- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
PAtr0n #10601 üzenetére
Ugyanez a helyzet itt is. Most logoltam 835 napnál járok (egy csomó elveszett, egyszer 100+ nap meg többször kaptam a mínusz napokat :S)
Mostanában amúgy sem sok a szabadidőm, de ha jut játékra, akkor nem mérgezném az elmém azzal, hogy ez a game felb@sszon. Inkább megyek L4D2-zni, meg KF2-zni, mint, hogy 2 kör után felhúzza a pulzusom a WT.
Majd, ha a grind élhetőbb lesz, majd elő lesz véve megint.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
PAtr0n #10208 üzenetére
Én is kiakadtam hasonlóan egyszer és valóban egyesek szeretik védeni a védhetetlent. 1x megkérdeztem, hogy miért mindig ellenséggel a hátam mögött kell berakni légi csatába, de megmagyarázták hogy jól van az úgy, meg lehet fordulni és megoldani. Hát itt egy példa, megnézném ki hogy oldja meg:
Amikor azt furcsálltam, hogy 9-10 meccsen egymás után miért kapok ki úgy, hogy a másik csapat szinte semmi pontot (piros csík) nem veszített az én csapatom meg 3-4 perc után 5 főből áll, akkor meg lapos föld meg gyíkemberhívő lettem.
Most úgy érzem a legutolsó frissítéssel a lőszereket nagyon átvariálták. Egyik kedvenc pénzkereső szintem az a BR 5.3 volt oroszokkal (T-34-85, IS1, KV85), nagyon jól ment itt mindig, de most alig találkozom olyan tankkal ami nem 1 hitel szemből. Nagyon legyengítették az oroszokat és USA sokkal erősebb lett.
-
SSJPeter
őstag
válasz
PAtr0n #10208 üzenetére
Hát tényleg igazad van, amúgy rég voltam már franciákkal, az első 3-4 körömben kapásból 6-8 killem volt, aztán utána hirtelen 0-1...véletlen lenne, én sem hiszem.
Meg az is biztos, hogy a Cobra Kingel nem volt még ilyen "bakim", hogy a 69mm-es átütéssel (500m) kiszedtek szemből.
-
Francia91
veterán
Konkrétan az volt a baja, hogy én kilőttem a fák közül, "hogyan láthattam én a fák között"... Aztán írtam neki, hogy "gondolkozzál hülye, vagy 5-6 lövést leadtál a fák között, ide oda gurultál,, persze hogy látom, hol vagy, ráadásul a harmadik lövésem talált el Téged, mert ha elsőre telibetrafállak, talán megértem a fusztrációdat, de harmadjára találtalak el"
Persze aztán jött, hogy a replayt felveszi videóra, és elküldi a Gaijin-nak, mert cheater vagyok...
Írtam neki, hogy "ha ez jobban esik, tegyed, én ettől nem fogom rosszul érezni magamat" -
-
Alg
veterán
Kicsit próbáljatok már meg belegondolni mekkora probléma egy ilyen csapatjátékhoz elfogadható matchmaking algoritmust írni... kb a lehetetlen kategória, még az e-sport király Starcraftban sem sikerült csak 1v1-re megcsinálni rendesen, csapatban már nem működik... pedig ott csak egy Élő-pontszám van meg 3 faj, itt meg kismillió változó, különbözö BR, heavy tank stb. Ja, de ne kelljen ám várni többet 2-3 percnél a meccsre.
Ha pl. pont egy olyan BR range-ben erőlteted ahol a meta miatt valamelyik nemzet erősebb(vagy gyengébb) csapatot hoz ki mint a többi (lásd pl.US M18 spam ahol a fél csapat előrerohan és mikor beleütközik a tigris-frontba azonnal meghal, vagy nemrég repülőknél 4.3 a német P47 miatt) akkor ott bizony nem lesz 50-50 esély a winrate-re.
Ezt a rengeteg változót egyszerűen nem lehet követni, most mondhatod hogy szemét a rendszer mert 22szer vesztettél egymás után, de lehet hogy emögött valami rejtett ok van amit te nem láthatsz (akár ilyenek is hogy melyik régióban hány óra van és hányan játszanak ott éppen...). Persze nagyon jó mindenféle elméleteket gyártani, de az igazság az hogy ha azt látod hogy valamiért nem megy, ne erőltesd és ne idegeld magad, hanem menj át más nemzethez, más BR-ba, repcsizni, vagy másik játékkal játszani. Vagy fogadd el hogy ez van és tojd le hogy veszítesz vagy nem.
Mondjuk tőlem csapkodhatod a billentyűzetedet üvöltözve hogy SZEMÉTGAZSIÁÁÁÁÁHHHHHRHRHRHGGRRG de ettől nem lesz jobb se neked se nekünk.
Nem munka ez baszki, ha nem élvezed hagyd ott a picsbe. Akkor esetleg lehet majd változás. (A Gazsi a számokat nézi nem a fórum-postokat)
-
gabro0
őstag
Az igen, erről nem is hallottam, bár már nem WoT-ozok jó pár éve. A kezdet kezdetén még élvezetes volt azt mondom, amikor nem volt túl szofisztikált a játék. Amikor még nem vett figyelembe kismillió dolgot, amiből dob egy "random" értéket pl. az említett átütésnek.
És ezt a szoftisztikáltságot kezdtem érezni a WT-n is, hogy egyre több kiszámíthatatlan dologtól függ a nyerési aránytól kezdve minden. Persze a valóság se 1 vagy 0, de kicsit kezd sok lenni. -
Francia91
veterán
-
-
-
sith7
félisten
köszi Neked is
engem kifejezetten zavar a pen marker, ugrál az a szaros kereszt föl-le.
igen, ez tényleg zavaró, mozgó tanknál főleg, mert soha nem tudtam elé-fölé célozni, mert egyfolytában ugráltAz SB az nagyon horror .... egyszer benéztem, de ez a csövön ülök dolog ez eléggé zavaró nekem
Az aljnövényzetet lődd ki, az rengeteget segít a domb fölötti akadálymentes nézelődésben, meg könyebben kiszúrsz bárkit távolról is.
az lesz... miután átállítottam magyarra a nyelvet
-
PAtr0n
addikt
No mentem is egyet, mert most éppen van értelmes Spawn pontos SB mód, ahol 1000SP-ből kell gazdálkodni, és a mapok is csak RB méretűek.
Ironikus de a végén az M1A1(76W)-vel való ámokfutásomat pont egy KV1B(756r) állította meg, először kilőttem a töltőjét, aztán a závárzatot/célzót/kommandert egyben , de a fedezékben pont tudott javítani mire odaértem, meg bezavart egy Pz IV-es is, aminek szintén závárzatot meg legénységet lőttem.
A durva az, hogy a 6 killből 4 oneshot volt, mind Pz IV-es. Szídhatták az anyám. Mondjuk én is egy lövés voltam a KV1B-nek. Minden esetre nyertünk, pedig a másik csapat se volt béna.
Amúgy ha kicsit többen játszanák az SB-t, sokkal kevesebb csalódott meg síránkózó játékos lenne, sokkal kiegyenlítettebb mód mint az RB, a csaták túlnyomó többsége adok-kapok, van benne kihívás mind2 fél részére, és itt tényleg csak a skillekre lehet támaszkodni. -
-
-
Francia91
veterán
White Rock Forest, Kubány, Karélia és még vagy 2-3 map úgy eltúnt, hogy lassan 1 éve hírét sem hallottam.... A francia frissítés óta 80% Maginot Line, a maradék 20% meg Elhagyatott gyártelep és Berlin.... Semmi változatosság, 3 mapot nyomat csak... Mikor van vagy 10 minimum...
-
Francia91
veterán
Amikor meglett a H1-es, az első 10 meccset kb 5.7-ben mentem, instant 6-7 kill meccsenként reálban, halál nélkül, örültem is, hogy milyen jó tankom lett. T34-85-ösök pattogtak rólam, mikor szögeltem szépen, meg minden más. Aztán ahogy meglett a lánctalp és javítókészlet, Caernavon, T29 és társai, onnantól használhatatlan lett....
-
Francia91
veterán
-
maximilian4
addikt
Én legelőször is a repülőgépeket venném ki a tank csatából. Ma mentem pár menetet és egyszerűen m10, m18, PT-76-tal érdemben nem tudtam tankok ellen menni (egy tank csatában), mert a levegőből simán szétlőttek. Nem lebombáztak, hanem szétlőttek. Bár nekem a bombázós dolog sem szimpi. Illetve a franciák...nevetségesen erősek.
-
Francia91
veterán
Nemtalált, a T26E-re meglett a javítókészlet, Leopard 1, M103 és Maus..... 6.7-es tankkal
Ma 25 meccsből 21 lose, mert 5 perc után nincs csapat, a spawnon meg ott campelnek nálunk vagy minimum hármanDe most hogy már megvan pár fejlesztás a T26-osra, jobban alakulnak a meccsek. Viszont ezek a franciák valami mocskos módon buffolva vannak, percek alatt ledarálják a csapatunkat...
De csak azért vettem prémiumot, mert a 180 napos féláron volt. máskülönben meg sem fordult volna a fejemben
-
Malibutomi
nagyúr
"Be kell nyelni, hogy ha elérték a spawnt, akkor bizony vége a dalnak."
Csak nem mindegy hogy a meccs vegen, mikor mar nyertek, vagy 5 perccel kezdes utan mar ott all egy b*uzigyerek M18-al, RU-val vagy hasonloval mert semmi mas celja,nincs mint odasunnyogni es spawncampelni.
Egyebkent ugyanez kb a velemenyem azokrol is akik csak arra hasznalnak valami gyors tankot hogy rohanjanak a,caphez aztan direkt "leave vehicle" es mar ugranak is valami attacker repcsibe bombazni meg raketazni. Azilyen minek jon tankcsataba?
-
Francia91
veterán
Én tegnap vettem 180 napos prémiumot (50% leárazás volt rá), mert az amcsikkal is haladni kéne tankok terén, és prémium tank híján valami iszonyat sajnálja adni az RP-t
Így aránylag gyorsan kihúztam az T26-osból a maradák 30 ezer RP-t, most pedig a T34-est húzom, aztán a többi amcsitA spawnvédelmi zónához annyit hozzáfűznék, hogy amelyik pályán volt tényleg értelme, ott nyugodtan meghagyhatták volna (Finland, Advance to the Rhine). Mert semmi sem indokolta, hogy legalább ezen a 2 mapon ne maradhasson, a hasznos területből nem vett el semmit sem
-
Francia91
veterán
Nekem a Walker Bulldognál kezdődött a használható amcsi tankmeccs korszak, meg előtte az M18-ast tudom még említeni. Azelőtt tényleg szenvedés rendesen. De most már azért untam rá, mert ritka szar RP-t ad 8 killes nyertes meccsekre is, belefáradtam, hogy 1.500-1.700 RP-kér kinlódjak, mikor németnél és ruszkinál ugyanilyen meccsekre kapok prémium tankkal 4-5 ezer RP-t....
-
SP4C3
veterán
Mire számítottál? Kész csoda, hogy egyáltalán válaszoltak. Prém tank, pay to win. Vedd meg te is.
laskr99 - Jaja, az meg a másik, hogy nálatok olyan a net (már ahol van ugye digi gigabit), hogy beszrsz...
Amúgy gazsiék nem murica-iak, hanem oroszok, az ottani átlagnet meg nemtudom milyen. -
-
PAtr0n
addikt
-
Francia91
veterán
Jaa hát igen, a Ru 251-essel kb ugyanazt a játékmódot művelem, mint az M18-assal. Gyorsan jó helyekre megyek, ahol megtudok bújni, és szépen osonva az ellenfél háta mögött dolgozgatok, minden lövés után helyet változtatva. Eddig ez vált be
Is-6-ossal és T29/T34-essel mehetsz a legjavába
Bár ennyi IS-6-ost sosem lőttem eddig, mint a Ru 251-essel... A 320 mm átütésű HEATFS ilyenkor azért nagy ütőkártya... -
-
-
BogyóBP
addikt
Nemtudom én AP vel lövöldözök de néha uncsi hogy a panther D mindenhogy belő én meg csak pattanot vagy nem átütőt lövök hiába zöld a kis kereszt. Oldalba se mindig rakja telibe az enemyt ha lövöm független hogy hova célzok, van olyan is hogy 76 os ágyuval 4x lőttem seggbe a panthert és nem birt kigyulladni pedig farmotoros. ugyanez a szitu oldalról is megvolt hogy a farát lövöm és semmi. Nekem meg a Tiger H1 nek szemből lőszerrekeszt lőnek, gyújtást lőnek stb, 80-90m ről, volt hogy 1 km felettről is. Vicces. Tiger H1 el nagyon szivok borzasztó lassú borzasztó nehezen mozog és lassan is tölt. Ha valaki facetoface be kerül velem mire rácélzok legyenaz akár a legkisebb nevetséges tank is egyből szétlő.
Probálom forgatgatni hogy döntött páncélzatot lőjenek ne a merőlegest de ritkán jön össze hiába állok gyémánt alakba. Szemből akkor is beütnek. Messziről meg ez a tank ugyebár mégnagyobb szenvedés. Az előtte lévő kis F2 es végüvel szoktam szaladgálni azt imádom azt a kis szart nagyon jó tank, gyors, 76 os ágyú lőttem már ki vele Tiger 2 őt is.
-
CHaooSS
őstag
Itt egy jó videó
War Thunder - Grenade-Types Explained (Shell Guide) -
CHaooSS
őstag
440 kör után meg 28k RP és fullos lesz a T10M.. ettől kapok én agyvérzést, hogy majdnem fél millió rp egy T5-ös gép kifullozása, de persze modikra kevesebb rp jön...
szerK:
sg-re már kiírtam, de mondom kiírom ide is: T64 ill. Kpz-70 húzására lehet jelentkezni, min. 200k rp kell, árajánlat privátban. -
-
CHaooSS
őstag
Ha engedik elsőnek repülővel spawnolni. De m1 mert úgyis lesz repülő mert nem lehet őket kitiltani (sajnos) de így is sokkal jobb mintha valaki összefarmol több ezer sp-t és akkor 3x jön be repülővel és 10-15 killt nyom...
tegnap német-japánnal amcsi-szovjet-brit ellen mentünk és kb 5perc után úgy nézett ki a csata, hogy amcsi-brit repülő horda jött nálunk meg legalább 10 wirbel,ostwind volt... De hát ez ugye elég gyakori... tank rb abból áll, hogy német spaa vs amcsi-brit repcsik... -
donmackó
addikt
The Tank took 227 rounds of anti-tank rifle fire, 14 hits of 45mm, and 11 hits of 76.2mm rounds. The crew drove it back to base and sustained no casualties [link]
Mint ahogy az oldalon is írják, ebből max 76mm-es lövések voltak max veszélyesek. De mint ahogy a képen is látszik azok mind a frontját találta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest