-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
119 mm átütés 500 m-en. Általában akkor hozom be, ha sok a repülő/helikopter, vagy spawncampelnek, és ezt tudom behozni. Nem bánom, hogy van ilyen páncéltörő lőszere (DM23) is, legalább nem állok tehetetlenül, ha tankkal találom szembe magam. Amúgy itt már csak medium tankok vannak, ahol csak a toronynak van kompozit páncélzata, a testet oldalról belőni nem túl nehéz, még az alaplőszerrel sem
-
Francia91
veterán
Igazából a Zsu-57-2-nek csak az az "átka" az ellenség szempontjából, hogy az 57 mm-es kaliberbe már mehet fasza páncéltörő lőszer, míg 20-30 mm-es légvédelmi lövegeknél ez ritkábban játszható meg. A Kugel 30 mm-es lövegénél van HVAP-T lőszer, de sajnos szépen nerfelték, anno only HVAP-T volt a befűzés, most a sok lőszer mellett tartalmaz egy ilyen páncéltörő lőszert. Tehát a hatékonysága jóval kisebb lett. Gepard (8.0) 20 mm-es lövegébe szintén mehet nagyon fasza páncéltörő lőszer, Abrams-et és T-72-est ki tudod vele nyírni simán
-
Francia91
veterán
-
sith7
félisten
Sajnos erre a játékra is igaz, és a wot-ra is, hogy az orosz ág op. Neten memek között rákeresel a stalinium armor-ra, rögtön megérted.
Szuper
Az angol med ág csak irónia volt
Ja, azt ne is mond, kipörgetem a +200 % kredit boost - t, az utolsó pillanatban kapcsolom be, addig nem merem, csak amikor már lejár, és csakis orosz tankokkal, némettel sose , de így is van, hogy van 2 találat, meg 1 assisst
szerk.
újabban azt látom, hogy orosz tankok tolatva mennek előre, torony hátraforgatva, azaz menetirányba
én értem, hogy a hasán kell lőni, de ez azért már durva ... -
sith7
félisten
-
Francia91
veterán
Tudom, mocsok egy jószág
Ellenben repülő, légvédelmi egység könnyen szétszedi. Nem volt ritka vele a 8-10 kill/0 halál Reál tank meccseken, megfelelő pályán, megfelelő csapattalAz Object 268-at is használom, bár én sem szeretem annyira. mint a Su-122-54-est. Ellenben erősebb a frontpáncélja, többet bír ki. Közelebbi célpontokhoz, kisebb pályákon használom inkább. Valamint olyan jó lőszere sincs, mint a Su-nak
-
Francia91
veterán
Apránként csináltam én is, meg nekem nagy segítség volt a Ru 251-es prémium könnyű tank a németeknél. Egyszer kipörgettem rá egy 75%-os leárazást, és volt rá elég aranyam korábbi Golden Wager-es meccsből, azzal 10.0ig aránylag jól tudtam fejleszteni. Akkor még 6.7-es volt a Ru 251-es, kb 1 éve rakták fel 7.0-ába
"Hát ja. De még nem is kell hogy 20 évvel modernebb legyen, SU-122-54-gyel gyalázom a németeket, és még csak nem is kell hozzá heatfs."
Az egyik legjobb ruszki TD, a ruszki 6.7-es presetben mai napig elsőszámú járműként használom, nagyon eltalált cucc -
Francia91
veterán
Megvan az összes Leopard, egészen 11.0-ig. A 8.7-es Leopard A1A1 érezhetően fürgébb, mint a sima 1-es 7.3-as, van stabilizátora és APFSDS lőszere. Ebben tér el az elődjétől. A TAM (8.7) is szerethető jószág, valamint a 9.3-as Beigletpanzer, de ott már elég kemény ellenfelek ellen mész, a 8.7-es Leopard-dal is. Aztán a KpZ-70 is ott van, 9.3-ban az sem rossz cucc
Heavy tankoknak kb 7.3-ig van értelmük (bár már ott sem életképesek annyira, Tiger II-est röhögve szedi ki minden nála 20 évvel modernebb tank, amik ellen sosem ment, de a WT összedob velük....
), aztán már mindennek ott van a 600+ átütésű rakéták és a 400-as átütésű HEATFS...
T34, T29 és T32 tényleg jók, ha saját súlycsoporttal dob össze. De velem ez évek óta nem fordult elő, csak +1.0.... -
Francia91
veterán
Az M103 megvan (minden lőszerrel, közel fullosra fejlesztve), nem lenne rossz tank, ha nem folyamatosan 8.7 ellen mennék vele....
DF105 nagyon szerethető tank, ahol gyorsan kell lőni sokat, ott nincs párja, az a 4 sec reload a 400 mm átütéssel párosítva félelmetes. Optika viszont nagyon gyenge, toronyforgás picit lassú, és a lőszer ballisztikája sem alkalmas távlövészetre. A Leopard optikáját imádom, az APDS lőszerrel nagyon jól használható tank. IS-3 nekem csak lépcső volt az IS-4M-hez, nem sokat mentem vele, de a 4-es sokkal jobb a 3-asnál. Viszont megöli a játszhatóságát az, hogy nem korban hozzávaló ellenfelekkel megy, és hiába egy jó nehéztank, 400+ átütésű lőszerekkel gyerekjáték kiszedni. Viszont mikor még az elején, vagy 3 éve 6.7-be dobott vele, élvezet volt, ahogy majdnem minden pattogott rólam lefeleT54-esnek a tornya trükkös, nem mindig egyszerű szemből belőni az ellenségnek. Viszont aki tapasztalt játékos, tudja, hogy bármelyik ruszki tankot szemből a hasán kell belőni, azt az IS-4M-mel is 1 lövéssel elbánik, ahogy a T-54-essel is.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Micsoda? A Cromwell az egyik legjobb tank abban a BR-ben. Gyors es eros az agyuja.
Viszont a swedeket ne kezdjetek el az nagyon gaz.nulla panzel, tetu lassuak, de legalabb az agyujuk is gyenge mint a szar. 3.7-4.0 az elso ahol jo agyut kapnak de csak tank destroyerek.
Az egyiknek fordul a tornya de 12mm a pancelja, geppuska kinyirja, amasikon van 70mm pancel de ugye nincs torony. -
PAtr0n
addikt
Azt azért szabad tudni, hogy mennyire van kifejlesztve? A D változat az egyik kedvenc Párducom, alap állapotában még tetű valóban, kell neki a motor és váltófejlesztés nagyon hogy fürge legyen. Az átütése abban a BR-ben elég kiemelkedő, 185mm azért nem kevés, a Tigris 1-től jobb, és ugyanott játszanak.
Egyedül a toronyforgatását kell megszokni, hogy nagyon lassú, de halálos eszköz a D-s párduc. Az A-t jobban fogod szeretni, annak picit erősebb a motorja, és fürge a tornya is!
Ja a tolatás a gyengéjük, azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, az oroszok, meg amcsik abban többnyire kitűnőek. -
PAtr0n
addikt
A fordítok védelmében állíthatom, hogy a WT-hez nem tükörfordítás készült, ahol meg igen, az a rész még nem volt lektorláva. Simán jó a WT fordítása, jó pár hivatalos fordítás elbújhat mellette.
bob.zxr: IG2, az egyik legjobb magyar játék ami valaha készült. És hál' IStennek, már van Droidra is, meg is vettem
Saccco:
Az olyan játékokat amik tisztességes magyar fordítással jöttek ki, kínlódás angolul játszani. Mondom ezt úgy, hogy a középfok elég jól megy. Pl. Witcher széria. Játssza angolul akinek 6 anyja volt. -
SP4C3
veterán
Persze hogy nem oldalazva jönnek, de összehasonlításkép, ha egy US br 6.0-6.7 tankkal lövöm őket oldalba (Super Pershing), akkor meghal 1 vagy maximum 2 ember a tankban, de általában csak a commander... Szégyen ez a játék. A 85mm-esbe meg betöltöd a 164g mini-nuke-ot, oldalbalövöd és annak meszeltek.
Szemtől szemben a T-44 egy panther A-vagy még fel tudja venni a versenyt, de általában Tigris 2-vel fogsz találkozni. Arcade-ban könnyen kilőnek, realistic-ben már nem olyan könnyen, mert elég jó a páncél közepes tankhoz képest.
-
PAtr0n
addikt
Na igen, a repülők fel tudják a vérnyomást nyomni, főleg SB-ben, ahol alapból kezdhetsz azzal is, így kezdéskor gyakori hogy kidobnak. Mostanában, sokat szórakoztam azzal, hogy SPAA-val kezdtem (Ostwind), és vártam őket a kezdőhelyünk közelében.
Az RB jobban meg van csinálva a ticket rendszerrel, nem is értem az SB miért nem veszi ezt át? RB-n leglább nincs repcsivel kezdés, meg kell dolgozni érte.
Mondjuk faroló tankok itt is vannak, ugye Tier 1 -
PAtr0n
addikt
Igen, nem játszanak vele annyian, mert teljesen más a játékmechanika. A WG nagyon jól eltalálta a játékmechanikát abból a szempontból, hogy érthetőbb, kiszámíthatóbb, linárisabb az egész. Épp ez adja a sava borsát, és ezért jobb e-sportra is. Meg az UI is átláthatóbb, a WT-t szokni kell ilyen téren is, sok logikátlan dolog van még mindig benne.
De szerintem nagyobb élmény itt kilőni 1-1 tankot, mint a wotban azt figyelni, mikor megy le a HP-ja. Főként RB és SB módban tud igazán felemelő élményt adni, ahol sok segítség meg van kurtítva, szinte minden rajtad múlik (na meg persze a jó csapaton).
Plusz ugye a WT-ben ott vannak a repcsik is a tankos csatákban. AB-ban nem nyilatkozok róluk, mert baromi idegesítőek, de RB-ben meg SB-ben élmény velük menni, és tankokat kidobni, vagy pont rájuk vadászni SPAA-val, vagy akár a tank machine gun-jával.
A matchmaking itt se kegyes sokszor, vannak olyan csaták ahol a Tigrincs se ér sokat, bár az esetek többségében nagyot lehet vele menni. IS2 már ellenfél. -
PAtr0n
addikt
Én még mindig azt mondom, hogy a WT-ben az eredményesség inkább kb 60-70% a skillen, a maradékban pedig a szerencsén/játékmechanikai hiányosságokon (és szándékosságokon?) múlik. WoT-ban ellentétes a tendencia, ott sok múlik a szerencsén, a lepattanóknál alkalmazott "randomfaktoron", na meg azon hogy mennyien használnak Gold lőszert, és a HP rendszer miatt sokkal inkább a csapatra vagy ítélve. Ott hiába maradsz egyedül 5%-nyi HP-val úgyis lemorzsol a maradék 2-3 tank)
Igazából, mindent egybevetve, nem véletlenül tartom inkább szerencsejátéknak az utóbbit, és ezt minden rossz nélkül írom.
Nem tudom te mennyi esélyt adtál a WT-nek (én eleget a WoT-nak), de sokkal jobban bejött a WT, mert tud szórakoztatni, amit a WoT-ról már nem tudok elmondani, egyszerűen igazságtalannak tartom az egészet (főleg ennyi WT-zés után).
Amit a WT-ben érzésre csinálok az általában be is jön, ha hibázok azt rögtön megérzem hogy miattam volt, és nem fogom a játékra, csak nagyon ritkán, de azért van a bugreport nem?. WoT-ban mi van? "How terrible"-el el van intézve szinte minden, valahogy a support is empatikusabb Gaijin-éknál, mint amott.Ez mind tapasztalat, és nem fikázás vagy fröcsögés a másik játék irányába, megértek mindenkit aki ott találta meg a számításait.
Zsolt_72:
Szívesen megyünk szakaszba, vagyunk páran itt akik elég gyakran repkednek közösen, de a tankozás sem idegen, főleg tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest