Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz CHaooSS #3656 üzenetére

    Szoktam figyelgetni, hogy, oroszoknál melyik torony mit bír. IS1 hurka, IS2 sokat bír (ha nem kap azonnal ammo racket), T-44 valóban, ott sokszor instant kill a toronyban lakóknak, csak ne lőne vissza a driver olyan hamar (khmmm). T-34-ek egyes változatai eléggé megosztóak. pl a 85-ös verzió is elég szépen pusztul odabent.
    Ja ha már furcsaság. Múltkor egy szemből kapaszkodó SU-152-t lőttem váltón Tigrinccsel. De úgy, hogy a 2 drivernek kaputt, plusz a váltónak. Na mondom innentől könnyű préda. Aha, kb 5mp múlva teljes gőzzel letolatott a dombról fedezékbe. Eme csalódottságomat csak az hesegette el, amikor ugyanonnan kifigyeltem egy kb másfél km-re csapató SU-85-öt, amit elsőre sikerült is telibe kapni, majd a második lövésre kiiktatni.

    Na szóval. Lassan elkezdek Grisáékkal is játszani, hogy lássam, tényleg annyira OP-k e. Mert német szemszögből sokszor sajnos azoknak tűnnek. A pár köröm a prém T-34E-vel csak megerősít ebben. Vannak német prémtankjaim is amikkel menni is szoktam: Tiger P, KV-1B 756, Pz II H, ezeket messze nem érzem ennyire jónak, persze valamiben mindegyikük remekel, nagyszerű tankok.
    A T-34E viszont pofátlanul jó. :U

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák