- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Ha a többi játék alatt is ezt csinálná, akkor azt mondanám, hogy oké... De mikor ilyenekkel megy el a meccsem, az már tényleg felháborító
(itt még gombot sem nyomogattam, magától forgott a tank, miután becéloztam egy Strv 81-est.....) -
Francia91
veterán
Úgy lett, ahogy mondtam, reál repülőben használtam el a 200%-ost. Egy találattal az Me 264-es lövésze leszakította a szárnyamat.... Amúgy meg 2-3 db Me 264-est szoktam leszedni meccsenként, kisebb sérüléseket szerezve, de épségben....
Aztán a következő Reál tankban picit jobban sikerült, szépen meghúztam magam -
Francia91
veterán
Na igen, de mikor top tier tankban (9.0 és fentebb) a spawn felett áll a helikopter, és ahogy gurulsz 10 m-t, kiszed rakétával.... És egymás után vagy 10 tankunkat.... És ezt engedi a Gaijin, mert fizetnek neki....
Konkrétan nulla esélyed van, mikor bespawnolsz, és vagy 3 km-re lebeg a helikopter a spawnra nézve, hogy kirakétázzon a spawnodról. Aki bespawnol, azt rakétázza kifele... Voltam olyan meccsben, hogy így volt 14 killje (mert ugyebár lehet egyből jönni helikopterrel, nem kell érte letenni az asztalra semmit (mint mikor repülőt hoznál), csak a pénztárcádat a Gaijin-nak -
Francia91
veterán
122-es ágyú, 24 sec reload, 7-8 killnél több sosem sikerült a T-44-122-essel. Feleslegesnek éreztem több lőszert vinnem, több eséllyel robbantanak be. Mindaddig
Addig 6-7 kill volt az átlag, ahogy ennek a meccsnek a végén is láthatod -
Francia91
veterán
Jaja, 6.7-esből sem jöhet minden, pl a Tiger II-eseket nem engedi, Ru 251-est sem hozhatom, stb. Coelian, Panther II, Kugel, JagdTiger meg jöhet, hiába azonos a BR. Itt már válogatnak erőteljesen, úgy vettem észre. Ami nem is baj. Majd Maus-szal bejövök, megpróbálom, ki van fullozva rég, csak nem használtam egy ideje már. Egyedül a majdnem 33 ezres javítás nem tetszik
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Az "A" pont körül biztos, hogy csupa 7.7-es tankra lestem: T-54 2 db, meg egy M103-as is volt ott. Arra a háromra volt rálátásom. De akkor is, hogy percek alatt szarrá darálnak..... Áhh.... Saját BR-t évek óta nem láttam tankban. Repülőben érdekes módon ritkán rak +1.0-ába
-
-
BoB
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
Vicceskedhetunk meg..mondjuk arrol hogy ha meg az also lemezt lovod akkor Acel Ivan a sofor mellel leveszi az APFASDS-t es te halsz meg mert ugye visszalo a tank siman. Ha nem Ivan akkor a Stalinium uzemanyagtank. Be lehet loni meg a sofor kemlelonyilasnal, az eredmeny szintugy hasonlo...esetleg sofor ES motor.
-
Malibutomi
nagyúr
Mutogatod az oldalad mivel sem az amcsi sem az angol APFSDS nem igazan viszi a frontpancelt.
Foleg miota az uj szamitas bejott es az orosz loszerek kivetelevel mind szarabb lett.
A Challenger fejlesztheto loszere rosszabb mint az alap most epp
Plusz a ruszki ERA a T64-en T80-on sokszor megfogja az APFSDS-T ami szinten erdekes. -
Plafoon
tag
Mikor kezdtem a ground forces bétát nagyon tetszett, mert balancolt volt. Ha úgy fordultam pattintottam rendesen, és én sem tudtam kilőni azokat akik úgy álltak. Nemrég újratettem, mindegyik lövésem átmegy a páncélon és vica versa, így nem sok értelme van egy tankos játéknak. Wottal is van 6K meccsem, de az meg paytowin, azért nem játszik. Szóval jól esne már egy normális tankos játék .
-
-
SSJPeter
őstag
"a brit komet szemből egy lövéssel úgy kiszedett mint a sz@rt."
Ezért szed ki a BR 5.0-ás brit Comet, mint a szart:
És ezért szed ki a a BR 4.7-es Firefly:
A BR 3.7-es T-34-es (amiről szó volt) meg ezért nem tudja kiszedni a KV-1B-t, aminek ugyanolyan frontális páncélja van:
Semmi varázslat nincs benne, csak legalább 104mm-es átütés kell hozzá, ha be van szögelve 130-140mm.
-
milkabrams
őstag
talán mert te a gazsi kiskedvence vagy? tudod pont mint a youtuberek, akik nem azt látják folyamatosan, hogy a királytigrisükkel is4m, obj 120 is m103 ellen mennek.
Mellesleg pont leszarom, hogy ki mit gondol.
Az is véletlen, hogy pont a kritikus pillanatokban szarja el magát a vezetékes net és ugrik a ping 1000 fölé. -
Sidorovich
senior tag
Köszönöm az infót!
BMP-1-et te használtad, jó volt valamire?
30 csata alatt erre sikerült kihoznom a 2 új tankom:
A BMP-vel kb. csak azt csinálom, hogy (mivel gyors) kezdéskor a középső pontra szaladok elfoglalni, aztán ha tudok valakit az érkező ellenségből kilövök, de mint látszik többnyire nem tudok. Pedig volt már ilyen papírpáncélos tankom, de valahogy erre nem érzek rá és ennek tűzereje sincs. Ráadásul szerintem a T-44 mozgékonyabb is, pedig több mint 2x olyan nehéz.
-
Alg
veterán
Tiny Tim is jó csak vigyázni kell hogy elég távol legyél mikor elengeded, meg csak 2 van és kifújt. Én jobban szeretem mondjuk a bombákat, P47-el is rengeteg ground forces killem volt anno bombázva (2x1000+1x500 megy rá ha jól emlékszem, plusz 8xHVAR).
Kár hogy a rakátékat nerfelték, most már alig lehet kilőni valami a HVAR-al (pl. német KV1B torony tetejét találtam közvetlenül telibe és nem lett kill, az elejét meg át sem ütötte... bezzeg a Do335-ok gépágyúja szaggatja a 6.3-as tankokat bárhol)
-
Alg
veterán
Én rájöttem hogy totál kihagytam az US AA ágat, így játszottam pár meccset 3.7-ben.
Sokkal jobban szórakoztam a Shermannal meg a Chaffee-val mint a nagy lassú batárokkal 2-3 BR-el fentebb. A német ágat is addig élveztem igazán amíg be nem jött a tigris, jó kis IV F2 meg Stug meccsek voltak előtte.
Ja, meg a Hellcates (F6F, nem a TD) bombázással-rakétázással-repcsivadászattal
-
Alg
veterán
Nekem semmi bajom nem volt a javítókészlet hiányával... ha ekkora sírás volt miatta akkor inkább ki kellett volna venni a fejlesztésből, vagy a fejlesztés csak mittudomén felezné a javítási időt.
Vagy akinek nem tetszik menjen AB-ba. Az való az ilyenekre, így RB-ből is lassan arcade lesz.
-
-
-
Francia91
veterán
Meg a probléma az, hogy legalább ez egy jól használható német TD volt f@sza frontpáncélzattal, ami azért sok tanknak feladta a leckét. Bár a britek csoda APDS lőszere mostanság átvitte, de akkor is egy erős frontvédelemmel ellátott TD volt... Ezért fel kellett srófolni 21k-ra a javítását...
-
kisvamos
csendes újonc
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én éppen ezért szeretem a szöghöz képest, mert simán be lehet ejteni domb mögé a lőszert, úgy ha csak a gépágyú látszik ki a domb mögött. Persze nem ezzel fogsz helikoptert kilőni, de ha nincs kerítés vagy épület közted és az ellenfél között, akkor ez a legjobb.
-
Tactical
tag
Ugyan olyan "Hitetlen Tamás" vagy mint én.
Pár hónapja szólt nekem Kisvámos, hogy használjam bátran a repeszt az orosz ágon, nagyon működik. Csak hát az ember nem szívesen cserél le egy 400 pluszos átütésű lőszert egy 47mm-re.... Aztán mikor később kétszer több tankot sikerült kicsapnom vele mint eddig, na akkor rászoktam. Most már az van beállítva alaplőszernek.Félre ne érts, nem erőszakolom rád, hiszen ha te jössz szembe, akkor átkozom majd magam...
-
Tactical
tag
Tessék, itt van, mentem egy kört a tesztpályán. Sajnos borzalmas minőség, valamiért meghülyült az OBS stúdió, de az remélem látszik, hogy az Abrams is simán megvan egy lövésből és az M60 AOS RISE "csempéi" sem érnek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest