Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Ma semmi nem megy át semmin... Nem vagyok egy béna játékos, de tényleg semmi nem megy át. Ment is az uninstall erre a köpedék szarra.
-
v!ct0y
veterán
500% rp. Elveszett a kapcsolat a szerverrel. Patkányok.

-
v!ct0y
veterán
Ha a játékban első vagyok 2600pontal, akkor az hogy jön ki 1600xp-re??? Kurvára rendbetették.
-
v!ct0y
veterán
Ez a játék egyre szarabb és szarabb. Mi a tökért írja, hogy kilőttem a lövészét, ha utána simán visszalő???? Folyamatosan +1 be rak be.
Az előbb a csávó menet közbe lőtte ki a L44 es leomat T34e vel... Úgy, hogy full sebességgel közelítettem. Megnéztem a statját a csávónak és hát egy bot jobb nála...Biztos ez volt élete csatája. -
v!ct0y
veterán
100k csata 91% winrate. Aha persze!

-
v!ct0y
veterán
Type 90 B utolsó soros modulok 41000 per darab... hagyjukmár...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Zsakos1420
üzenetére
Én még meg se kaptam. Pedig megvan az 5 csillag.
-
v!ct0y
veterán
4 perce megy a meccs és egyedül vagyok a pályán!!!
És ez egy ÁRKÁD csata. -
v!ct0y
veterán
Nagyon jó úton halad a játék. Már ha az a cél, hogy minnél kevesebben játszanak...
-
v!ct0y
veterán
95% win rate és 92% os helyezése van a majomnak az utolsó 100 csatában...Ez olyan hihetőnek tűnik számomra... _shatality néven van a majom. És még így is csak a 26. helyen van.
-
v!ct0y
veterán
Ezek az új hangok nagyon szarok.
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
oké de ez kell neked? Mert akkor megnézem.
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Arra gondolsz amikor kirak egy hova kell lőni kis köröcskét? Azt alapból a egérgörgő gombjával lehet előhozni.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ezen nincs mit szépíteni nálam is így van.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Menj harckocsiostromot ha fejleszteni akarsz. 7-8000xp ha nyeritek a kört.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nekem tetszik a 3 pontos változata. De az 1 pontos csak bizonyos irányból tetszik.
-
v!ct0y
veterán
Ez a szar hogyan számolja a fokozókat?? Betettem egy 300%osat és kaptam 17000 xp-t. 4300pontom volt meccs végére. Következő kör 3400pontom volt összesen és kaptam érte 8400xp-t...oké be volt rakva egy 15% os fokozó. Akkor az kb 7000xp és az szerintem 300%os fokozó mellett 21000. De akkor se jön ki...Múltkor is ez volt csak ott 500-as volt berakva. Akkor kaptam összesen egy nagyon jó csatáért prémiummal prém tankkal 20000 et...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Megéri a prémium mert hamarabb megvannak a fejlesztések a tankokra és a következő tankot is hamarabb ki tudod fejleszteni. És több SL-t (pénzt) kapsz a játékban. Legjobban egy prémium tank és prémium előfizetés éri meg

BoB: normálisan nem megy? Akkor felesleges mindenhez hozzászólni...
-
v!ct0y
veterán
2x kiszedett a majom brummberrel vagy mi a szarral tizesbe úgy, hogy rám se látott. Ezt 1x még el is hittem volna de 2x már kicsit gyanús. 32% os a csávó.
-
v!ct0y
veterán
Annyira imádom mikor nincs meg a tűzoltó akkor állandóan csak felgyújtanak. Ha már megvan akkor 1 lövés vagyok bárkinek...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ilyen volt már nekem is egyszer. Azóta nem jött elő.
-
v!ct0y
veterán
Na végre lejebb vették az árakat meg egy-két tank xp szükségletét is.
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Játék beállítások milyenek?
-
v!ct0y
veterán
Most komolyan átmegy egy 50 méter széles épületen a lövedék?? Elég gáz ha ez így van. Nagyon megszaporodtak ezek az esetek...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
T64B, t80. na jó nem sokkal de levitték.
-
v!ct0y
veterán
Na csak levették a ruszki átütéseket is...
-
v!ct0y
veterán
komolyan vicc a játékosok 90% vagy BOT vagy agyhalott. 7perce állok a pont körül. SENKI nem jött segíteni, meg se próbáltak ide jönni. Többen is rámjöttek de szerencsére nem egyszerre. Az eredményen ez nem látszik de ha nem vagyok itt akkor bukó.
Összesen hárman voltunk a pont körül. Többiek mind bal oldalt...Amikor húztam a pontot rögtön beindultak erre felé.
-
v!ct0y
veterán
Jó lenne ez a német 7.0 ha nem csak 7.7, 8 ellen mennék...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Fentebb már nem tapasztalanok vannak hanem idióták.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én úgy hallottam, hogy ezek a top oroszok még nincsenek bent ebben az új számításba.
Nekem az is7 bassza a csőrömet de nagyon.
-
v!ct0y
veterán
Komolyan ezt a berlint csinálják már meg vagy vegyék ki a francba. Használhatatlan fos pálya. Láthatatlan falak. Egy szögesdrótot nem lehet átlőni...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Persze ez nem is te vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
v!ct0y
veterán
Most capeltem 2 pontot+ volt egy kill assistom és kaptam 502 pontot a meccsbe... Most megint mit változtattak???
-
v!ct0y
veterán
Na megvan a 10. bukó is zsinórba... Másfél-két percig keresi a nobbokat.
-
v!ct0y
veterán
Maus alap lőszer átütése 226 LOL vicc.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Itt csak olyat lehet jelenteni, hogy valamelyik orosz tank még nem lett berakva a _Stalinium csoportba

-
v!ct0y
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az is7 meg is érdemli hisz olyan kis gyenge szegényke. alig lehet vele kezdeni valamit

-
v!ct0y
veterán
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Előbb szokd meg a játékot. Játsz kisebb tierben. Tanuld meg a pályákat.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Akkor nem tudd meg mi volt régen. Ha a láncodat ellőtték a kezdőn akkor odáig jutottál.

-
v!ct0y
veterán
Már jelentették is putyinnak, hogy ez így nem lesz jó...

-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
És mit tud a gépezet?
-
v!ct0y
veterán
Ez hülyeség, hogy aki fizet az nyer is. Fizettem nem is keveset mostanában és ugyanúgy szopás van ha egyedül játszok. Csapatba el lehet érni dolgokat könnyebben. Itt van valami rng mint a wotba ami néha veled van néha nem. Valamikor az is7 is egy lövés valamikor meg 10

-
v!ct0y
veterán
Mostani acsikban a legnehezebb a 10 győzelem összeszedése. Itt bármi megtörténhet.
-
v!ct0y
veterán
SA szerveren tolja valaki? Ott is ilyen hülyék játszanak???
-
v!ct0y
veterán
Az miért van, hogy beraktam egy 500% os xp szart és csak 19000-et kaptam. Első voltam 2000 ponttal nyertünk is és a tank is talizmános T62 volt... Most mentem egy kört szintén első voltam győztünk is de csak 1900 pontom volt. Olyan 7700xp körül kaptam alapból. 150% os szarral meg 15000et kaptam de ott 3000 ponttal végeztem.
-
v!ct0y
veterán
Franciával lehetetlen nyerni!! Ha mennék 30 akkor 30at buknék És ez teljesen véletlen van így.
-
v!ct0y
veterán
Brutális lagg van esténként már 3 napja...
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Hát kb olyan 100% hogy az

-
v!ct0y
veterán
Chieftain mk3 at felbaszták 8.7 be GG Volt egy jó angol tank de már nincs.
-
v!ct0y
veterán
Hétvégén nem szabad játszani... Ennyi szarrágó noobot. 2 perc és ennyi volt ő már meghalt 3x is...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Tactical
üzenetére
Eastern Europe-on nem értem minek kellett kitenni az A pontot. Egy ház fedezék van és kész...
-
v!ct0y
veterán
Cannon breach. Érdekes egy jelenség. Ha van valaki a célkeresztbe van akkor MINDIG csak 3.ra lövi el magát...
Én meglövöm valakinek és simán 1.re is ellövi
Hihetetlen tényleg. -
v!ct0y
veterán
válasz
Tactical
üzenetére
Megvettem én is az akcióban. Ránéz valaki már robban is
Az egyetlen hely ahonnan tud pattintani onnan meg felpattan a toronyra és akkor azért robbanok. Eddig 90% ba sík városi terepre rakott be vele ami nem a legjobb. Más tankom mellette nem nagyon van. Most fejlesztem az 5.7es ARL-t Legénységem is 35 körüli. De nagyon mozgékony jól lehet vele menekülni. Hol beadja az ammo racket hol nem. One shotra nem sok mindenkit szedtem még ki. -
v!ct0y
veterán
Aki vásárolgatni akar (holnaptól elvileg lesz prém járművekre is akció) az csekkolja le mennyi az ár GJN-be is mert elvileg az Eurot és GJN-t egy az egybe váltja át. 20euros 180 napos prém így csak 17.98 euro.
-
v!ct0y
veterán
Hogy lehet ilyen sötét a játékosok 90%-a. Elmennek az ellenség bázisára közbe mindhárom pont az övéké. Ja és meghalnak csak azt nem tudom mitől...
-
v!ct0y
veterán
1 et lőtt rám a gepard és ágyúcső lett !!!!! SKILL nyilván tök véletlen volt

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg valaki írta, hogyha nem fizetsz, akkor erőssebb ellenféllel rak össze... Nem tudom honnan szedik ezeket.

23500 RP