- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
Malibutomi #11357 üzenetére
Köszönöm!
Löveg jobb/bal oldalát kezdtem masszírozni, ott is 50-60% körül egy lövéses.
Sokaknak gondja akad a kv1-el, szoktam nézni partikon.
Tegnap toronyt oldalról nem vittem át 100mm HEAT-al.
Tudnak az oroszok, na. -
Fücsök007
őstag
válasz
Malibutomi #11167 üzenetére
Ha már prémium tankok:
Olasz ághoz fognak bekerülni a magyar járművek is!Gyakorlatilag minden fontosabb lyukat betömnek vele, ahogy a UK ágban is jött Dél-Afrika.
Összes Turán/Toldi/Zrínyi/Nimród variáns bekerül idővel (a rakétavetős változatokról még nem tudni biztosan), továbbá nagy valószínűséggel jöhet a 44M TAS is, illetve német Párduc és Tigris is mint prémium.Várhatóan az orosz klóntankok nem jönnek (ami logikus), de a mostani Hiúz PSZH és Leopárd 2A7+ harckocsik szintén bekerülnek majd.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Malibutomi #11194 üzenetére
+1
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11191 üzenetére
Az szokott felbaszni, amikor egyetlen pontot kéne csak védeni, azt 2 gyors tankkal behúzzuk, de a többiek is már ott vannak, és nem... Inkább kimennek a pálya szélére megöletni magukat percek alatt, az egyetlen ponton meg maradunk jó esetben hárman egy komplett csapat ellen... Egyszerűen nemtudom felfogni, hogy mi olyan nehéz azon, hogy csak egyetlen pontot megvédeni, és felügyelni, addig is szépen megyeget lefele az ellenfél ticketje....
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11189 üzenetére
Amcsi 7.0-val szoktam menni többet, ellenség Maus, DF105, T-54-esek és Object 120... Mondom fasza, b*szhatom a T29-essel és M46 Tiger-rel...
De ha bejövök német 7.7-tel, full 8.7-et kapok...
Csapatom full 8.7, ellenfél szintén... Én meg sz*pjam le magam a 7.7-es presetemmel -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11187 üzenetére
Egy ideje nálam is ez van
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #11169 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #11167 üzenetére
Na en majdnem kiraktam a 3 gyozelmet az arachnis csatabol
Akkor Te egy profi játékos vagy, illetve nagyon sok időt toltál bele .... vagy mindkettő
Nekem nem volt sok időm tolni, az én eredményem 7,8 GJC .. csak tudnám mire költsem ezt a rengeteg pénzt -
Bertiee
senior tag
válasz
Malibutomi #11155 üzenetére
Jé, lehet mégis csatát nyerni?🤔😀
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #11150 üzenetére
És a legjobb, ha elérsz egy értelmes pontra és ott instant lebombáznak.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11150 üzenetére
Jópár mapról én is kilépek a legelején, jármű behozása nélkül, és megyek át másik nemzetre, amíg a legénységek zárolva vannak...
Svédország, Itália, Ardennek, Wallónia... ezekről zsigerből lépek kifele azonnal, mert használhatatlan pályák számomra.
Ha véletlen olyan pályát dob be, amit jobban szeretek, rendszerint arra az oldalára rak be, ami a szopatósabb. Sínai, Normandia, Kárpátok. Ezen pályáknak van olyan oldaluk, amelyikről kurva jól rálátni a pálya másik felére, és van olyan oldaluk, amelyiken így könnyű célpont vagy.... Na ezekkel sem szopatom már magam, ha a szar oldalra ad be, lépek kifele, nem leszek ingyen kill önhibámon kívül -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Malibutomi #11130 üzenetére
Elnézést kérek, nem állt szándékomban bántót vagy kioktatásnak hangzó dolgot mondani, pláne nem egy ilyen sok időt a játékban töltött veteránnak. Nyilvánvalóan a játék egyedi sajátossága volt a mondandóm lényege.
Üdv: bypass
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11125 üzenetére
Hozzászokhatsz, én vagy 4 éve nem találkoztam saját BR-rel
Ha 6.7 némettel megyek, M103, T-54 és IS-4M (7.7) ellenfelek, DF105 és Maus csapattársak...
Ha 7.7 némettel vagyok, 8.7-es ellenfelek, TAM (8.7) csapattársak... 5.7 némettel T34 ellen, és Tiger II (H) csapattársakkal megyek....
De ha véletlen 5.7 amcsizok az M18-as miatt, akkor is 6.7-es ellenfelekkel és csapattársakkal vagyok....
Irigylem azokat, akik -1.0-ában arathatnak, nekem ez nem adatott meg évek óta, de még a saját BR sem... -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Malibutomi #11125 üzenetére
Hmmm, tölts elég játékidőt ezzel a csodával, és rá fogsz jönni, hogy nem Te jászol a játékkal, hanem a program bohóckodik veled. Instant hadászati akció imitáció, RNG statisztikai háttérrel....meglátod majd, hogy csak statiszta vagy az algoritmusok halmazában. A real még csak-csak, de az árkád mód!!!!! na az az igazi botfighter game, ott gyakorlatilag 31 enemy van a pályán veled szemben, 16 piros, 15 kék
viszont szép a grafikája...
Üdv: bypass
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #11009 üzenetére
A Ghost shell elég gyakran előfordul nálam, olyankor kilépek egy hétre a WT-ből...
Az IS-4M pedig tényleg k*rvára nem 7.7-be való, konkrétan ingyen kill vagyok mindenkinek, nem beszélve arról, hogy rendszeresen 8.3 és 8.7 ellen ad be vele, konkrétan semmi esélyem sincs... Egyszer dobott le vele 6.7-be, ott istenkirály voltam
T-10M szintén hasonló kutya, hiába 8.0-ás tank, nem 9.0-ás talicskák ellen kéne mennem sehol sem vagyok hozzájuk képest. Tulajdonképpen egy hagyományos tank a modernek ellen, egyedüli segítség a stabilizátor, bár attól még szintén ingyen kill vagyok veleIS-4M-mel és a T-10M-mel is sok meccset lementem, de ráuntam, hogy folyamatosan tök esélytelen vagyok a páncélom ellenére. Amúgy a Maus ugyanez a kategória, fasza, hogy jó páncélja van, de 8.3-as és 8.7-es csodagépek ellen egy talicska szart sem ér
-
Stard72
tag
válasz
Malibutomi #11000 üzenetére
Köszi a választ előre is
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10932 üzenetére
Ezért nem tudok fejlődni a németekkel (6.3) és oroszokkal (8.3), amit tudsz tenni, hogy lepucolod a gépedről ezt a szart és meghagyod az idegeskedést másnak.
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi #10926 üzenetére
V.
PZ csak akkor megy, ha közel van, de szemből akkor se mindig. Legjobb ha oldalba kapom, és megkerülöm. M61-el használom.
Lehet én vagyok béna vele. -
edari
őstag
válasz
Malibutomi #10924 üzenetére
Sok olyan tank amit hiába küldök meg vele, kiröhögnek (mert át se ütötte), és kinyírnak egy lövéssel. pl. T-34, pz III-M.Gyorsaságát nem vitatom.
-
vhw
addikt
válasz
Malibutomi #10799 üzenetére
Ez a kupon dolog hogy működik?
Bármikor fel lehet rakni a marketre - amint letelik a honlapon kiírt határidő - (használatba vétel után is)?(Inkább elcserélném valami másik típusra a QF 3.7-est)
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10788 üzenetére
Britnél már 6.7-ben APDS és stabilizátor van, némettel javarészt ezért full bukta a meccsek nagy része az amcsi-brit csapat ellen. A Ru 251-esemmel van esély ellenük, de stabi abban sincs, ellenben legalább jó lőszere van, és gyors/mobilis könnyű tank. A páncél amúgy sem ér szart sem, a Tiger II-est úgy b*sszák kifele, ahogy a valóságban soha
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10786 üzenetére
Nem feltétlen, az fv4202 nem egy gyors gép, de ha alkalmam volt hosszabb lövésekre, akkor igencsak op volt ~7.3 környékén is. 2v1-ben párducokat is csináltam ki comettel.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10768 üzenetére
Igaz, kb 20-ból 1 jó meccs akad
Legalábbis az én statisztikám szerint -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10766 üzenetére
Szintén zenész
Kár meccsbe is belépni -
Imilenni
addikt
válasz
Malibutomi #10753 üzenetére
Vicc, 4.7 némettel mindig 5.3 amcsi ellen megyek.
5.3 amcsival mindig 6,3 német ellen megyek
Logics?Régebben észrevettem hogy mindössze a sz@r játékosoknak dobálja a -1br-t...
Ingyen újraéledőstoken: 10 meccsen keresztül ne ölj egy tankkal, garantáltan kapsz párat!
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10755 üzenetére
Ahogy írod! Pontosan!
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #10753 üzenetére
Az a második hosszú mondatod elmondott mindent. Telitalálat.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10749 üzenetére
Tudjuk, csak érdekes összefüggés...
Valamint írtam, és az egyik videómban is látszik, hogy amint kilőttek, visszaáll a ping ésa PL normális szintre.
Ilyennel meg korábban, 3-4 évvel ezelőtt találkoztunk Reál kláncsatában, nagy klánok ellen.... Amikor már a Top 10-ben játszottunk, rendszeresek voltak az ilyen meccseink, ahol hirtelen felszaladt mindannyiunk pingje 600 fölé.... -
bazsi83vp
senior tag
válasz
Malibutomi #10745 üzenetére
Engem nem dobál ki. Feltettem amit kért és minden szuper eddig.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10742 üzenetére
Engem nem vág ki, viszont a ping és PL azóta tökéletes...... 60-as ping, 1% PL, ugyanúgy WIFI-n játszva..... Hát nem érdekes?
-
Imilenni
addikt
válasz
Malibutomi #10728 üzenetére
Én anno megvettem a japán csomagot, hat az az Ah 1weebcopter szinte semmire sem jo, nagyon gyengének érződik a szintjén
-
Dingle
tag
válasz
Malibutomi #10728 üzenetére
A Mi-4AV egy GE süllyesztő. De a következő sem jobb sajnos.
-
Imilenni
addikt
válasz
Malibutomi #10711 üzenetére
Én nem szoktam nézni, mindig bedob rögtön csatába szinte bármivel szeretnék játszani
Egyébként várható most valami akció, vagy egész évre a születésnapit kell beosztani? -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10711 üzenetére
És hogy ezen én miért nem lepődök meg....
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Malibutomi #10694 üzenetére
A kretén az kretén, zavar, de együtt tudok vele élni.
A csaló is kretén, de mellé aljas k.csög és azt már nagyon nem komálom. Szép fokozatosan össze kéne őket rakni egy külön szerverre. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10687 üzenetére
Némettel 6.7-ezek én is, csapattársak állandóan Leo 1-esek meg Maus, a másik oldalon full T-54 és Object 120 spam minden meccsen... Szerintem a 6.7-es presetemmel lassan 1.5 éve nem láttam saját BR-t
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10685 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #10620 üzenetére
A japán géppuska hangbug már vagy egy éve benne van a játékban...
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10620 üzenetére
Mást ne várj, 2-3 alkalommal jelentettem grafikai hibát, szartak rá nagy ívben
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10492 üzenetére
Állj össze valakivel (valakikkel) csapatba vagy lépj be egy századba. Teljesen más úgy játszani, ha tudod, hogy lesz aki nem hagy egyedül megdögleni, nem foglalja nem messze tőled elrejtőzve a pontot amíg téged gyilkolnak, segít javítani, stb....
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10492 üzenetére
Január óta bejöttem ma meccsbe... Kizárólag +1.0, prémiumáradat az ellenséges csapatnál, 5 perc alatt le voltunk darálva.... Mondom oké, erre az évre be is fejeztem, semmit sem változott
-
Thomas09
csendes tag
válasz
Malibutomi #10473 üzenetére
Ahha! Kicsit szét nézek a beállításokban, hogy mikkel lehet segíteni magamon. Ezek a legális segítségek.
Mostanában a necces helyzetekben megnézem a replayt. Azért az esetek 90%ban kiderül, hogy én voltam a balfék. Persze előfordulnak anomáliák, de leggyakrabban rájövök, hogy az én készülékemben van a hiba. -
sayid76
csendes tag
válasz
Malibutomi #10469 üzenetére
Most vagyok először a prohardver war thunder oldalán . Szóval a kérdésedre válaszolva nem láttam mit raktál ki. Nagy ritkán megnézem mit írnak más játékosok,ennyi. sg,fb, stb oldalakon itt először voltam
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #10473 üzenetére
Engem amúgy a .50 hangja baromira zavar, lövöldöznek az idióták a spawnon mellettem és beszakad a dobhártyám bármit bárhová állítok, hangosabb mint egy 120 milis bunkerrobbantó mozsárágyú
Amúgy a japán repülők géppuskahangját még mindig nem sikerült megpeccselni
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #10469 üzenetére
Azt még én is olvastam, pedig lassan 1 éve csak külső szemlélő vagyok, a játékhoz nemigen nyúltam, csak pörgetni lépek be minden nap.
-
sayid76
csendes tag
válasz
Malibutomi #10464 üzenetére
persze és gondolom a játékosok 99,9% azt olvassa .kivéve engem. visszakerestem v.volt kitéve igen 1 hónapja. csak éppen ott alig alig volt írva min és hogyan változik leo1 ott volt ugyan . de közben meg V ön az összes tank olcsobb lett minden szinten. a légvédelem meg sincs említve
a prémiumról meg csak annyit,hogy ha van akkor nem -20000 a bukott kör hanem csak -10000. ha meg veszek 1db! prémtankot azzal se érek @ se. miver árkádba 3 tank kell lehetőleg azonos szinten.reálba is persze! az meg senkinek nem éri meg hogy azért fizessen + ba hogy 2 x behozza ugyanazt.vicces hogy írják vegyél prémtankot farmolni...alig hoz valamivel többet mint a normál. ha meg csak 1 van belőle,de 3 kéne akkor hogy farmolsz vele? rengeteg kört azért bukunk el mert a csapat fele 1DB!!! prémet tesz be. kilövik már lép is.erről ennyit.a csatáért kapott pénzekről ne is beszéljünk. a Ferdit már be se viszem reálba.olyan irreálisan magas a javítása a többi hasonló szintű tankhoz képest :\ pedig a kedvencem. még talizmán is van rajta...de az mondjuk pont nem hoz pénzt. eyedűl akkor keresek jól ha nagyritkán ad 1db 500% os pénzt. a 10% ot már be se váltom .rossz vicc az egész.hát még amikor nagy kegyesen ad 1 órás semmire se jó 2es színtű prémtankot o.o- nem jutott még eszeükbe ezeknek a majmoknak hogy frissíteni kéne már ezeket a dolgokat ? dobjon be 4-7 köztit egy órára .hátha kedve lesz megvenni utána a parasztnak . nem ilyen nincs! minek is ? marad a jól bevát 6 éve nem nyultunk már hozzá "jutalmazási " renszer. már rég eljárt az idő felette.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10450 üzenetére
Az, hogy hivatalos fórumon sok panasz volt ilyen gondokra, nem csak amiénk... Pusztán annyi...
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10447 üzenetére
Nekem is volt FPS drop-os időszak nem egy frissítés után, ami leghamarabb is 3-4 nap után lett javítva a Gaijin részéről
A videóban szereplő FPS drop konkrétan több mint 1 hét után lett javítva, addig teljesen játszhatatlan volt az egész... -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10447 üzenetére
Gondolom azért van tele a net fps drop videókkal, komolyan nem értem miért véded ezt a ruszki propagandaszemetet, részemről befejeztem.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10445 üzenetére
Rendben és hol?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #10429 üzenetére
T64B, t80. na jó nem sokkal de levitték.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10411 üzenetére
6.7-től és felfele nekem Reál tankba tipikusan 1 perc felett volt a várakozási időm... Aztán adott egy olyan csapatot, ami erőn felül teljesítve kemény 1 percet élt
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10408 üzenetére
JagdTiger pl 7.0-ás volt még január elején, Panther II-est épp akkor tették 7.0-ból 6.7-be. De a 10,5 cm-es Tiger II-es is 7.0 volt még januárban. Hirtelen ez a 2 tank ugrik be 7.0-ásnak
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #10381 üzenetére
Fentebb már nem tapasztalanok vannak hanem idióták.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #10381 üzenetére
Level 100 M18 vs 10 Level 7 Tiger H1 + 5 Level -10 T-34-85
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10375 üzenetére
Gondolom itt 7 kill már nagyon soknak számít, még nem próbáltam, ezért nem tudom, hogy a top tierben mi a helyzet. Ha abból indulok ki, hogy 4.0-ban simán összejön 12-14 kill is, 6.3-ban már csak 5-6-7, a top tierben örülhetnék ha 2-3 összejön.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #10375 üzenetére
Épp most 3000 SL-t kaptam egy killes meccsért.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10355 üzenetére
Kizárólag RB-ztem, egy stock 6.7-es tankkal nulla esélyed volt 7.7-es szemetek ellen, fejleszteni meg esélytelen volt a kizárólagos +1.0 miatt....
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10353 üzenetére
Velem RB-ben csinálta ezt, amíg le nem töröltem
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10339 üzenetére
Menj AMX-40-el. Olyan szépen viszi szemből az Abrams tornyát, hogy öröm nézni.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10344 üzenetére
Persze hogy kilövik a csapattársaid ha az oldalad mutogatod.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10342 üzenetére
Szerinted hogyan rohangálnak level 4-es userek Object 120-asokkal (7.7) pl?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10342 üzenetére
Pénzel?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #10339 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy ezek a top oroszok még nincsenek bent ebben az új számításba.
Nekem az is7 bassza a csőrömet de nagyon.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #10325 üzenetére
5.7 és 6.3-mal szerintem jobban jársz, 7.3-as ellenfelekkel még simán el lehet bírni. A 7.7-es cuccok a kemény diók 6.7-es járművekkel (IS-4M, Leo 1, Maus, T-54)
Legalábbis én ezt tapasztaltam, hogy 7.7 ellen totál bukta meccsek (6.7-es cuccokkal), 7.3 ellen lehet menni 6.3-as cuccokkal -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10319 üzenetére
A prémium M26 mondjuk nem rossz, 284 csatában 657 ellent lőttem ki (meg 9 repülőt le), 64.4%-os nyerési rátával.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Malibutomi #10307 üzenetére
Na igen, néha én is úgy érzem hogy szívem szerint ledobnám a páncélt a tankjaimról mert semmit nem ér, legalább akkor gyorsabb lenne.
Orosz ágon egyedül a KV-1, IS-3 az amelyekben nagyjából biztonságban érezheti magát az ember, persze ezek is csak ha nem uptier van. -
Sidorovich
senior tag
válasz
Malibutomi #10304 üzenetére
Igen, AB-t szoktam nyomni. Szóval, te mennyit játszol egy átlagos nap és mióta nyomod? Vagy mennyit költöttél te erre?
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Malibutomi #10287 üzenetére
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10284 üzenetére
Gratula!
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #10271 üzenetére
Megijedtek hogy egyre fogy a játékos?
Elég régóta nem voltak botok a meccsekben, most megint be kellett pakolni őket... -
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10263 üzenetére
Azt, hogy balra vagy jobbra van, azt hallod sztereoval is, de térben nem hallod. Ennél én pontosan be tudtam lőni, hogy 7-8 óránál hallom. Hidd el kipróbáltam ugyanezzel a fülessel 2.0-ban is, ég és föld volt a különbség. (Főleg hangerőben) Szerintem Te még nem próbáltad ki 7.1-es fülessel, azért mondod, hogy ugyanolyan a kettő.
Az is sokat mond, hogy a Panzer IV nem hallot engem, ráadásul nàlam még a saját motor hang sincs nagyon letekerve. Szívesen kölcsön adnám egy körre...megjegyzem, a füleshez egyedi gaming hangprofil is jár (szoftver), faszán ki vannak hangsúlyozva azok a hangok, amik kellenek ide. -
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10248 üzenetére
Kipróbálom, bár úgy néz ki tényleg nagyon utálják az amerikaiakat.
Az előbb kilőttek a Cobra King-el és megint nem értem hogyan ,hanyagolom azt a szar tankot most már, semmire nem jó ( ha én megyek vele). Ha ellenem jön, akkor persze én sehogy sem tudom kilőni.
Egy T-34-es lőtt ki a D-5T ágyúval, közelében nem volt a géppuska-nyílásnak. Mintha nem is lennének szabályok, csak úgy minden átütés random történne, olyan érzésem van.
(#10249) PAtr0n:
Valóban annyi, sajnos, 6.3.
(#10250) Tactical:
Áh eszembe nem jutott olaszokkal menni, a következő próba az USA 6.3-6.7 lesz azt hiszem, hátha azokat nem dobálja fel 7.7-be állandóan.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #10248 üzenetére
A "Porsche" tornyos Tiger II 6.3
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #10244 üzenetére
US szervereken nem
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10234 üzenetére
Rendben mákja volt. Ha 1:100-hoz az esélye, akkor annak, hogy egymás után kétszer is sikerüljön neki, 1:10000-hez az esélye, nem? Mert akkor 100X100=10000. Nem valószínű. Na és mit szólsz a másikhoz, amikor kétszer egymás után nem tudtam belőni a T-34-es nyakát? A sima verzióról pedig még soha sem pattantam le.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10230 üzenetére
"Mutogatod az oldalad mivel sem az amcsi sem az angol APFSDS nem igazan viszi a frontpancelt."
Viccfórum
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10226 üzenetére
Ahoz képest mindig egy lövéssel kilőnek akármelyik irányból. Akkor hogy is van ez?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10215 üzenetére
Nekem soha nincs ilyen mákom, maradjunk ennyiben.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10211 üzenetére
Tessék itt van, vérlázítóan nagy csalás.
Ehhez képest az, hogy az M62-es lőszerrel kétszer egymás után belőtték a tornyomat szemből piskóta, majd azt is megkeresem holnap, ma nincs több időm erre.
Maradjunk annyiban, hogy a francia Jumbo nem Jumbo, hanem egy rakat fos, mert szándékosan el van cseszve, ez nem lehet véletlen. Nekem ne mondja senki, hogy szerencséje volt, mert én még a francia 200mm-es átütéses SA-50-es ágyúval is vért szoktam hugyozni, hogy kilőjem szemből a Cobra Kinget, hiába célzok én is pont oda, ahova ez a KV-1.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10211 üzenetére
Komolyan megkeresem, ha hazértem, ma vagy holnap, mert nagyon felhúzott. Meg fogom keresni a replayeket.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi #10196 üzenetére
Itt csak olyat lehet jelenteni, hogy valamelyik orosz tank még nem lett berakva a _Stalinium csoportba
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10165 üzenetére
Szintúgy.
19 tank kilövés, vereség.
Amiben segítettek a csapattársak: keresztbe fordított (nagyon sürgős dolga akadt, rohant meghalni), fedezéknek használt, mögém állt és közben lökdösött, emiatt kétszer is mellé lőttem és ködöt dobált minden ok nélkül. És természetesen támadjuk a D pontot, nem , de igen, nem, megtagadom a parancsot....
-
Pyki24
lelkes újonc
válasz
Malibutomi #10180 üzenetére
Ezért hagytam abba a játékot, ez a nesze semmi fogd meg jól te paraszt dolog, de az indokon amin jót nevettem. De legalább már látni japán tankot, de a problémát nem oldották meg, sőt, szinte csak orosz tankokba botlok.
Bár a németeket szerintem csak azért játsszák mert sokan szeretik a nemzet hadiparát, de csak amerikaival, és orosszal lehet egyfolytában nyertes meccseket menni, kínosan nevetséges. A többi nemzet meg, tényleg aki játssza a játékot csodálkozik hogy miért nem használják. Talán az angol mbt a kivétel, de a vh tankok elég elcsépelt felhozatal. Franciát alig látni, nem csoda elkezdeni is nagyon nehéz, és tovább se hálás feladat, de állítólagos ki könyörgött olasz ágba se találkozni. Csak német, amerikai, orosz dominál, de mint mondtam németeket se a pozitív élmények hada kíséri a játékot. Az egész nemzetett és a tiereket át kéne gondolni, de nem mert avval munka van, és pénz megy vele. Hát köszönöm kedves fejlesztő cég, de nem szeretem amikor hülyének néznek, de a pénzüket szereti nyeldesni, de dolgozni érte minek jó nektek itt ott, kis buff, nerfecske, meg ezüst emelgetés, szerencse hogy evvel meglehet oldani a dolgot. Volt annyi eszem hogy nem fizettem egyetlen egy forintot se ezért a játékért pedig terveztem, még szerencse hogy ki várom hogy mikor néznek hülyének.
-
BoB
veterán
válasz
-
v!ct0y
veterán
válasz
Az is7 meg is érdemli hisz olyan kis gyenge szegényke. alig lehet vele kezdeni valamit
-
PitLee
őstag
válasz
Malibutomi #10172 üzenetére
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10165 üzenetére
Hogy belinkelhesd a képet róla.
Gratula.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10146 üzenetére
Közben amint látod rájöttem.
De egyébként ez ellen is mehet a Firefly meg a Komet is.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10138 üzenetére
AB... Ne nevetess
Persze hogy RB, SB-t nyomnám ha lenne...
A KV1B 756(r) az összes módban 5.0
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #10137 üzenetére
Amugy AB vagy RB?
Merthogy a KV1B az 4.0 RB-ben tudtommal. -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #10133 üzenetére
Ehez képest most mentem egyet az orosz verzióval amelyiknek pont ugyanolyan a páncélja (ráadásul csak BR 4.3 a gyengébb löveg miatt), és a brit komet szemből egy lövéssel úgy kiszedett mint a sz@rt.
Szerk.: második menet, Sherman Firefly szintén szemből, egy lövéssel kiszedett.
Annyira OP hogy hihetetlen.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10131 üzenetére
Igen, mert orosz-amerikai tankban hogyan lövöd ki? A T34-es ágyúja nem viszi át csak oldalról, előről csak a géppuska nyílás, vagy a torony alsó sarka sebezhető. Amerikai ágyúval még rosszabb a helyzet. Nincs mivel kilőni, ha jól beszögeli, akkor meg páne.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10120 üzenetére
egyebkent az alapveto megallapitas hogy a x.0 es x.3 BR nem nagyon megy uptierbe, de az x.7 szinte mindig
Igen, ez helyénvaló megállapításnak tűnik, mert a 4.0 némettel sem szokott feldobni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi #10107 üzenetére
Kicsit kisebb az átütése, csak 140mm a 163mm helyett (500m-en), de nem is ezért nehéz velük 5.7-ben. A páncéljuk semmit sem ér, és bár 140-160mm átütés nem kevés, 5.7-ben már néha mégis kevés. Centurion és Jumbo ellen nem elég. Bár nekem is szoknom kell még ezt a tiert, inkább snipeolás megy már, amit én nem szeretek, én a városi-sivtagi-havas közelharcot szeretem, a kisebb pályákon.Megállja a helyét persze, de azért amik szembe jönnek vele 5.7-ben, azért azok jóval jobb tankok.
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10082 üzenetére
Itt is van egy. Brutál ostobán csinálja (már ki van tiltva).
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #10047 üzenetére
A torony csak oldalt erős, elölről simán be lehet lőni. Sokan nem tudják, mindenki igyekszik oldalról lőni, ha ezzel megyek.
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi #10047 üzenetére
Szovjet KV1-al többször találkoztam a német B-vel, általában azon megy a verseny melyikőnk találja el hamarabb a másik kémlelőnyílását (elöl, középen az a pici téglalap).
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi #10037 üzenetére
Meg azzal, hogy csupa olyan pálya van, ahol az olasz matchboxok előnyben vannak. Dugig van a WT olyan helyekkel, ahová tankok max. erős gyalogsági kísérettel mennének be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest