- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
D.Orion #3464 üzenetére
A legjobb az lenne ha akkortól adná/kezdené az időt, amikortól elkezded használni. Múltkor nyertem Pz. Bfw 1 órás tesztet, de dolgom lett, és mire hazaértem le is járt. Erről ennyit, good job Gaijin. A múlt héten szintén így jártam a P47-es teszt repüléssel, de avval legalább 1 meccset tudtam menni.
-
Imilenni
addikt
válasz
D.Orion #2863 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ez aztán indok
Remélem nem próbál WG lenni a cég, mert ez kezd idegesítő lenni hogy szinte minden Aranysas-ba kerül..
Persze megszerezhetőek a festések meg az emblémák bizonyos dolgok teljesítésével, de az hogy a zászlók is pénzbe kerülnek..legalább mindenki választhatott volna egyet..mindegy!
Szerintem inkább pay to farm játék lesz ebből, habár lentebb írt Calliope vagy milyen Serman kicsit P2W de hát, ez van!
Sajnálom hogy kezd leáldozni ennek a játéknak is, és kezd Gazsi, WG lenni.. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #2868 üzenetére
Azt írtad, hogy egyre inkább pay to win, azaz Te már biztosan tapasztaltál valamit, csak kíváncsi voltam, hogy mit.
Ha esetleg valami "pay to win" dolgot tapasztalsz, minden egyes repülőnek és tanknak, lőszernek, satöbbinek meg lehet nézni a játékfájlokban található adatait, ezáltal össze lehet hasonlítani a pl. sima IS-2-t és az IS-2 "Revenge"-t, majd aztán meglátod, hogy nincsen szó semmilyen pay to win dologról.
Amúgy mi az az M4 Cassiope?
-
John_Doe
senior tag
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #2564 üzenetére
Megértelek. Amúgy tényleg mintha azon mesterkednének, hogy kiszedjék az SB módot a játékból. Pedig annak van (lenne) igazán értelme, de így nem lesz, hogy M18-as hordák tartják rettegésben az ellentábort. A baj az hogy piszok gyors, piszok kemény ágyúval, piszok gyors toronysebességgel. És itt már nem is lényeg, hogy az páncélja meg vékony. Rohadt csótány.
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #2368 üzenetére
Na igen. Nem erről volt szó amikor a devblogon megszellőztették, hogy külön lesz az SB mód, BR variálhatósággal, markerek nélkül. Erre kivették a sima SB-t, egyből event-re dob, ott meg nem tudsz variálni semmit, azokkal a tankokkal kell menned amit ők osztanak be játszhatónak. És ezek szerint még meg is szopat a rendszer azzal, hogy nem figyeli a squad-okat, és szopsz amikor belépsz, mert max spectatornak vagy jó....
Megy már amúgy a rinya az official fórumon, hogy nem erről volt szó, és teljesen jogos. Állítólag jön bele a többi cucc is... hamarosan.
-
válasz
D.Orion #2360 üzenetére
Köszi a tippeket, de mindenképpen kifagy. Végigpróbáltam az összes módot. Felbontást is levettem 1024*768-ra. Mindig a loadingnál száll el directx shader hibával. Újratettem a catalystot, directx-et, de ugyanez.
De pl. a Spin Tires az megy szépen, szerintem nem hardver hiba. Ezer éves ez a vga, a legfrissebb drivere is 5 éves. De hát ez van itt kéznél...
Otthoni gépeken minden ok. -
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #2010 üzenetére
Közben megtaláltam, de olyan kérdések vannak, hogy sehol nem találok rá választ... Komolyan mondom, én aki nem voltam closed beta tester mégis honnan tudjam, hogy melyik map mikor került be a játékba?
Számomra ezek az információk nem elérhetőek, mert a mai napig zárt topikok, hírek. Ugyanez a helyzet repülők esetében is. Esélyem nincs kideríteni, hogy melyik mikor került be.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
D.Orion #1977 üzenetére
Nem éri meg egyáltalán. A sima M26 a jó löszerrel 110% oneshot, akkor nehogy már goldot adjunk egy olyanért ami szarabb.
Az a baj ugye nem mindig látod a tankot vagy a racket, vagy lehet csak egy lövésre van lehetöséged, akkor az számítson is.Elhiszem hogy ez realisztikusabb, hogy a solid shot nem okoz akkora kárt, de a valóságban elég egy ilyen is egy tanknak hogy annyi kárt okozzon hogy kiugrál a legénység.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
D.Orion #1974 üzenetére
A löveg miatt. Csak APCBC lövedéke van ami nem robban. Azoknak meg pont most vették le max 10%-ra az esély hogy berobbantsa az ammot ha azt lövöd meg, és elvileg a benzintankot sem gyújtja ki. Ja és persze még a reload is hosszabb. Az átütése jobb, de arra a sima M26-nak is van APCR löszere.
Vagyis olyan mint a T32, csak lyukakat lösz vele az ellenfélbe, megölni nem nagyon lehet senkit.
A sima M26-nak viszont ott az M82 löszer, amiben annyi robbanóanyag van mint a 122-es oroszban. Oneshotolod akit átüt.Ilyen a löszere:[link]
Ammorack hit, fekete lesz és semmi. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1909 üzenetére
Így van. Megértelek. Én is sokkal jobban szeretem, amikor full magamra vagyok utalva, és a 2 szép szememre van bízva mit veszek észre, mire hogyan reagálok. Ne tolják már az arcomba, hogy héé te pöcs ott az enemy. Még akkor sem ha nem kap markert. Ettől izgi az Ultimate Sim mode, nagyon a csapatmunkán múlik, és természetesen a játékos skill-jén. Nem telne sokba tőlük,ha behoznának a játékba egy Ultimate SB módot is, kifejezetten azoknak akiknek semmiféle segítség nem kell.
Nekem külön tetszett az is, hogy repkedhettem is sim módban. Most várhatunk megint arra, hogy legyen valami fasza event.... -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1880 üzenetére
Gratula!
Amúgy itt látszik, hogy néha vicc a jutalmazás a játékban, prémmel se kaptál volna olyan hű de sokat a teljesítményed alapján. Az alapján legalább dupláztam volna az összeget (kb. 200k), lévén SB mode.
Csapatmunka: igen rendkívül hasznos, még ismeretlenekkel is, szintén SB, tegnap Poland-on (Pz. IV H) egy srác StuG F-el rögtön jött velem az elején, folyamatosan ment chatben a report, tőlünk zengett az egész, 4 killem lett a segítségével, nagyon élveztem, el is mentettem a replayt, lehet még barátnak is felveszem őt.
A tegnapi nap fénypontja viszont az volt, amikor a Ju 87-el ténykedtem, nagyon belejöttem a repkedésbe vele, de tévedésből 2x rárepültem egy Ostwind-re, szerencsére addigra nem volt bombám, csak lőni próbáltam, még hitet se kapott mert kancsal voltam, aztán beírta a chat-be, hogy "its time to stop that Stuka"Tudom, elég balf*sz dolog volt elnézni, hogy egy R2D2 kinézetű SPAA-t lövök, ami másnak nincs a játékban csak a németeknek. Mentségemre váljék, hogy nagyon izgultam a repüléstől, közben üldöztek is.
KV1B: Rohadt egy jószág, múltkor RB-ben nem bírtam közelről belőni, pattintott mindent, éppen foglaltuk a cap-et, ez meg 3-munkat kinyírt. Ebből 2 Pz IV-est, meg 1 StuG-ot. Eléggé egy feltápolt KV1-es, német ágyú, erősebb páncél. És annyi aranyért nem vészes, jó kis fun tank lehet, gondolkozom hogy megveszem én is.
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1866 üzenetére
Igen, amúgy egyre jobban rájövök a Sörmenek gyors kivégzésének módjára, és ha olyan idióták mint most SB event-ben, akkor gyakran fogok örülni. Ugyanis az egyik kapott egy shotot tőlem oldalról, de semmi crit, rámfordult, és telibe a frontját mutatta az ágyúmnak. 2 lövés után vége lett, miközben ő 2x pattant a jól beforgatott Pz. IV H-mról. Közben jött egy KV1, szintén oldalról a vágóhídra, ellőttem a drivert meg a gunnert meg szinte mindent, aszittem kill, azért úgy hagytam, mert közben kicsit távolabbról egy szintén sörmenn kilőtte a motoromat, de ő is szemben állt velem, 2 lövés és ammo rack. Ezek után elindult a KV1, mondom mi a pöcs, de nemhogy felém fordult volna elindult egyenesen előre. Utána z is 2 lövés volt.
Finnish KV1-1B. Gondolom Finn KV1-esDe az is lehet hogy elírták, és kapunk egy végre befejezett verziót (finish...
)
ZSU 57 elég OP cuccnak tűnik adatlapról, nem is tartom egészségesnek, hogy akár még Tigris 1-el is találkozzon. Még akkor is ha "csak" 1 SPAA, de az 57mm az 57mm. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1861 üzenetére
Hülyék ezek, csak nem forognak. Ergo, szerencsétlen Tigris E láthat akár IS3-mat is lassan?
Mi van azzal, hogy a H-s Tiger-t lejjebb teszik. Ezek szerint semmi.RG4L:
Értem.Jó is néha berúgva játszani. Mit néha, gyakran.
Néha azé tud a SU-85 meglepetést okozni, de az esetek többségében szarrálövöm őket, és pukkannak mint a varangy a kocsikerék alatt. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1848 üzenetére
Tudom, épp valamelyik nap ecseteltem, volt hogy 1-2 órát csak az xray-el foglalkoztam. Most pont az M4-eket nézegettem. De azért azt is figyelembe kell, venni, hogy nem mindig elég teliberakni az ammo-t, mert b*szik elsőre robbanni, sőt van, hogy nem is robban! Tegnap egy KV1-et lőttem 3x toronyba ebből 2x volt ammo, másodjára feketült be, de nem pukkant, hanem crew kill lett.
De nagy általánosságban igaz, hogy ha tudod hol van az üzemanyag, és ammo-k, akkor nagyon hamar ki lehet filézni az enemyt.Máté94:
Én szerencsére azt nem tapasztaltam meg. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1825 üzenetére
Megnéztem xray-el, az E2 76W jumbofrontja 38mm lenne?
Adatlapon is ír annyit, de hátra. Mert úgy effektív 50 mm lenne pont szemből, de forgatva se több mint kb. 90mm. Gondolom ezt azért jelezték már nekik.
Malibutomi:
Azért 6.0-ra mehetne nyugodtan. Az nem normális, hogy 3 Jumbo összedolgozva, simán bevéd egy cap pontot Pz IV-esek meg Tigrisek ellen, közben meg filézgetnek mindenkit kifelé. Csak azért mert a BR rendszer szar. Kicsit feljebb kell tenni. De az se lenne hülyeség, ha az a rendszer jönne amit RG4L ír, bár lehet akkor se lenne jobb a helyzet, és el kellene fogadnunk, hogy márpedig találkozhatott a Jumbo mindennel -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #1829 üzenetére
Egy dev szerverről készített videóban felvillant, de most nem találom meg, ez még talán az 1.43-as tesztelésekor volt, lehet már el is távolíttatták a videót azóta...
Röviden, amire emlékszek, az annyi, hogy pl. nézel egy tankot a tech treen, és volt mindegyikhez egy opció, hogy "battle group" talán, ahol kilistázta milyen tankokkal találkozhat az adott, általad választott járgány, és melyikkel való találkozás mennyire "valószínű".
Tehát ha nézed egy Tigris ún. "battle group-ját", akkor kiírja, hogy mik azok az ellenfelek, amikkel nagyon valószínű, hogy találkozni fogsz, pl. valamelyik T-34 verzióra azt írja, hogy nagyon valószínű, reserve tankokra, hogy never, stb. Azóta persze bármi változhatott a terveikkel kapcsolatban, de ez egy jó rendszer lenne, megengedné, hogy pl. egy amerikai csapatban együtt harcoljanak a P-47-ek és P-51-ek, és, mivel pl. mindkettőnek "nagy esélye" van találkozni egy Bf 109K-val. Szóval valami ilyesmi, de mint mondtam, bármi változhatott, lehet egyáltalán nem ilyen lesz, de ez a jelenlegi BR rendszer több sebből is vérzik és felesleges rajta kattongni.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
D.Orion #1801 üzenetére
Most lehet igazat adok neked, én nem mentem vele egy ideje, de most bementem mozdok AB-re, és halál nélkül 11 kill. Az durva hogy az APCR is szinte mindig egy lövéssel ölt....ez fura
Oké most szerencsére nem csupa IS2 és Tigris2 közé rakorr, hanem T34, tigrisH1, IS1, Panther ellen.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #1664 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül a dologgal, ennek örülök. Persze nem realisztikus, hogy 88mm-es tankelhárító lőszerrel lövünk egy repülőre, na de azé a fizika az fizika marad. Érdemes lenne ilyen replayeket beküldeni Gazsinak.
Feltöltöttem a hihető jelenetet YT-ra, pár másodperc: [link] -
Micsurin
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #1495 üzenetére
Lehet, hogy ezen az öljünk orosszal amcsi tankot feladaton fog múlni a biztos M8A1. Ez az arcade battle valami szörnyű! Agyatlan rohanás össze-vissza. Ütközések, TK mindenhol. Hát ez valami elviselhetetlen módja a játéknak.
Elviselhetetlenül agyatlan hülyeség alacsony tier-ben!
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #1490 üzenetére
Bőven elmúlt hajnal 2? Hajnal 3-tól kezdődött az event és eddigi tapasztalataim alapján minden ilyen gold csatás eventek során ajánlott egy 15-20 perccel később kezdeni a játékot. Nálam minden rendesen működött, ébren voltam mert tanulgattam hajnalban és megcsináltam az 5 győzelmet, mert miért ne. Volt köztük tankos meccs és Tier 1-es repülők is, mindent rendesen számolt, nem volt probléma. Annyit vettem észre, hogy 2 győzelem után nem fizette ki az 50 goldot, hanem a harmadik győzelem után kaptam meg az addigi 50+100-at, az utolsó 150 azonnal jött.
-
Bigiordas
tag
válasz
D.Orion #1490 üzenetére
Na nesze semmi fogd meg jól.
Megjött Szergejtől válasz, köszönik érdeklődésemet, vegyem tudomásul hogy több feltétele is volt a gold nyerésnek.
Az üzenetbe raktam két fotót is, egyiken 6 győzelem, és beírtam, mindegyik 75 % felett volt
Tiszta lutri hogy most adja vagy nem adja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest