- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyki24
lelkes újonc
Az armoredre gondoltam, nem rossz de ha feldob kettő tiert akkor nem fogok átlőni szinte semmit, az object 279 ne kommentáljam inkább, mert ki tesznek a forumról, azon kívül hogy jó keresek a siker élményem elmarad. Szóval nem igen tudok emigrálni, de most legalább felváltva próbálgatom a tankjátékokat. Van még két játék egy cégtől, tank force és Armada: Modern Tanks. De nem véletlenül nincsenek nagy örökségük ezeknek a játékoknak. Bátor vagyok fogalmazni minden kipróbálás nélkül de mintha wot blitzre hajaznának.
-
PAtr0n
addikt
Az a helyzet, a konkurens játék (de mondjuk ki, WoWS), nagyon is szórakoztató. Amikor elkezdték a hajókat fejleszteni Gazsiék, és megjelentek az első videók róla, pont azt éreztem, hogy itt bizony van hová fejlődni, pedig a modulsebzés nagyon hiányzik a másik játékból (jó, van modulsebzés, de ott nem látod, csak random adja be).
A másik nagy negatívum, az pont a játéktér. Ebben a tankoknál szépen a WoT fölé tudott nőni a játék, de a WoWS-hoz képest hatalmas visszalépés. A hajóknak pont hogy tér kellene, meg nem kéne a sok repülőt se erőltetni, limitálni kéne csatánként. Nem is tudom tényleg mi lesz, ha bejönnek majd a heavy cruiser-ek, meg a csatahajók, mert tuti nem ragadnak le a rombolóknál.... -
Laszmen
aktív tag
Baj van a Wt-vel is sajnos, nem én mondom, több százan panaszkodnak a fórumokon, hogy nem jó irányba haladnak, és nem azért mert 20 csatát mész Amerikaiakkal és mind vesztes, de ha ellenük mész 20 csatát akkor is vesztesz, hanem az amit már én nagyon régóta mondok az az hogy stat alapon megy az mm, és hülyének néztek mikor írtam a hivatalos fórumon is ezt, a sok modi egyből nyugtatgatott hogy csak rossz szériám van... Sok a kérdés az a baj, hogy lehet az hogy ha nincs tűzoltó készüléket még egy faág is kigyújt, illetve ha nincs javító készlet akkor meg folyton závárzatot lőnek,vagy ellövik a csövet, hogyan képes a rendszer ezt az adat állományt feldolgozni, és enemy találat esetén figyelmeztetni a lőszert hogy "héééé tee, ne robbantsd fel a tankot, csak sebezd meg, nincs javítója, hagyd szopjon a szerencsétlen..."... STB-vel tolom, minden csatámban ki kellett ugranom a tankomból mert vagy ellőtték a csövem,vagy kigyújtottak, de most hogy megvan a szerelőláda, és a javító, most egy lövés és out.... Én teljesen kiábrándultam a játékból, sok ismerősöm(veteránok a játékban, már régóta nem is játszanak vele) pont az ilyen szemétségekért! A Fejlesztőket nem érdekli hogy ter élvezed e a játékot vagy sem, ők azt akarják hogy vegyél prémium napokat, vegyél Talizmánt, vegyél prémium járművet, és beléd verik azt hogy prémium járművel 5x gyorsabban fejlesztesz mint egy alap járművel! Nagyon idegesítő az hogy a kis hülye gyerek megveszi 1-es szinttel az Object 120-at, megy vele 50 csatát és kifejleszti az orosz ágat, de a játékról fingja nincs, nem ismeri a pályát, és nem ismeri a járműve képességeit és hátrányait, és azért szívsz te, én meg sok száz másik "veterán" mert a Gaijin elkövette azt a hibát hogy lecsökkentette a tankok fejlesztési pontjait hogy az ember hamar eljusson a szopóágra.. Mennyire jó érzés mikor 12ezer csatával a hátam mögött megyek a járművemmel és 2000 méterről kibassz egy Object 120 akinek a vezetője 4-es szintű...
-
SP4C3
veterán
SuperHot-ot nézegettem annó, szép low-poly-s játék, mint a TABZ . Egyébként egyetértek, ma már a grafikával adják el a játékot, DLC meg micro-tranzakciók, prémium... Raklap lósz@r. War Thunder valamilyen szinten tűrhető, de azért itt is befigyel a pay-2-win / pay-2-grind.
-
myckey
veterán
Konkrétan mint arty ág megszűnik létezni a játékban.
Helyette SPG vonalként mennek tovább.
-Nem lesz felsőnézetből lövöldözés, felderítő gránát.
-Szimpla célzást kapnak.
-Jó mozgás, nagy sebzés, nagyon lassú célzás és lassabb töltés lesz jellemző rájuk, ha a teszt szerveren ez megfelel a népnek, mert ha nem, akkor kiveszik a játékból.
Pontosság kedvérért.
Így lenne a Wotban?
-
PAtr0n
addikt
Lenyomtam már pár RB (és nem kevés SB mecset is), nézd meg az adatlapomat. Tudom miről beszélek.
Az RB meg SB mód pont nem arról szól, hogy azonnal rohanj a CAP-re, amelyik csapat ezt csinálja, általában az lesz a vesztes.
Nekem vannak bejáratott útvonalaim majdnem minden map-on amik beváltak, ettől nagyon ritkán térek el ha magam játszok. Ha squad-ozunk akkor más tészta persze, ott nagyon random történik minden. -
Malibutomi
nagyúr
Ez mondjuk velem is sokszor megesett, latom hogy a sok retard all a cap korul, de egy sem mer bemenni, amig meguntam es kamikaze be nem rontok.
Neha bejon, es sikerul kipucolni, es eletben is maradok. De ha nem, akkor is megzavarom annyira az ott dekkolokat, hogy sikerul kifustolni oket. -
Malibutomi
nagyúr
-
maximilian4
addikt
Black prince br 5,7 vagy 6.0, maus br 7,7 vagy 8.0. Még jó hogy nem tudod átlőni, nem a maus az ellenfele, sose találkozhat ez a 2 tank. Maga br-jében egy nagyon is jó tank.
Annyira nagy map-ok pedig nincsenek vagy annyira lassu tankok hogy ne érj oda ahova akarsz. Pl. a kv2-vel nem egyszer foglaltam vagy védtem be point-ot.Ez azért nem egy wot. Nagyon sokat jelent ha tudod melyik tankot hol kell lőni, tanulmányozd őket. Az sem árt ha tudod mennyi az újratöltési ideje. Mindig legyen fedezék. Kukucskálj ki, figyeld hogy az ellenfél mikor lövi el magát, utána van újratöltési időtől függően 8-30 sec hogy játsz vele. Lövés után vissza fedezékbe. Ha egy batár lassú td-vel vagy egy kv2-vel vagy, aminek a töltési ideje fél perc, ne menj az első sorba harcolni szemtől szembe az ellenféllel, főleg ne egyedül. Ellövöd magad, neked annyi. Pillanatok alatt rádmennek.
-
maximilian4
addikt
Az elsö rész nem a játék hibája. Nem rakhatja ki a játékost mert retardált. Szerintem ahhoz képest hogy ingyenes, elég igényesen kidolgozott játék még a hibák ellenére is. Egyébként megjegyzem, a fizetős multiplayer játékok is tele vannak retardáltakkal. A kv1-gyel még ma is nehezen tudnak kiszedni, főleg ha gyémánt alakzatban állok vele szemben. A tolatás és nem csak a tolatás, hanem a tankok sebessége modellenként változó. Vannak olyan tankok amik gyorsabban tolatnak mint ahogy előre haladnak. Szerencsére ezeket reálisan kidolgozták, nem úgy mint a wot-ban. Ezeket csatában neked kell belekalkulálni. Olyan helyzetbe menj bele amiből van reális esély kijönni. Balanszokat elfogadom, ott van mit javítani, spawn-on is. Az angolokkal nem tudom mi probléma, nekem amióta bent vannak ők adják a legjobban. Tier1-2-ben is aprítottam velük, magasabb tierben meg még erősebbek sztem. Főleg azt nézve h pl már a t4-es tankjaik is relatív elég modernek és szinte az összes alapból apds-sel jön.
-
PAtr0n
addikt
Nekem is jobban tetszett a béta alatt a tankos rész, de azért annyira nem árnyalt a helyzet, mint ahogyan írod.
Sok jó dolog is bekerült, több fronton változott, de ilyen az élet, minden változik, az igények is. Egyenlőre még örülök, hogy az SB módot meghagyták, pedig ki akarták venni 1 évvel ezelőtt "érdeklődés" hiányában.Szóval el kell fogadni a változást, sok hülyeséget csinál Gazsi, de még mindig sokkal szórakoztatóbb játék mint a másik társa számomra. Múltkor beléptem oda 1 kör elejéig, hááát, borzasztó az irrealitás. És itt nem a HP-ről, szétugró célkeresztről, és hasonló WG-s idiótaságokról beszélek, hanem arról, hogy mennyire nem úgy viselkednek a tankok, ahogyan az elvárható lenne. Na mind1, más közösség, megértem én őket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest