- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Egyelőre a rengeteg kínai betűs, full prémiummal játszó userektől felejtős lett a 9.0 feletti reál tank, köpni-nyelni nem tud a csapatunk, ha ilyen csapat ellen dob be, ahol a fele ilyen kínai prém járműves figura.... Hárman pattanunk egy papír csodáról (CV90105), közben röhögve kiszed mindhármunkat....
Pedig meglett végre a Gepard 1A2, mostmár az Ozelot és a sima Gepard mellett van tényleg jól használható légvédelmem, ami az Ozelot 4 km-e helyett 6 km-ről befogja a légi célpontot, és gépágyú is van, ha rakétához közel lenne az ellenfél... De mindhiába, ha az ellenséges csapat 2 perc után már a spawunkon van 5-6 db tankkal, és mind kínai neves, belőhetetlen prémium tankos.... Strv-103-ast rühellem a legjobban, szemből alig lehet kiszedni.... -
sith7
félisten
Én a napokban újra elkezdtem tolni, ahogy észrevettem, hogy bekerült néhány magyar tank is a játékban.
Akartam is kérdezni, hogy placebp, vagy erősítettek valamit a német tankokon ?
Tiger E, H, Tger II prémium, sima, P ?
A napokban nagyon adták, meg volt pár adamant is ... -
bypass|HUN
aktív tag
Ááááhh, véget érhetne ez a kibaxott event, mert ilyenkor a gazsi telenyomja a játékot hard style botokkal...egyszerűen zseniális amit programozói szinten összeraktak, de a cél nekem nem világos. Ha a cél az, hogy jó sok fizető ügyfél legyen, akkor ahhoz hozzá tartozna, minimum a fair play, na annak, pláne amikor event van, nyoma sincs. Amennyiben viszont az MI csiszolgatása a cél, ahhoz meg már mostanra nem szükséges az emberi jelenlét...na de abból ugye meg nincs bevétel. Szóval jelenleg a legeslegvacakabb verzió van kint, amiben az egyszeri player csak szopik...szerintem.
Gurultam én is ma 5 kört, hááát mit mondjak...szánalmas, katasztrófális, egy játszhatatlan szar. Only one shot killers, szuper optikával egész pályán átlövő látnoki képességű gyilkológépek, spawn bombázók akik a lövésznyíláson dobják be a bombát, és 3-4 fős szakaszban együttműködő "ismeretlen játékosok" akik szinte már-már forgatókönyv szerűen koreografált spawn camp mészárlást csinálnak a csata kezdete után már 2-3 perccel. Az én csapatom másodpercről másodpercre fogy el, az ellenfél táborában még a dukkó sem sérült...és mindez körről körre már jó ideje....BR 2.0-BR 6.7-ig ahol én játszok, német, olasz, amerikai, orosz, svéd tankokkal amikkel én gurulok.
A turan kb. két napig szuper élvezetes volt, nem op, de lehetett vele eredményesen játszani, aztán jött a hotfix és mintha drazséval dobálnék egy kazánlemezt, persze már csak egy tejfölösdobozban ücsörögve...2-3 lövés akármibe akárhová, semmi, majd érkezik a skúló és bumm, meghaltam...így most parkolóban a turan is.
Szóval agyfasz event időszak...így röviden.
Mára hagyom is a ..csába az egészet
Am neked jó játékot, remélem több sikerrel jársz mint én.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Szigorúan magánvélemény, de mint azt már korábban is írtam "statisztikailag tankcsata" a "realistic battle". Olyan mint az auchan-os paradicsom vs háztáji paradicsom, semmi köze a realizmusnak meg a realistic-nek egymáshoz. A real szerintem egy még elbaszottabb arcade lett. A 90mm-es páncélátütéssel rendelkező lőszer nem veri be a 25mm-es kerettel rendelkező kémlelő nyílást (PzIVF2-n pl.), és millió hasonló "reális" események tömbkelege, mert éppen szar volt a holdjárás...de majd a pro-k, a komolyabb emberek ezt gondolom meg fogják cáfolni. Ettől még sajnos, mivel nincs igazán ennek a játéknak ilyen rendszerű (moduláris sebzés) piaci riválisa, ez az egyetlen játszható alternatíva. Olyan amilyen, néha agyfaszt lehet kapni tőle, de azért csak visszajön az ember játszani, ha szereti a tankokat.
(am én is tolom, meg basszázok is, most éppen az olasz-magyar tankokkal)
Jó játékot.Üdv: bypass
-
SP4C3
veterán
Szankcionálva van, crew-lock-nak hívják, kivéve ha a lineup csak 1 tankból áll. Akkor nincs mivel bemenni csatába, így bünti nélkül ki lehet lépni. Sim-ben is van rá mód, full line-uppal ki tudok lépni crew-lock nélkül. Vannak azok a meccsek, amikor úgy a huszadik másodpercben kiszed a Kancer-50/52 10km-ről úgy, hogy 4 AA van a csapatban (csak a légvédelem "nem ér el odáig).
-
wednesday
őstag
Én is alacsony tierben megyek. De még ott is tömegével lépnek ki a játékosok 1 halál után. Úgy, hogy 6x annyi járműve van, mint nekem (szóval ez nem a magas tier, csak prém jármű esete). Sőt úgy lép ki, hogy pontja is volt kill és foglalás után. Kilőtték 4 kill után, erre kilépet.
-
Francia91
veterán
Egyre kevesebbet ad, azt már észrevettem. Német 9.3-ban pedig sok esetben nyertes meccs esetében is -3 ezer környékén vagyok. Báár hetek óta nem volt nyertes meccsem, 2 perc alatt elhulló csapattal nemtudok nyerni.....
Egyszerűen nemtudom, mit tehetnék az ellen, hogy legyen valami értelmes csapatom is.... Persze azon a két opción kívül, hogy vagy egy talicska pénzt adok a Gaijin-nak, vagy el sem indítom a játékot....A német 7.3-as és 7.7-es presetemet pedig szétcseszte a Gaijin a BR emelésekkel csodálatosan, pedig már végre volt egy tök jó 7.3-as és 7.7-es német preset, amikkel lehetett RP-t és Liont is szedegetni.....
-
SP4C3
veterán
legfeljebb +1!
Tehát ha 10.7-ben játszol max 11.7-es ellenféllel találhatod magad szemben.
Ha realistic-ben vagy és a legnagyobb medium tankod mondjuk BR 10.7 és 100 spawnpointba "kerül", akkor az cumi, full uptier, azaz 11.7-es a meccs.
Ha ugyanez a meccs és a legnagyobb BR-rel rendelkező közepes tankod 150 SpawnPoint-ba "kerül", akkor te vagy TopDog azaz, 10.7 és annál kisebb ellenfelekkel találhatod magad szemben. -
Francia91
veterán
+1.0 BR-be rak, kb három éve, szinte folyamatosan... 6-7 presettel 7.7 ellen, 7.0-ás presettel egy talicska 8.0-ás csapattárs és ellenfél....
"Nálatok is előfordul, hogy parti végén "'A jutalom a fennmaradó része a csata befejezése után lesz jóváírva" fogad?"
Persze, mert a jutalom függ attól, hogy nyertes vagy vesztes lesz az adott meccs. Nyertes meccs esetén pl az aktivitásodtól függően kapsz még kis bónuszt Lion-ban pl -
SP4C3
veterán
Jah, mikor a soviet optika megesz bármilyen lövedéket, meg mikor sherman alaplövedék egy darab vas (AP).... Mondjuk németekkel sosem szenvedtem, az egy dolog, hogy agyhalottak mind azt nyomják, mert könnyű velük játszani, viszont egyáltalán nem így kellene a BR értékeknek kinéznie.
-
-
Tactical
tag
Szia!
Nem kell semmi ilyen.- Előhívod a játékos adatlapját.
- Megnyomod a "Panasztétel" gombot
- Kijelölöd az eseményt (jelen esetben "Szövetséges támadása")
- Beírod a játszma kódját, amit a visszajátszásban találsz
- Beírod az esemény időpontját (pl.3 perc 51-nél indul a balhé)
- Leírod, hogy mi a panaszod, mi történt pontosan
- Rányomsz a "Küldés" gombra.Ha összegyűjt több mint 10 panaszt a fickó, kap egy szóbeli figyelmeztetést. Ha már sok van a rovásán, jönnek a pár napos tiltások.
-
-
-
-
Szia!
Én úgy csináltam,hogy leírtam mekkora tierben vannak az ágak és mik vannak éppen benne a slotokban. Sacc per kb a reget én 2013-at írtam azt ennyi. Vásárlások stb küld el és segíteni fognak(nekem mivel nem volt vásárlás mondtam nincs és kész.) Nekem az authentikátort kellett kikapcsoltatnom mivel reset volt a tabon és ennyi lett neki.
-
SP4C3
veterán
Sajna nem fogsz kapni infót, hogy kapott-e valamilyen büntetést vagy sem. Gaijin féle fogyaték-logika.
Valaki említette itt múltkor"...de legalább a T34 -el élvezetes a játék..." - Neked mi élvezetes abban, hogy egy lövéssel (jó esetben ha nem pattansz le) egy embert tudsz kilőni az ellen tankjából? Mi ebben a a kielégítő? Cancer-6 -tal szemben, akárhol eltalál és bumm halott vagy és az újratöltési ideje is jó, a lőszerek meg mégjobbak...
"...míg nem emelnek a BR szintjén ami valószínű mert a saját statisztikám alapján túl OP 6.7-be..."
Mégis hova emelné a BR pontszámát??? T29 jobb ágyúval, jobb lövedékkel, rövidebb reload-dal 6.7!!! Innen már csak csökkentse, ne emelje sehova.
"...persze ha az belefér hogy 6.0 Jumbo, 5.7 IS2 akkor ez is maradhat így." - Jumbo egy vicc.
-
SP4C3
veterán
Nem kell sem screenshot, sem replay. Minden meccsrôl elmentik a replay-t. Simán megkeresed a gyökeret, jobbclick a nevére és complain. Itt kiválasztod, hogy teamkiller és beírod, hogy: Passive teamkilling.
Ha összeszidtad, akkor lehet neked is megy a chatban.
2-7 nap az általános szidásért 15-30 nap rasszizmusért. -
CHaooSS
őstag
-
PAtr0n
addikt
Szimplán rossz köröd volt. Az utóbbi napokban elég jók a németek T3-T4-ben. Anomáliák persze mindig vannak, tegnap AI T-28-ról csont szemből pattantam Ferdivel
Ugyanakkor a Tigrist ésszel használd. Abban a BR-ben nagyon jó tank, be kell forgatni és kész is. Persze átlőhet egy IS1 még így is, ha tudja hová kell lőni, de legalább csökkented az esélyeit.De úgy általában igaz a német oldalra, hogy ésszel kell, összejátszva szépen lassan előre haladni, az orosz és amcsi oldal a rush-hoz szokott, amire egyszerű a magyarázat: sokkal gyorsabbak a gépeik, általában hamarabb kerülnek normális lövő pozícióba, arról nem beszélve hogy a cap-et is hamarabb érik el.
CHaooSS:
Majd meglátjuk. Nem várok öröméjenzést, de meg lehet szokni majd szerintem. Bár szvsz kár volt a spot rendszerhez hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest