- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
v!ct0y #11450 üzenetére
Minden nagy Boosternél hasonlók "történnek".... Miután elb*szatta a jó Boostert, az összes utána következő meccs jól megy, hiba nélkül.... Nekem olyat szokott csinálni, hogy bead meccsbe, spawnolnék, kiírja, hogy nem tud indítani. Aztán bead, és nincs toronyforgásom, így muszáj vagyok kilépni... Kb 2 éve bent lévő bug, éés mit ad Isten, csak 150% és a feletti Booster aktiválásakor jön elő.....
-
SP4C3
veterán
válasz
v!ct0y #11397 üzenetére
Több is van ott, kb 2 évet játszottam úgy, hogy nem a steamből indítottam, azaz azt nem számolta bele.
A játék nem szar, hanem egyenesen egy kupac bűzölgő trágya. Tehát nem csak ilyen kis szardarab, hanem egy rakás... 2015 óta játszok, akkor még nem volt _ennyire_ p2w. olyan 2018 - 2019 óta raklap szar az egész
Aki mást mond, az hazudik. Persze lehet úgy is, hogy beletolsz pármillió HUF-t és golddal átugrod a fostalicska tankokat, vagy ami mégjobb, kimaxolod a tankokat / repülőket aranyból és mindjárt lovon vagy... Erre is megy ki a játék az utóbbi pár évben. Meg lehet nézni TOP tier és környékét... Ha nem fizetsz, akkor szopni fogsz és itt nagyjából vége is a story-nak, persze lehet maradni WW2 ERA-nál, csak ott sem értem hogy miért vannak fantáziacsaták realistic-ben, SIM-et meg maréknyi ember játsza és várhatsz a csatára reggelig. Idén februárban ültem le ezt a szart játszani utoljára, akkor még a soviet stalinium csodavasak vitték a prímet, getszi gaijin meg nem tesz közzé statisztikát, mert szégyenlik...
Röviden annyit, hogy a játékban nagy potenciál van (jók a játék mehanikái), a grafika pont annyira jó, amennyire kell (én nem mindig a grafikai effektek alapján ítéleg meg egy játékot, legyen egy elfogadható szint, cserébe röccenésmentesen fusson), viszont a cég pénzéhsége tönkreteszi ezt, bejön a sok kis majom és 1 halál után már mennek is a hangárba, mert 1 darab br 11-es tankja van, aztán leave. Soviet oldalon ez annyira nem okozott gondot, viszont, mikor én egymagam volt az egész csapatban, aki nem prémium csodavasban spawnolt elsőre és kidöglött az agyhalott wallet-warrior csapat, akkor az úgy gáz... Tiszta WOT, nem kell mást mondanom, elérték ezt a szintet is.
Végezetül, biztosan bennem van a hiba, azért ilyen szép a jónép véleménye eme nemesen jól legyártott és balanszírozott, tökéletes játékról!
-
-
Francia91
veterán
válasz
v!ct0y #10990 üzenetére
Én már rég megfogadtam, hogy ennyi szemétségért/szopatásért cserébe egy fillért nem adok a Gaijin-nak. Ez az elvem nem fog változni
Amúgy korábban volt egy spawnvédelmi rendszer, ha nem is volt tökéletes, de a mostani semminél mindenképpen többet ért... Miért volt nehéz azt meghagyni?....
Jaa persze, prémiumkánk nemtudott máshogy killeket szerezni, csak spawncampelve....
-
Tactical
tag
válasz
v!ct0y #10658 üzenetére
Még pár nap és jön a frissítés, vele az [lEasyAntiCheat]rendszer. Sok embernek fog rohamosan csökkenni a teljesítménye.
-
Sidorovich
senior tag
-
sayid76
csendes tag
válasz
v!ct0y #10460 üzenetére
tudok róla! qrvára örültem is neki ! egy hete vettem meg a leo1 et előtte 3 nappal fejlesztettem ki az V ös német légvédelmet. továbbá 1 héten keresztül szoptam a leo 1 el mire meglett rá a javítás + az első lövedék ami már tud pusztitani is.nem csak pattogni -.- .csak azt seretném tudni miért nem kompenzálnak ilyenkor ?????
-
Sidorovich
senior tag
válasz
v!ct0y #10457 üzenetére
Pár hete ez megvolt az utolsó nagy frissítésben, vagy azóta még egyszer?
Egyébként nálam ilyen grafikai bug szokott előjönni néha repülés közben:
Tapasztalt már valaki hasonlót? Ha bizonyos irányba nézek, eltűnik ez az egész képernyőt kitakaró ízé.
A másik kérdésem: pár hete nem játszottam az általam feloldott legnagyobb tieren. Most kaptam róla értesítést, hogy kaptam ajándék XP-t tech tree-re, mert kifejlesztettem a modulokat azon a tieren, amivel hetek óta nem játszottam. Megnéztem, és valóban megvan az, amihez még egy kicsi hiányzott, és az volt az utolsó.
Ezeket egy idő után megadja a játék, vagy cseréljek jelszót? (Nem hinném hogy az utóbbi, mivel 2 lépcsős azonosítást is használok és nem osztom meg senkivel az accountom) -
-
Sidorovich
senior tag
válasz
v!ct0y #10289 üzenetére
Ez a T-34 (1st Gv.T.Br) prémium baromi jó vétel volt. 30%-al le volt árazva a múlthéten. Úgyhogy vettem annyi GE-t, hogy az SMK-val együtt meg tudjam venni. Így 2db BR 3.7-es prémium tankom van, ezen a szinten az orosz amúgy is erős, harmadiknak egy KV1-et vagy T34 1941-et szoktam még behozni, ha a másik kettőt már kilőtték. Ezzel a módszerrel nagy átlagban nettó 35.000-et hozok meccsenként. Múlthéten 1.1 millió SL-em volt, most lassan megvan a 3 millió, pedig egy nap 1-2 óránál többet nem játszom, max hétvégén.
És mellette baromi jól szórakozok, nem ritkák az ilyen 10+ öléses meccsek. A T-34 (1st Gv.T.Br) 71% a győzelmi arányom, 46 halálra 168 kill jut.
Csak az a baj, hogy kicsit pay to win a játék így.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
v!ct0y #10074 üzenetére
Hát épp ez a bajom, hogy ezeken már rég túl vagyok.
Fél éve minden nap játszom, elvittem USA-t 6.0-ig, most az oroszt 7.3-ig, szerintem ezalatt kilehet ismerni a pályákat és mindent. Volt már csata amiben 15-öt öltem a sima T-44-el, de most valamiért játszhatatlanná vált a játék, ezalatt azt értem, hogy a csaták 85%-át veszítem el de úgy, hogy pár száz pontot van lehetőségem összeszedni.
Még ha én is lennék a nagyon béna, ez akkor is bullshit, nem egy emberen múlik a csata, ha nem csinálok semmit csak állok a kezdőn akkor se kéne a meccsek majdnem 90%-át veszítenem.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
v!ct0y #10064 üzenetére
A Ground Forces részt kb. fél éve kezdtem el intenzíven tolni, először USA-val kb. 6.0 BR-ig jutottam, majd meguntam, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Nagyjából minden 10. halálomra jutott egy ölés. A Shermanokat pl. az nem lövi ki szemből aki nem akarja.
Most az oroszokkal játszom, IS-3-at most oldottam fel. A hétvégén még meglátom, de lehet itt fogom abbahagyni a Ground Forces részt. Az IS3-at egy I. világháborús tank körbeszaladja. Vietnam pályán percekig mentem 15-20-al, hátha elérek oda ahol az akció van, majd egy repülő meggyújtott rakétával. A poroltó ha ebben a tempóban haladok talán tavaszra meglesz, szóval a biztos halál miatt Alt + F4 -el léptem ki a játékból és fejeztem be mára.
Pedig prémiumom van, boostereket is veszek néha, de utóbbit egy ideje már direkt nem. Úgy érzem ez nem is játék csak egy frusztráló szar pénzszivattyú, és minél feljebb jutsz, annál rosszabb.
Pedig rengeteg potenciál van benne de egyszerűen nem tudom megérteni a fejlesztőket, mégis mi mentén alakítják a játékot.
-
Malibutomi
nagyúr
Szerintem azigaz amit talan Francia mondott.
Ha jojatekos vagy akkor a benakkal rak egy csapatba.
Nekem is legtobbszor 2 perc utan a fel csapat kipusztult 00000 eredmennyel. A maradek 3-4-5 jatekos meg kuzdunk mint diszno a jegen a tulerovel szemben. Sokszor szallok ki 8-9 killekkel es vesztunk. -
-
SP4C3
veterán
Naval fleet testing moves to OBT. US, German and Soviet ships are available to research and purchase for all players.
The game files data compression algorithm has been changed. It will significantly increase the ressources loading speed, lowering the amount of freezes and game stuttering for affected computers, and improve performances on dual-core systems. As a result of those changes and due to implementation of the fleet to the War Thunder, the update have to be around 19GB.
Launcher self update failed?
-
-
Alg
veterán
1. Berohannak a pontra
2. rohannak tovább
3. az elsőt aki kiér fedezék mögül kilövik
4. többi megáll nézelődik honnan jött a lövés de bambák és nem látják
5. egy darabig nem látnak semmit "biztos elment" szóval mennek tovább ugyanarra
6. DURR - mert ugye ezalatt az ellen újratöltött
7. goto 4. -
Francia91
veterán
Nekem 24 sec körül van a reload (loader fullozva, Expert képesítés), de teljesen használható a 122-es T-44-es. A töltés ellenére szeretek is vele játszani, alkalmazkodni kell hozzá
Sokszor sunyi módon megbújni -
5ent1nel
aktív tag
A T34E-hez 127 parts kell... az IS-7 nekem sosem volt képben, de tegnap a fórumok böngészése óta a T34-es is kétséges sajnos.
Állítólag legalább 9 percet kell csatába lenni 50% fölötti aktivitással, h bizton kapj egy parts-ot (de assault csatában így sem kapsz). Nekem eddig kb 25-30 csatából ha kétszer volt 3db és talán háromszor 2db, de inkább csak 1db.
Viszont az akkor is járt ha vesztettünk. Ennyi a jó hír.Amúgy a T34 sosem érdekelt, a PaK Pumára cserélem majd be, bár szvsz nem éri meg.
-
Tactical
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest