- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Azt a jagdpanthert én még akkor megvettem mikor elkezdtem játszani a német ággal és nem bántam meg, nagyon sok tankot fejlesztettem ki vele, éés igen.. amióta belenyúlta a BR-be nem jó.. inkább 34-100at vennék
Ha már jagdpanther mondok egy viccel dolgot.. foglalják az egyik pontot, odasunnyogok látom, hogy ház mögött ott van egy zsu-37.. óó na mondom nem lő át kimegyek rá és elintézem.. erre ahogy kimegyek elsőre átlőtte a frontomat és mozgásképtelen lettem...
-
CHaooSS
őstag
Csak a játék belül rohad, kívül szép és jó, de egy rakás hulladék.
fizika vicc.. damage model meg.. inkább nem mondok semmit. most vertem a fejem az előbb a falba ettől..még, hogy nincsenek lehúzva a németek.. nem a ... nem, súrol a lövéssel és sárga lesz az üzemanyag erre kigyulladok.. RB-ben meg oroszok alig égnek.. németek meg narancs váltóval is már egyből égnek..
vicc, hogy ilyenek vannak
-
PHOENIX129
csendes tag
jelentem megvan oldva a probléma és igazad volt csak én nem vettem észre, mer ma felmentem és megnéztem a garázsba h. át van e állítva és hát át volt csak nem rémlik h. mikor állítottam át XD
+azt nem is tudtam h. a BR is változik némelyik tanknál játékmódtól függően.
no mind1 köszönöm a segítségetbbdzyx: "A tankoknál bal oldalon kilistázott műszaki adatok (torony forgási sebesség, újratöltési idő) az AB vagy a Realistic módra értendők?..."
az attól függ h. mi van beállítva a hangárodba ahol kiválaszthatod h. melyik járgányra gyűjts
jobb lent ott van felsorolva a 3 játékmód és ha jól tudom a torony mozgási sebessége valamint a tank fizikája változik nem lesz olyan fürge kicsit lomhább lesz RB- ben ill SB- be mint árkádban.
ha jól emlékszem az újratöltési sebesség nem változik de ha a hangárba átváltod a játékmódot akkor az adatok is mutatják h. abban a módban mi változik és mennyireha "sebzés" alatt az átütést érted tudtommal az nem változik de úgy vettem észre a németeknél h. könnyebben pattognak rólam mint árkádban oroszokkal nem nagyon voltam rb- ill sb- n mer egyenlőre azok a papírmasinák és hát az a röpke 20+ sec- es újratöltés az vicces mikor elhibázod a lövést
és ez nem WOT itt nincs hp itt bárkit ki lehet lőni 1 lövéssel, ha megvan hozzá a kellő átütésed és hát persze tapasztalat h. milyen típusú lőszerrel hol érdemes a tankot meglőni mer míg pl 1 repesz lövedékkel lőheted a hasát v. az oldalát az illetőnek max a sárvédők v. az egyéb lemezek esnek le ill leláncolhatod. su-152- vel v. a hvss- sörhasúval és az egyéb ilyen elég méretes ágyúval rendelkező tanknál tornyon illetve én a su-152- vel még az illető alatta a talajt is lőttem és hát mivel az alsó páncéllemez vékonyka ezért a visszacsapódó repeszek gond nélkül átütötték és pukk
hegyes lőszerrel érdemes lőszerrekesz lőni mivel az nem robban csak csekély mennyiségű repeszt szór el és csak átmegy a tankon ha tudod h. az ellenfelednek van a tornyába lőszer pl az iseknél jellemző no meg ha nem figyel a német barátunk és telepakolja lőszerrel a tankot akkor ha a BP-s v. BH-s tigrincset orcán küldöd már robban is a lőszere de ha nincs max kiszemezgetheted vele az embereit és a modulokat de ahoz inkább apc és a közeli barátait használdnézegesd meg a tankoknál h. melyiket hol érdemes meglőni és ha nem muszáj pl a németeknél akkor ne rakjad tele lőszerrel a tankot mer minél jobban tele van annál nagyobb az esélye h. lőszerrekeszen kapnak
pontozásba van különbség, most nem tudom pontosan h. mennyi de az biztos h. RB- ben többet kapsz pl 1 killér v. h. elfoglalsz 1 bázist és SB- ben még többet mint árkádban illetve RB- ben, de ha megnézed a tankodnál a festéseket ott írja is h. 1 killér rb- ben 2- őt számol be sb- ben meg 5- öt
-
PHOENIX129
csendes tag
mi olyan nehéz ebbe ?
nekem 6.3- at ír a garázsba, csatába 6.7- et
neki 6.7- et ír mindiga 76- os jumbónál fordítva ott nekem 6.0- át neki 5.7- et ír
de mondom valószínűleg ez valami hiba mer csatában jól írja és ugyan olyan tankok ellen dob be akik ellen eddigmajd estefele csinálok 1 képet
-
PAtr0n
addikt
Haha, na igen, de legyünk őszinték, mire az összes gépet (repcsi, tank, hajó) beteszik a játékba, és tényleg maradjunk csak olyan járműveknél amik léteztek is, simán eltelhet akár 10 év is. Ha kicsit bele akarnának húzni, a fejlesztőgárdát kéne növelni (a hígulás meg nem inden esetben garancia a minőségre ugye), de úgyse fognak, a játékosbázis szerintem már nem nő olyan mértékben, mint amikor indult a GF, de erről nincsenek számszerűsíthető adataim, jó lenne tudni hol tart a WT az online játékok versenyében.
Visszatérve, szerintem nekik jó ez a tempó, de nehéz megtalálni az egyensúlyt a játékosbázis figyelmének fenntartása, és a játék folyamatos polírozása között. Előbbi az a bázis, aki csak arra élvez, hogy mikor lesz már több cucc, utóbbi meg többnyire a meglévő cuccokkal akar bugmentesen játszani, olyan módokban, amihez tuti nem nyúlnak.
És igen érezhető, hogy a repcsik eléggé hanyagolva vannak a GF megjelenése óta, ezért kellene az amit előbb írtam, több fejlesztő.bob.zxr:
T-10M tehát IS-8
Ha beteszik ezeket, az lesz ám az igazi hidegháborús hangulat. Kanonenjagdpanzer, Leopard 1 ezek is már majdnem 60-as évek. De legalább lesz ellenfele a ruszki IS hordának. -
BoB
veterán
Szerintem kell az új tankokkal foglalkozniuk, mert IS-7-et akarok vezetni!!
(Sajnos már kijelentették hogy az sosem lesz benne
)
De kíváncsi leszek a T-10M-re, ennek már nemsokára meg kell jelennie. Azt tudja valaki hova fog érkezni? IS-4 mellé? Vagy fölé az meg lejjebb tolódik majd?
Szerk.:
Most találtam meg hogy a következő nagy patchel állítólag mik fognak érkezni:
(1.48 dev ha jól tudom)
--T-10M
--PT-76 (ez érdekes lesz, mert ez egy valóságban úszóképes hk.)
--SU-122-54
--KV-1S
--ZIS-43
--M17
--T-34-100 premium--M60A1 Patton
--T26E5
--M56 Scorpion
--M18 Hellcat
--Premium M18 "Black Cat"
--T95/T28
--Sherman Calliope--Leopard 1
--StuH 42
--Nashorn
--Kanonenjagdpanzer
--Pz.35(t)
--TACAM T-60 premium -
PAtr0n
addikt
-
D.Orion
veterán
Pont tegnap tapasztaltuk ezt meg. Két fogyor sorra lőtte ki a csapattársakat, majd minket is. SB eventben bejöttek AA-val(mi is azzal mentünk) és direkt a saját repülőket lőtték és a többi AA járművet. killerboy1417 és whowas007 nick-en futottak. killerboy-nak én voltam a negyedik FF kill-je ki is dobta a rendszer a csatából, whowas pedig egyik platoon társamat lőtte ki. Őt a harmadik FF után dobta ki a rendszer a csatából. Remélem jó ideig bannolva lesznek a játékból. Az ellen csapatból 5 report ment rájuk a mi csapatunkból pedig majdnem mindenki visszaigazolta, hogy dobott mindkettőre reportot.
-
-
woryz
senior tag
A repülős része jobb(an tetszik), mint a world of warplanes (vagy micsoda), de eddig ez a PzII elég fura... Dobálja nekem a seggét...
Itt a tankoknál még nem jött meg az átütés (persze, ha rámlőnek akkor igen.
).
A tech tree-t viszont elmagyarázhatnátok, mert nekem tiszta káosz...
-
D.Orion
veterán
Ezt a két update-et lesd meg és igazodj ki rajta.
Nekem nem ment.
Itt tűnik fel a Finnish KV-1B, és kap egyszer -0.3BR-t a másikban meg +0.3BR-t.Update 24.12.2014 (BR-Update)
Server-Update 24.12.2014
19 February 2015Update 13.02.2015 (BR-Update)
Server-Update 13.02.2015
19 February 2015 -
PAtr0n
addikt
Ne rugózzatok már a "nem viszi át semmi szemből" dolgon, írtam, hogy "Ebben az eventben", ahol ugye se Tiger se Jumbo, se IS nem volt. A maradék géppark orosz meg amcsi oldalon pedig igencsak megszenved vele 1km felett, de leginkább nem tud csinálni vele semmit, pláne ha be van forgatva. Ezért jó farmtank amikor ilyen eventek vannak, de ezt már ecsetelte más is. (nehúzzatokmáfel!!!!
)
#2030 Máté94
Nemrég linkelted a devblogos írást, és már nem emlékszel mit írtak benne? vagy csak annyi maradt meg, hogy lesz külön Ultimate SB?Segítek: "You will have several options of switchable scenarios for the mode with different vehicle sets available in them. Choose the right option for you!"
Szerintem ez mindent elmond.
Elvileg a héten már bekerül egy mikro patch formájában. Aztán győzzük kivárni.WoT-os téma: Én cirka 1600 csata után rájöttem, hogy egy erősen manipulált, hibás mechanikájú okádék játék. Szerencsére pénzt nem sokat tettem bele, abból a kevésből is csak garázshelyet vettem. A WT-ben megtaláltam azt amit szerettem volna, és még a hibái ellenére is nagyon szeretem.
-
Máté94
addikt
-
PAtr0n
addikt
Hiába nem egy túl páncélozott TD a Panzer IV/70 (ebben a Tierben talán az egyik leg-páncélozottabb), de úgy betakar a Pak42-vel bármit mint a huzat. Szerintem ez az oka. Ezért nincsenek most IS-ek se, meg Tiger-ek se. Nekem speciel most nincs gondom a balansszal. Ha pariba nézzük orosz oldalról (szerencsére USA-nak még nincsenek TD-ik, kíváncsi vagyok a Hellcat mikor kerül be, mert akkor végünk), a SU-85, csak 0.3 BR-el van lentebb, de jóval vékonykább. Egyedül a SU-152 lehet vele pariban, de az meg nem "penetrál" akkorát.
Amúgy meg valószínű, hogy BR alapján osztották be a csapatokat, jelen esetben 5.0 alá, így a Panzer egyértelmű, hogy kiesett.
Jöhetne már a táblázatos rendszer.....Apropó repülők. Nekem nincs bajom azzal, hogy be lehet jönni velük. Hisz mindig is ez volt a cél, hogy a jövőben vegyes csaták lesznek. Én inkább azt csinálnám, hogy nem engednék be, csak adott számú repülőt, vagy csak teljesítmény alapján, mint a RB-ben. Mert tényleg sokszor van az, hogy rögtön kezdéskor, összejön vagy 5-5 repcsi oldalanként, és az igyekvő unitokat szarrá bombázzák. Ne legyen az elején repülő, ahogy RB-ben sincs. Amikor már szétszórt a társaság, akkor ehessen bejönni, persze ha tettünk is érte valamit.
-
PAtr0n
addikt
Értem... akkor lehet most a frissítés hozott valami jó kis bugot.
Amúgy poland-on sokszor a dróthálós kerítések mögött is szeretnek eltűnni a jószágok, pont amikor már lőnék. Reportolni kell mindent, akkor csak csinálnak valamit, úgyis mostanában eléggé figyelnek a visszajelzésekre. -
PAtr0n
addikt
Nem hídon álltál? Ott van olyan bug, hogy ha TD-vel célzol a folyó irányába, a gunner view a híd korlátja alá esik, így egy darabig látod a célt, aztán eltűnik. Mindez gondolom azért, mert a híd korlátja csak korlátnak látszik, közben egy egybefüggő textúra, átlátszó részekkel. Vagy akkor szokott még ez előjönni, amikor gunner view-ben valaminek takarni kéne a célpontot (pl. dobtető határán célzol) de ha kilépsz belőle a kameranézet feljebb kerül, így látod a célpontot.
Persze ha DX9-ben ezek a hibák nincsenek, akkor egyértelmű, hogy a DX11-el van baj. -
D.Orion
veterán
Khm... Játszottunk volt ez a bug, kiléptem, mert kajáltam egyet. Közben kiszedtem a replay-t meg a képet, többiektől is elkértem. Hogy majd elküldöm bugreport-ra. Ezután visszaléptem a játékba és így a clog már frissült. Nem készül minden egyes indításkor új clog. Egy nap csak egy van amely minden indításnál "frissül". Pontosan nem tudom mi történik vele, hogy folytatja az előzőt vagy törli. Nem értek hozzá, de csak egy van egy nap. Megnéztem a mappámat és minden napra amikor játszottam csak egy darab .clog fájlom van. ENNYI!
-
-
PAtr0n
addikt
Aha. És a repcsiknél is így van ez, hogy átül más? Mert akkor nem szóltam. Bár kétlem hogy egy ilyen jellegű becsapódást túlélnének mindketten.
(#1668) MasterDeeJay:
Sima lőszerrel lőttem, ami átütés után repeszel. Oké, hogy vékony páncélon csak áthalad, a szárnysebzést még valósnak is lehet tekinteni, mert valszeg nem ért kritikus pontot, de a pilótafülke az igen vicces. Főleg úgy, hogy pilot kill után még rám is dobja a bombát, és tovább repked. -
Micsurin
nagyúr
nem feltétlen tudja , azért mondóm így , a D5T hamarabb hal meg , mint , hogy 1 hiteljen engem , mert én nem vagyok akkora állat mint némelyik májer aki a tigrisbe beül : "akkor én most egy baszot tigrisben ülök , láttam a National Geon. , hogy ez egy olyan erős , és hihetetlen tank , hogy ízé..." aztán bemegy foglalni , szarrá lővik 2 irányból , és jön verni a mellét a fórumra , hogy ez mekora egy fos , mennyire nincs balansz .
Na de a lényeg: Nagy távról kb esélye sincs simulatorban , hogy 1 hiteljen ahhoz akkora mázli faktora lenne szükségeha meg tud akkor nem ez az első esett neki , hogy ezt megteszi , útobbi profi, ha fél tankal éled , akkor is ki lő a P-be
-
Micsurin
nagyúr
Repülős példa , na , te abban annyira belemélyültél menj már
(én már inkább szállok le a földre
) Nem lehet a spwan rendszerbe belenyulni ,szerintem mert most azért , úgy ahogy jó a tankoknál , 85 pl könnyen be lehet lőni , tehát ha 1v1 és neki 2 spawnja van akkor sem biztos , hogy nyer pl egy tigrisel szemben , egy pantherel szemben meg , höh
105 shermantól pl ÉN elvenném azért azt a 2 spawnt , főleg , hogy tudtomal az 105mm M4 Hovitzer , az egy gyalogsági támogato fegyver volt , és azt a tankot arra is tervezték .... (lég védelmiktől is vegyük akkor el a 2 spawnt ?
mert úgy meg egy jobb Stuka pilóta halálba terrorizálná a népet realisticben)
@Malibutomi: Aligha , annak nem az a neve , hogy M4A1
akit a hülye haverja húzott be a M6-al a csatánkba .
@RG4L : hmm , egy valag bottal nem is lenne kivitelezhetetlen , és még jól is nézzne ki , lelőni a playereket , majd a botokat , hogy nehogy kilőjék a csapatunk bomberjeit , ez tetszene
-
D.Orion
veterán
És ha majd bekerül az easymode Hellcat, akkor ő is kapjon 3-4 kört. Csak azért, hogy eljátszhassa a Terminator összes részét?
Végülis 44-45 -ben játszódó mapokon tényleg jobb lenen ha egy BF-re, 10 szövetséges jutna, csak a korhűség kedvéért.
Megyek iszok egy kávét, mert azt hiszem ledobtam a a szíjat.
-
Micsurin
nagyúr
Hmm , azon ott az a fuking OP Bulldog cső , az pont ,hogy mehetne 1-szer is akár , gyors , pici , erős
neki 1 élet is elég , de akkor legyünk reálisak: 3 sherman jusson egy Tigrisre , és 2-4 T34 egy Tigrisre , mert ugye ez ilyen volt .... Jó ez a spawn rendszer , balance legyen előbb , a többi ráér útánuk szerintem.
hmm , mi lenne a bajom , NEM LENNE MIT LŐNI !!!!
elöző köreim útán amik a tegnap posztoltra hajaznak , pont jó a tömeg
-
Micsurin
nagyúr
erről mind lehet szó , MAJD HA A NÉMETEK IS REÁLISAK LESZNEK , és nem fogok tigrisel 1000-en ÁTHATOLÓ lővéseket kaptni egy shermantól , mert a sherman durván 700 méter távon kivül nem tudta beverni , és ezek egy valag doksi filmben is szerepelnek , és sherman firefly lőnné be még meg is érteném mert az 1,100 yardon lő 134-es penetrationel.
@D.Orion:Szovjetek szívjanak csak , legalább abban a tierben (mondóm úgy , hogy az összes nemzetet tolóm párhúzamosan , M6 , IS-1 , Tigris
mert így legalább látom az erő viszonyokat ! ) és igen nem írok helyesen még csak véletlen sem , és elnézést de telefonról vagyok , és én lusta vagyok most kis 4,7 SP kijelzőjén vissza olvasni
-
Micsurin
nagyúr
-
D.Orion
veterán
-
Bigiordas
tag
Ezt mikor indítom a játékot a jobboldali hír fordítókból szedtem le.
Természetesen Google fordítóval,http://warthunder.com/en/news/2764-golden-victories-in-war-thunder-en
Ön tudja ellátni a feladatait a január 11
között 2:00-04:00 GMT, vagy 17:00-19:00 GMTAz Egyesült Államokban és más amerikai felhasználók, ami (a Central Standard Time):
Január 10. között 20.00 és 22.00 CST vagy január 11 között 11.00 órától 13.00 óráig CSTNa most igazodjon ki, aki tud. Mivel a számláló pontatlanságát már én is tapasztaltam. Ezért is kéretem segítséget közösségtől
-
Bigiordas
tag
Mivel ru. honlapokon pl. az M8A1-s küldetés forduló 12.00 órakor vannak, valamiért az eu. lapokon meg 14.00 körül, az egy szerver ellenére ( Eu fordulót nem tudom pontosan).
Valamiben nem vagyok biztos, hát megkérdezem.
Budapest és Moszkva között pl. 2 óra eltérés van. 12. órakkor a ru. szerint néztem adja e már a killeket a gép. de valamikor 13. óra utáni 14 óra körülibe kezdte el számolni a rendszer.
Gondolom én egyszerűbb fejemmel, hiszen értelmes emberek hozzászólását remélem, aki a véleményük mellé azt is odaírja, honnan veszi a tényt, hogy az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest