
senior tag
USA olyan fájdalmas? Németeket még inkább annak éreztem az elején, azért is tértem vissza egy időre a repülős részre.
A csatákban azt tapasztalom, hogy az oroszokon kívül mindegyik nép fájdalmas. Velük is elkezdtem kísérletezni, de baromi sok idő volt még az USA-t felhúztam 6.0 köré, nyilván kicsit demotiváló elölről kezdeni egy másik néppel. -
milkabrams
őstag
Ugyan, jók azok. Jumbókkal nagyon jó köröket lehet menni, Hellcat is jó. A lényeg ,ahol lehet, ott hulldown. Emlékszem, anno az M10 tornya is simán pattintott. Mikor meglett az IS2 gyakran visszasírtam a Jumbo tornyát, utána meg normális ágyút is kapsz. Az imént szedtem ki 8 tankot M46-val, persze attól még vesztettünk.
-
milkabrams
őstag
Nerfelték a hasát, eddig csak a 400+os lövedékek vitték be, most a 380mm átütésű is röhögve. Nincs M833,a meglévőket is nerfelve rakták be a játékba. A tornygyűrű vonzza a lövedékeket. De még így is jó a statom vele, ha nem nerfelve került volna be plusz a játék közbeni nerfek, akkor nóval keményebb ellenfél lenne.
-
Francia91
veterán
Tudom, de akkor is ez lett meg a leghamarabb a top tankok közül. Ahogy észrevettem, ott már minden egylövéses, nem csak az én tankom. T-64-est, T80-ast, Abrams-et és XM-1-est egylövéssel szedtem ki sorban egymás után, az alaplőszerrel... Tehát ez alapján nemcsak az én tankom egylövéses...
-
donmackó
addikt
-
Tactical
tag
Nem igazán. Elég mondjuk a karácsonyi akcióban egy féláras éves prémium előfizetés.
De nemsokára úgyis olcsóbbak lesznek a top tier tankok. Pl. mindkét Abrams árát leviszik 9800 ezüstoroszlánra, a T-64A 2900, a T-64B 7400, a T-80B 4500 lesz (ezek még a kifejletlen tank javítási árai). -
-
SP4C3
veterán
Félreérted. Nem a patch-eléssel van gond, hanem azzal, hogy feleslegesen patcheli a PC-s copy-t. Ráadásul ez az "establishing connection" eltart fél napig és lehal tôle a net. Ezután análizál, fragmentál, még egy kicsit análizál, majd mehet a defrag és start. Volt már régebben hasonló érdekesség amikor a changelog-ban linux patchek szerepeltek, de fél óráig szöszmötölt mire a PC-s klienst megpatchelte. BS.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest