- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
CHaooSS #3188 üzenetére
Gondolom ugyanaz, mint a sima tech tree-n található verzió, csak ezen van egy matrica. Én is gondolkodom a T-34-100-on...
Talán még a Bfw. Jagdpanther jutott eszembe, hogy jó lenne, na de az sem más, mint a nemprémium verzió, ráadásul most eléggé szét van verve a 6,7-7,7 BR, szóval felejtős.
-
RG4L
őstag
Kedves Játékosok!
Sajnálattal közöljük, hogy a mai naptól bizonytalan ideig a magyarítás nem elérhető. Türelmeteket és megértéseteket kérjük.
A már letöltött magyar nyelvi csomag 100%-ig kompatibilis a jelenlegi játékverzióval, így bátran használható a továbbiakban is. Azonban felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az 1.53-as frissítés megjelenése után sok hiányzó szöveg lehet a fordításban, ami ronthatja a játékélményt.
Ennek megoldására két javaslattal tudunk szolgálni:
A "config.blk" fájlban töröljétek ki a "testLocalization:b=yes" sort az alján, majd a tetején írjátok át a "Hungarian"-t "English"-re. Így az eredeti angol nyelven tudjátok használni és biztosan nem lesz benne hiba.
A "config.blk" fájlban töröljétek ki a "testLocalization:b=yes" sort az alján, a "Hungarian" a tetején maradjon. Így egy régebbi a magyar fordítást fog betölteni, de a hiányzó szövegeket angollal fogja pótolni, így használhatóbb lesz.Üdv:
Gelesztaa & Br3nor -
RG4L
őstag
válasz
maximilian4 #3004 üzenetére
szerintem sehogy.
-
RG4L
őstag
válasz
maximilian4 #2997 üzenetére
1) olvasd a hivatalos fórumot és nem lesz több olyan, hogy váratlanul érne valami.
2) a kínai DEV szerveren visszaállították a BR-eket elvileg.
-
RG4L
őstag
Legyetek szívesek egy pillantást vetni erre.
-
RG4L
őstag
Nekem mikor időm engedi a magyarítást csinálom, pár mentem pár RB-t a napokban német 6,7-el
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #2868 üzenetére
Azt írtad, hogy egyre inkább pay to win, azaz Te már biztosan tapasztaltál valamit, csak kíváncsi voltam, hogy mit.
Ha esetleg valami "pay to win" dolgot tapasztalsz, minden egyes repülőnek és tanknak, lőszernek, satöbbinek meg lehet nézni a játékfájlokban található adatait, ezáltal össze lehet hasonlítani a pl. sima IS-2-t és az IS-2 "Revenge"-t, majd aztán meglátod, hogy nincsen szó semmilyen pay to win dologról.
Amúgy mi az az M4 Cassiope?
-
RG4L
őstag
válasz
maximilian4 #2813 üzenetére
A Tier semmit nem számít ilyen szempontból.
Egyetlen jelentősége van, mégpedig a szerzett fejlesztési pontok százalékos lerontása és feljavítása. Tier 2-ből Tier 1-et és Tier 3-at tudsz effektíven fejleszteni, a többire büntetés van. Tier 4-ből Tier 3-at és Tier 5-öt tudsz büntetés nélkül fejleszteni, tehát plusz-minusz 1 tier, ahova nem jár büntetés. -
RG4L
őstag
válasz
maximilian4 #2809 üzenetére
Ha 6,7-es BR-el mész meccsbe, akkor igen erősen számíthatsz a 7,7-es ellenfelekre. Nincsenek gondok a matchmaking-el, hiszen normális eset, hogy BR+1-es meccsbe kerülsz.
A rendszer nem fogja átlagolni semmilyen módon a járműveid BR-jét, ez azt jelenti, hogy ha van 6,7-es tank a felállásodban, akkor a te össz BR-ed 6,7, tök mindegy, hogy milyen tankok vannak még mellette. Ugyanígy igaz a repülőkre is mixed RB-ben, ha a legjobb tankod 6,7, de beteszel egy 8,0-ás repülőt, akkor az össz BR-ed 8,0, és számíthatsz 8,0-ás tankokra is.
Gondolom ezzel nem mondtam újdonságot, de nem helytálló a kijelentésed, miszerint baj van a MM-el.
-
RG4L
őstag
válasz
PHOENIX129 #2790 üzenetére
Muti printscreent, így látatlanban nehéz megmondani.
-
RG4L
őstag
válasz
PHOENIX129 #2772 üzenetére
Azért mert a BR eltérhet AB-RB-SB módokban.
donmacko: WiP kliensben nincsenek ilyen módosítások, sőt, semmi, ami a "gameplay-en" változtatna.
-
RG4L
őstag
válasz
CHaooSS #2733 üzenetére
Én nem olvastam ilyet. Ez a kompenzáció egyébként szerintem annyiban merül ki, hogy ha 5 óra hosszára áll le a szerver, akkor 5 órával több ideig tart a prémium fiókja annak, akinek amúgy is volt aktivála prémium.
Aki nem-prémium játékos, az nem kap ingyen prémium időt. -
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
Ha azt nézzük, egyszer végleges formát ölthet a játék, amikor már nincsen olyan tank, repülő, hajó, ami bekerülhetne a játékba. Szerintem jelenleg nem azzal kéne foglalkozniuk Gazsiéknak, hogy több jármű legyen a játékban, hanem ami van, az pontos legyen: rengeteg-rengeteg repülő van pontatlan/hiányos fegyverzettel, pontatlan elnevezéssel és modellel.
Sajnos mióta a tankok megjelentek a játékban, a repülős rész fejlesztése nagyon lelassult, erre nagyon jó példa az, hogy már kb. annyi orosz/német tank van a játékban, mint japán repülőgép... éééés akkor le merném fogadni, hogy az amcsi tankok száma is el fogja érni a japán repülők számát igen hamar, valamint tuti, hogy a brit tankok korábban játékban lesznek, mint az olasz repülők.
Mivel a Wargaming repülős része egy rettenetesen hulladék szar, ezér a WoT-tal kell a lépést tartani, ez valamilyen szinten érthető, de a repülők rovására megy.
-
RG4L
őstag
válasz
Victoryus #2336 üzenetére
Úgy működik az egész, hogy teszem azt, játszol árkád tankos meccseket, sokat. Éppenséggel, a tech tree-n pl. az első T-34 verziót fejleszted. A csatába 3 tankot viszel, mert annyiszor lehet spawnolni, ezek legyenek: T-50, T-28, T-28E.
Elkezdődik a csata, bemész a T-50-essel, rusholsz valami zónát foglalni, random kilőnek, shit happens.
T-28-assal jössz be másodjára, ezzel mondjuk kilősz 6 tankot, foglalsz két zónát, csomó hitet/critical hitet szerzel, szóval jól teljesítesz vele.
T-28E tankodra mondjuk nem kerül sor, mert megnyertétek a meccset.Egy ilyen meccsnek a végeredménye az alábbi módon alakul fejlesztési pontok szempontjából:
A T-50-eseddel, amit kilőttek nem szereztél túl sok pontot, legyen mondjuk 50RP, ezt elkölti a T-50-es fejlesztésére.
T-28-assal megszedted magad, mondjuk szereztél vele 750RP-t, ezeket elkölti a T-28-asod fejlesztésre (modifications).
T-28E-vel be sem mentél a csatába, nyílván 0RP.Tehát, azok a tankjaid "fejlődnek", amiket HASZNÁLTÁL a csatában.
A Tech Tree-n kutatás alatt álló T-34-eshez pedig szummázza a szerzett pontokat (50+750) és ad rá egy szorzót. Arkád csatában ez a szorzó általában 100% szokott lenni, illetve 100% körül. Legyen most 110%-os, mert a T-28-assal kilőtt magasabb tierű tankokat is, ez sok minden függvénye, akkor a T-34-es kutatásába belenyomtál ezen meccsből adódóan 800*1.1=880 RP-t.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #2227 üzenetére
Ha egyszer jó tank, hát jó tank
-
RG4L
őstag
De kibaszott idegesítő a sok B-25 meg Peshka a mostani eventen.
-
RG4L
őstag
Ehhez csak annyit, hogy amint látod, Tierekbe vannak kategorizálva a tankok és repülők, méghozzá van Tier I-V. Minden Tierben 6 tankot kell szerezned, hogy a következőre léphess. Pl. ha jól emlékszem német Tier IV-ben jelenleg pont 6 tank van, ez azt jelenti, hogy az összeset meg kell szerezned, hogy elkezdhess fejleszteni egy Tierv V-öset.
-
RG4L
őstag
Nyilván engedik kipróbálni a prémium cuccokat, hogy aztán legyen kedved vásárolni tőlük
-
RG4L
őstag
Lőszerek között a kifejleszteni való az a "gold" ?
Itt nincsen gold lőszer. Minden tank többfajta lőszertípushoz kap hozzáférést.Nagyobb tankokon már lesz több különböző ágyú, vagy minden tanknak 1 van , és csak a lőszereket kell fejleszteni ?
Például a Grant, M3 Lee, SMK, M6A1, T-35 több ágyúval rendelkezik, mindegyikkel lehet tüzelni.Legénységfejlesztés az elég érdekes, mennyi játék kell ahhoz, hogy minden tag, minden képessége elérje a 100 - at ?
Soksoksoksok. Nagyon sok.Minden kezdőnek van 3 nap prémje, meg aranya ?
Kezdő arany van (asszem 200), a prémiumról nem tudok nyilatkozni.A 65,25k az 65250 silver ?
Nem pontosan, ez csak kerekítés. Ha 66,25k silvert ír, akkor húzd rá az egérmutatót és tartsd rajta ezen a számon, ki fogja írni, hogy exact value: ...A rank 3 a nevem mellett jelent valamit, vagy csak e-péló ?
A maximum szint 100, nincsen nagyon jelentősége, főleg tankoknál. Rewardokat lehet szerezni ha bizonyos szinteket meglépsz, pl. a lvl100-ért 1.000.000 silvert ad.A zoomolás sebességét be lehet valahol állítani ?
Mire gondolsz pontosan? Ha az egérgörgőre van bindelve a zoomolás, akkor szerintem igen, de most nem vagyok játékban és nem tudom megnézni pontosan neked.Kis extra:
A tolatás iszonyú lassú... legalábbis a T26 - nál
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #2094 üzenetére
-
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
Elég vegyes érzelmeim vannak a mostani eventtel kapcsolatban... Nagyon faszán, úgy tudták balanszolni gazsiék a csapatokat, hogy kivették német oldalról a Panzer IV/70-et és mostmár mindenképpen több játékos lesz a szövetséges oldalon
undorító. -
RG4L
őstag
Nem, ez tök random alapon van. Hogy mondjam... látok egy SU-85-öt Polandon a város belső részénél a kőfalak mögött, egyszer csak eltűnik, rálövök, critical hit és megjelenik, onnantól kezdve nem tűnik el. Egyik meccsen ellenséges csapatból is írtak, hogy ghost tanks everywhere, szóval...
-
RG4L
őstag
Valaki másnál is vannak render problémák? most váltottam át a launcherben DirectX 9-re, mert 11-en a sima nézetben nem láttam a tankot, távcsőben pedig megjelent előtte 200 méterre, oldalával szemben nekem. Távcső nézetben persze azonnal láttam.
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #1982 üzenetére
Oroszoknál az első három T-34-es AB-ben easy mode
Egyébként szerintem nem igazán lehet "legjobb" nemzetet választani, se itt a tankos részben, se a repülős részben. -
RG4L
őstag
SOON.
Volt két dev szerver teszt már ugye, viszont BVV_d azt mondta, hogy ez még nem minden volt, amit 1.47-be betesznek. Ez vagy azt jelenti, hogy lesz még 1 (max. 2) dev szerver nyitás, vagy pedig azt, hogy amit még terveznek a patchbe, az nem olyan nagyon fontos dolog, amit tesztelni kell. Biztosan utolsó simítások vannak. Ahogy írom ezt a hozzászólást, gyorsan meg is néztem, hogy van-e frissítés a dev szerveren, 1.47.5.1-ről 1.47.6.0-ra váltott a verziószám.
Talán egy új pálya is lesz:
"avg_berlin.blk" -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #1829 üzenetére
Egy dev szerverről készített videóban felvillant, de most nem találom meg, ez még talán az 1.43-as tesztelésekor volt, lehet már el is távolíttatták a videót azóta...
Röviden, amire emlékszek, az annyi, hogy pl. nézel egy tankot a tech treen, és volt mindegyikhez egy opció, hogy "battle group" talán, ahol kilistázta milyen tankokkal találkozhat az adott, általad választott járgány, és melyikkel való találkozás mennyire "valószínű".
Tehát ha nézed egy Tigris ún. "battle group-ját", akkor kiírja, hogy mik azok az ellenfelek, amikkel nagyon valószínű, hogy találkozni fogsz, pl. valamelyik T-34 verzióra azt írja, hogy nagyon valószínű, reserve tankokra, hogy never, stb. Azóta persze bármi változhatott a terveikkel kapcsolatban, de ez egy jó rendszer lenne, megengedné, hogy pl. egy amerikai csapatban együtt harcoljanak a P-47-ek és P-51-ek, és, mivel pl. mindkettőnek "nagy esélye" van találkozni egy Bf 109K-val. Szóval valami ilyesmi, de mint mondtam, bármi változhatott, lehet egyáltalán nem ilyen lesz, de ez a jelenlegi BR rendszer több sebből is vérzik és felesleges rajta kattongni.
-
RG4L
őstag
Legrissebb videója.
Látható, hogy nincsen kihatással a játékra, picit többet kell leadelni a lövéseknél talán a ping miatt. Valahol redditen leírta egy fejlesztő vagy valami hasonló, hogy ez a játékban jól meg van oldva. Én pl. általában 90-100 ping mellett játszok és rendszeresen van mellette 5-10% packet lossom is, de ez sem észrevehető még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest